Jump to content

[GR]Γράμμα σε έναν <<Αγανακτισμένο>> της <<Ανοιχτής Σχολής>>

Xplicit7

Recommended Posts

Ρε μαλάκα δε θέλω να συντηρώ ένα σάπιο σύστημα που δρα εδώ και χρόνια.Αυτό κράζω και θα συνεχίζω να το κάνω όσο μπορώ.Η έννοια του Νεοέλληνα είναι αυτό που κάνεις εσύ που σε νοιάζουν μόνο τα λεφτά που θα πάρεις, το βύσμα που έχεις για να μπεις σε μια καλύτερη θέση κλπ. Συντηρείς ουσιαστικά αυτό το σάπιο πελατειακό κράτος που ξεκίνησε από τη γενιά των γονιών μας και συνεχίζεται.

Εμείς είμαστε 1000 εσείς που είστε οι υπόλοιποι 100.000 νέοι φοιτητές τι θα κάνετε; Τα παπάρια σας θα ξύνετε και κάποια στιγμή θα φτάσετε να παρακαλάτε.

Και δικαίωμα σου είναι να επιλέγεις να μην μπεις στο δημόσιο, αλλά δεν μπορείς να κράζεις εμένα και τον κάθε δόκιμο αστυνομικό ή οποιονδήποτε άλλο που θέλει να μπει στο δημόσιο επειδή εσένα δεν σου αρέσει.

Και να σε ρωτήσω και κάτι τελευταίο. Λέμε ότι για τα επόμενα 10 χρόνια (γιατί 10 τουλάχιστον χρόνια θέλει μια χώρα για να αλλάξει εντελώς) δεν πάει κανένας Έλληνας για υπάλληλος αφού έχει την αντίληψη τι δικιά σου. Τι στο καλό θα γίνει με το στρατό; Τις δημόσιες υπηρεσίες; Τα σώματα ασφαλείας;

Θα σου πω εγώ. Αν σήμερα οι Τούρκοι κάνουν 1 φορά παραβάσεις σε εκείνα τα 10 χρόνια θα μας έχουν καταλάβει. Αν σήμερα υπάρχει 1 φορά απίστευτη γραφειοκρατία ,ακόμη και για να ανοίξεις μια επιχείρηση, (και λέω ακόμα γιατί στην Γερμανία και σε άλλες χώρες δεν παίρνει πάνω από 3-4 μέρες) τότε στα 10 εκείνα χρόνια δεν θα μπορείς να την ανοίξεις. Και τέλος, αν δεν υπάρχουν σώματα ασφαλείας για τα επόμενα 10 χρόνια η Ελλάδα θα έχει καεί, θα έχει γίνει μπουρδέλο όπως η Αθήνα και θα γεμίσουμε πειρατές.

το ζαχόπουλο βύσμα;

Τον Βούλγαρο πρωθυπουργό.

Εσύ θα μου πεις που ξέρεις καλύτερα.

Εσύ και οι γονείς σου λιώσατε τα δόντια σας στα τσιμπούκια για 800ε το μήνα όχι εγώ

Εσύ έλιωσες τα δόντια σου στα τσιμπούκια για 800ε το μήνα όχι εγώ

Συγνώμη, κράζεις εμένα που με κόπο 1 χρόνου κατάφερα να περάσω εκεί που θέλω και εσύ επειδή δεν είχες τις δυνατότητες να καταφέρεις ούτε ένα ΤΕΙ της πλάκας και πας Βουλγαρία; Άσε ρε. 

Εσύ και οι γονείς σου λιώσατε τα δόντια σας στα τσιμπούκια για 800ε το μήνα όχι εγώ

Αφού τα ψευτο επιχειρήματά σου τελείωσαν και άρχισες να βρίζεις πάλι, τέλος συζήτησης για σένα. Καλό ταξίδι για το βοσκότοπο και εκεί να μείνεις.

Συγνώμη, κράζεις εμένα που με κόπο 1 χρόνου κατάφερα να περάσω εκεί που θέλω και εσύ επειδή δεν είχες τις δυνατότητες να καταφέρεις ούτε ένα ΤΕΙ της πλάκας και πας Βουλγαρία; Άσε ρε. 

Πάνε και συ με 48 άτομα, δώσε κατακτήριες εξετάσεις σε βιολογία και χημεία. Ρίξε το δίαβασμα τις πουτάνας για 6 τουλάχιστον χρόνια. Βέβαια προτίμησες να γίνεις γραναζάκι αλλά οκ.

Για να μην αναφέρω ότι πιστεύω όχι απλά να πας έξω να ζήσεις μπορείς (με τα μυαλά που έχεις) αλλά ούτε σπίτι μόνο δε σε αφήνουν.

Τέσπα αφού σε βόλεψε ο ζαχόπουλος πάλι καλά

Πάνε και συ με 48 άτομα, δώσε κατακτήριες εξετάσεις σε βιολογία και χημεία. Ρίξε το δίαβασμα τις πουτάνας για 6 τουλάχιστον χρόνια. Βέβαια προτίμησες να γίνεις γραναζάκι αλλά οκ.

