Jump to content
  • 0

Voithia gia off interlute

Question

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

re paides ginete se vista na sikothi server i mp@ an einai na min prospatho pada gia l2 c6 off

an nai exo ena prob sto patsher exe kati m bgazi problem (prepi na einai gnisio to game)?

an nai tote kamael p to exo gnisio pos mporo na stiso???

• 0
Posted

mate al canario de un pedo :s

lol greek section dont make posts with no reason....

re paides ginete se vista na sikothi server i mp@ an einai na min prospatho pada gia l2 c6 off

an nai exo ena prob sto patsher exe kati m bgazi problem (prepi na einai gnisio to game)?

gia na stisis ton server den xreiazese gnhsio to game...aplos kane kanena search google na deis guide pws ftiaxnoun server....Pantos an 8es gia l2c6 l2j mporo na se help.....Me auto to link:http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=48579 Ps:Einai full guide....elpizw na boh8isa....kai kati akoma an to kaneis l2j simfona me ton vitr3ous 8a sou bgei to server kai 8a douleuei mia xara :)) to exw dokimasei

• 0
Posted

gia na steiseis OFF server nomizw theleis MSsql -win 2003 server 64bit kai eine lligo tsi#@$@ki ,exei polles diadikasies
  • 0
Posted

gia na steiseis OFF server nomizw theleis MSsql -win 2003 server 64bit kai eine lligo tsi#@$@ki ,exei polles diadikasies

den einai anagkastiko to 64 bit yparxoun files kai me 32 bit! alla 8es server windows opwsdhpote h linux

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...