RedmanFTW Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Καλημέρα σε όλους ενδιαφέρομαι για μια συνδεση internet ανεξαρτητου εταιριας..απλα ψαχνω την πιο φτηνη και οσο πιο καλή γίνεται για φοιτητή..όποιος εχει να προτείνει κατι θα το εκτιμούσα,επίσης ειναι αναγκαιο να βαλω και σταθερο τηλεφωνο? Quote
Pinaepple Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 κάθε εβδομάδα βγάζουν καινούργια πακέτα, μισό νομίζω υπάρχει ενα παρόμοιο τόπικ. Quote
Pinaepple Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=219940.msg1918399#msg1918399 Quote
kagkouras Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 εγω εχω HOL κ ειμαι ικανοποιημενος κ φθηνη κ καλο ιντερνετ Quote
TheEx0rcist Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Forthnet με 17 ευρω το μηνα μονο ιντερνετ αν και νομιζω οτι τωρα εχει και προσφορες τωρα. Quote
RedmanFTW Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 egw thelw oti pio ftino eiparxei tora se prosfora..an kserei kapoios as kanei ena post.. Quote
sτrίkε- Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 CONN-X CONN-X CONN-X Ολα τα τηλεφωνικα προιοντα προερχονται απο τον οτε... αν ειναι δυνατον! 11,50 ευρω για 6 μηνες 24 mpbs http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=139 Αυτο ισχυει για 6 μηνες μετα η χρεωση θα ειναι 16,5 το μηνα.Κοιτα ομως να δεις για να λειτουργησεις εξυπνα!Ο οτε το κανει αυτο με τις μειωσεις καθε χρονο για ενα 6μηνο!Οποτε του χρονου αφου θα εχει τελειωση η προσφορα σου και θα πληρωνεις 16,5 ο οτε θα ξαναβγαλει την προσφορα αλλα δεν θα ισχυει για σενα.Τι θα κανεις για να ισχυει?θα παρεις τηλ τον οτε και θα τους πεις να σου κοψουν την γραμμη και να σ βαλουν στο καπακι αλλη χωρις αλλαγες και χωρις τπτ.Περσυ δεν μου αλλαξαν τιποτα φετος ομως μου αλλαξαν μονο το username καθος στο password βαζεις οτι θελεις.Επισης εχει πληρης υποστηριξη και αμεση αποκατασταση!Ζω σ ενα χωριο στου διαολου την μανα και τους πηρα 9 ωρα το βραδυ τηλεφωνο οτι εχω προβλημα και 8:30 το πρωι ηταν εκει! Quote
RedmanFTW Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Kai egw tin sigkekrimeni prosfora eixa protimisei..nai i connex einai i pio kali..omws xreiazomai stathero ?Den exei pagia i connex? Quote
RedmanFTW Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 exw akousei oti afti i cyta einai i pio ftini Quote
sτrίkε- Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Kai egw tin sigkekrimeni prosfora eixa protimisei..nai i connex einai i pio kali..omws xreiazomai stathero ?Den exei pagia i connex? ναι χρειαζεσαι..αν ο ενοικιαστης σου δεν σου δινει σταθερο οτε τοτε αστο. δεν ειναι σωστη επιλογη ο οτε. Η cyta εχω ακουσει οτι δουλευει χωρις σταθερο τηλεφωνο. Ψαξτο λιγο! Quote
MixMasteR Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 ναι χρειαζεσαι..αν ο ενοικιαστης σου δεν σου δινει σταθερο οτε τοτε αστο. δεν ειναι σωστη επιλογη ο οτε. Η cyta εχω ακουσει οτι δουλευει χωρις σταθερο τηλεφωνο. Ψαξτο λιγο! Και η Forthnet χωρίς σταθερό είναι αν θες ;) Quote
Grim. Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Psaksu nomizw gia hol, 24mbps kai 40 euro mazi me to tilefwno Quote
TheEx0rcist Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Conn-x Εχει και παγιο ΟΤΕ μην το ξεχνατε αυτο καθε μηνα extra 17 ευρω... Ενω Forthnet μπορεις να βαλεις μονο Ιντερνετ και δεν πληρωνεις και τα παγια του ΟΤΕ Quote
ExCaLiBuR® Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 fule vale cyta exei 24ra mono me 18euro ton mina mono internet xwris tilefwno Quote
Recommended Posts