Για να μην αναφέρω ότι πιστεύω όχι απλά να πας έξω να ζήσεις μπορείς (με τα μυαλά που έχεις) αλλά ούτε σπίτι μόνο δε σε αφήνουν.

Τέσπα αφού σε βόλεψε ο ζαχόπουλος πάλι καλά

Βλέπεις φιλαράκο, όλοι έχουν κοπιάσει για να πετύχουν ένα στόχο. Δεν θα έρθεις εσύ για να μου πεις μαλακίες τώρα για αυτό που πέτυχα. Αυτό γούσταρα αυτό πέτυχα. Και άσε τις μαλακίες περί βολεμάτων. Και εσύ έτσι θα είσαι όταν θα έρθεις Ελλάδα πάλι. Και μην πεις όχι, γιατί όταν θα δεις ότι ο άλλος σου πήρε τη θέση λόγω μέσου, και ας είχε λιγότερες δυνατότητες, τότε θα θυμηθείς αυτά που σου λέω.

Τέρμα για μένα σήμερα η συζήτηση.

Βλέπεις φιλαράκο, όλοι έχουν κοπιάσει για να πετύχουν ένα στόχο. Δεν θα έρθεις εσύ για να μου πεις μαλακίες τώρα για αυτό που πέτυχα. Αυτό γούσταρα αυτό πέτυχα. Και άσε τις μαλακίες περί βολεμάτων. Και εσύ έτσι θα είσαι όταν θα έρθεις Ελλάδα πάλι. Και μην πεις όχι, γιατί όταν θα δεις ότι ο άλλος σου πήρε τη θέση λόγω μέσου, και ας είχε λιγότερες δυνατότητες, τότε θα θυμηθείς αυτά που σου λέω.

Τέρμα για μένα σήμερα η συζήτηση.

Δεν κρίνω το κόπο σου, ούτε με νοιάζει αν θα γίνεις κρέας να απωθείς αναρχικούς. Απλά με εξιτάρει, θα έλεγα, το γεγονός ότι χαίρεσαι κιόλας που ζεις σε ένα κράτος που πρέπει να γλύψεις μπάλα για να γίνεις έστω και μπάτσος.

Δεν κρίνω το κόπο σου, ούτε με νοιάζει αν θα γίνεις κρέας να απωθείς αναρχικούς. Απλά με εξιτάρει, θα έλεγα, το γεγονός ότι χαίρεσαι κιόλας που ζεις σε ένα κράτος που πρέπει να γλύψεις μπάλα για να γίνεις έστω και μπάτσος.

Δεν είπα ότι χαίρομαι γιατί και εμένα δεν μου αρέσει αυτό, απλά είπα ότι έχω γνωστούς και ότι έτσι είναι η κατάσταση στην Ελλάδα. Δεν μπορούμε να την αρνηθούμε και ούτε μπορούμε να την αλλάξουμε από τη μια μέρα στην άλλη.

Δεν είπα ότι χαίρομαι γιατί και εμένα δεν μου αρέσει αυτό, απλά είπα ότι έχω γνωστούς και ότι έτσι είναι η κατάσταση στην Ελλάδα. Δεν μπορούμε να την αρνηθούμε και ούτε μπορούμε να την αλλάξουμε από τη μια μέρα στην άλλη.

Ποιός σου είπε ότι δε μπορείς; Καθημερινά γίνονται αγώνες, αν δεν υπήρχαν αυτοί οι "lame" αγώνες τώρα τα σκάλιζες πέτρες με το σκεπάρνι και θα δούλευες για 1 κομμάτι ψωμί

Ποιός σου είπε ότι δε μπορείς; Καθημερινά γίνονται αγώνες, αν δεν υπήρχαν αυτοί οι "lame" αγώνες τώρα τα σκάλιζες πέτρες με το σκεπάρνι και θα δούλευες για 1 κομμάτι ψωμί

Είδες κανέναν αγώνα από αυτούς που γίνονται τα τελευταία 3 χρόνια να αποφέρει καρπούς; Εγώ τον μόνο που είδα ήταν των ένστολων πριν μερικές μέρες. Και αυτό έγινε επειδή το κράτος τους χρειάζεται. Κανέναν άλλο αγώνα δεν είδα εγώ με αποτέλεσμα.

Είδες κανέναν αγώνα από αυτούς που γίνονται τα τελευταία 3 χρόνια να αποφέρει καρπούς; Εγώ τον μόνο που είδα ήταν των ένστολων πριν μερικές μέρες. Και αυτό έγινε επειδή το κράτος τους χρειάζεται. Κανέναν άλλο αγώνα δεν είδα εγώ με αποτέλεσμα.

Με σάλιο και υπομονή...

Φρόντισε να μάθεις την διαφορά ανάμεσα στο κράτος(μάθε και την έννοια αυτού) και στα κοπρόσκυλα που κυβερνούν.  Επίσης, όταν έρθει η κρίσιμη ώρα, για το καλό σου, να μην είσαι στο πλευρό τους.