Jump to content

[GR]Γράμμα σε έναν <<Αγανακτισμένο>> της <<Ανοιχτής Σχολής>>

Xplicit7

Recommended Posts

Και κάτι άλλο. Οι Αρχαίοι Έλληνες πάει πέθαναν. Το λέει και η έκφραση. Αρχαίοι. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε εγώ και εσύ. Εγώ προσωπικά επειδή ξέρω πως όλα αυτά περί επαναστάσεων, καταλήψεων, πορειών και ότι άλλη κομμουνιστική μαλακία υπάρχει δεν καταλίγει πουθενα, δεν ασχολούμε καν με αυτά. Σε αυτή την αντίληψη με έχει βοηθήσει και το επάγγελμα το οποίο θα κάνω και τις γνωριμίες που έχω σε αυτό. Άρα, ξέρω ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να επαναστατήσω ούτε θα πεινάσω. (μάλλον).

Kαι όμως το κίνημα των αγανακτισμένων πέτυχε πολλά.

Συγγνώμη αλλά νομίζω ότι υπήρχαν πολύ καλύτερες απεργιακές κινητοποιήσεις(όπως η 5η Μαϊου που είχες πάει).

Τέλος Maprex συγγνώμη αλλά είσαι ο ορισμός του νεοέλληνα.

Συγγνώμη αλλά νομίζω ότι υπήρχαν πολύ καλύτερες απεργιακές κινητοποιήσεις(όπως η 5η Μαϊου που είχες πάει).

Τέλος Maprex συγγνώμη αλλά είσαι ο ορισμός του νεοέλληνα.

Σίγουρα δεν είσαι εσύ αυτός που μπορέσει να κρίνει ποιος είμαι. Αλλά αν μπορείς εξήγησέ μου τον ορισμό του νεοέλληνα, αφού προφανώς φαίνεται να τον ξέρεις καλύτερα.

triple-h-vs-randy-orton.jpg

Ξεκαύλωνε λίγο. Τράβα στη Βουλγαρία που στα κομμάτια θα πας, να πληρώσεις να πάρεις το χαρτί του "δολοφόνου", γιατί αλλιώς ούτε σκουπιδιάρης δεν γίνεσαι γιατί ακόμη και αυτό θέλει κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις.

Ξεκαύλωνε λίγο. Τράβα στη Βουλγαρία που στα κομμάτια θα πας, να πληρώσεις να πάρεις το χαρτί του "δολοφόνου", γιατί αλλιώς ούτε σκουπιδιάρης δεν γίνεσαι γιατί ακόμη και αυτό θέλει κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις.

oaoaoa ίσως πριν 40 χρόνια

Σίγουρα καλύτερα απο ελλάδα πάντως

Βέβαια με εσένα Marpex τα έχουμε πει σκουπίδι. Με μισείς.

Τέσπα απλά σταμάτα να γίνεσαι ρεζίλι δημοσίως μεταφέροντας τις απόψεις του τουρκόγυφτου πατέρα σου στο forum.

oaoaoa ίσως πριν 40 χρόνια

Σίγουρα καλύτερα απο ελλάδα πάντως

ελλάδα πριν 25 χρόνια σε γυφτέ κατάσταση

Πριν μιλήσετε πραγματικά δεν σκέφτεστε. Το πιστεύω ακράδαντα.

Βέβαια με εσένα Marpex τα έχουμε πει σκουπίδι. Με μισείς.

Τέσπα απλά σταμάτα να γίνεσαι ρεζίλι δημοσίως μεταφέροντας τις απόψεις του τουρκόγυφτου πατέρα σου στο forum.

Αν είσαι Αλβανός ή Τούρκος σίγουρα σε μισώ. Πάντως πας σε ωραία χώρα. Βασικά, πας στη χώρα σου. Μαλάκας εσύ, μαλάκες αυτοί. Σου πάει γάντι η χώρα.

Πριν μιλήσετε πραγματικά δεν σκέφτεστε. Το πιστεύω ακράδαντα.

Για τα πτυχία δολοφόνων σου απάντησα στα 40 χρόνια. Τέσπα, βγες απ τη σπηλιά σου και πάνε δες και μόνος σου, δεν νομίζω να έχει νόημα να λογομαχήσω άλλη μια φορά μαζί σου ρατσιστάκο. Άριε αρχαίε έλληνα εσύ.

Για τα πτυχία δολοφόνων σου απάντησα στα 40 χρόνια. Τέσπα, βγες απ τη σπηλιά σου και πάνε δες και μόνος σου, δεν νομίζω να έχει νόημα να λογομαχήσω άλλη μια φορά μαζί σου ρατσιστάκο. Άριε αρχαίε έλληνα εσύ.

Σίγουρα δεν υπάρχει λόγος, δημοκράτη του καφέ.

Ότι σε νοιάζει μόνο να περνάς εσύ καλά και οι άλλοι ας πεινάνε.Καλοπερασάκιας του καναπέ και να μου πεις ότι θα έπερνες και κανένα καλό μισθό 800 ευρώ θα παίρνεις ρε κακομοίρη μπατσάκο.

Ότι σε νοιάζει μόνο να περνάς εσύ καλά και οι άλλοι ας πεινάνε.Καλοπερασάκιας του καναπέ και να μου πεις ότι θα έπερνες και κανένα καλό μισθό 800 ευρώ θα παίρνεις ρε κακομοίρη μπατσάκο.

Δεν είπα ποτέ ότι δεν με νοιάζει και ο συνάνθρωπος. Στις μέρες μας, έχει επικρατήσει το "κοίτα τον εαυτούλη και άσε τους άλλους".

Αλλά και πάλι. Και τα 800 καλά είναι. Από το να μην έχω δουλειά όπως οι περισσότεροι καλύτερα το σίγουρο. Αλλά μην νομίζεις πως εγώ θα είμαι στα 800. Ξέρεις όταν όλοι οι αστυνομικοί διευθυντές (συνταγματάρχες στρατού) είναι όλοι σειρά θείου σου, τότε μπορείς να κάνεις πάρα πολλά πράγματα. Αυτά για σένα που πιστεύεις πολλά, αλλά ξέρεις λίγα.Σας το ξαναλέω. Μην πετάτε μαλακίες χωρίς να ξέρετε με ποιόν μιλάτε.

Δεν είπα ποτέ ότι δεν με νοιάζει και ο συνάνθρωπος. Στις μέρες μας, έχει επικρατήσει το "κοίτα τον εαυτούλη και άσε τους άλλους".

Αλλά και πάλι. Και τα 800 καλά είναι. Από το να μην έχω δουλειά όπως οι περισσότεροι καλύτερα το σίγουρο. Αλλά μην νομίζεις πως εγώ θα είμαι στα 800. Ξέρεις όταν όλοι οι αστυνομικοί διευθυντές (συνταγματάρχες στρατού) είναι όλοι σειρά θείου σου, τότε μπορείς να κάνεις πάρα πολλά πράγματα. Αυτά για σένα που πιστεύεις πολλά, αλλά ξέρεις λίγα.Σας το ξαναλέω. Μην πετάτε μαλακίες χωρίς να ξέρετε με ποιόν μιλάτε.

Και βυσματάκι.Συγχαρητήρια είσαι 200 % Νεοέλληνας.Και όχι τέτοια επαγγέλματα να μου λείπουν, θέλω να μπορώ να κάνω ότι θέλω και όχι να είμαι πουλημένο κρέας.

Και βυσματάκι.Συγχαρητήρια είσαι 200 % Νεοέλληνας.Και όχι τέτοια επαγγέλματα να μου λείπουν, θέλω να μπορώ να κάνω ότι θέλω και όχι να είμαι πουλημένο κρέας.

Μάλλον δεν ζεις στην Ελλάδα. Χωρίς βύσμα και μέσον δεν πας πουθενά. Πάρτο χαμπάρι. Και σε ξαναρωτάω, ποια η έννοια του Νεοέλληνα; Δεν μπορώ να την προσδιορίσω.

Μάλλον δεν ζεις στην Ελλάδα. Χωρίς βύσμα και μέσον δεν πας πουθενά. Πάρτο χαμπάρι. Και σε ξαναρωτάω, ποια η έννοια του Νεοέλληνα; Δεν μπορώ να την προσδιορίσω.

Ρε μαλάκα δε θέλω να συντηρώ ένα σάπιο σύστημα που δρα εδώ και χρόνια.Αυτό κράζω και θα συνεχίζω να το κάνω όσο μπορώ.Η έννοια του Νεοέλληνα είναι αυτό που κάνεις εσύ που σε νοιάζουν μόνο τα λεφτά που θα πάρεις, το βύσμα που έχεις για να μπεις σε μια καλύτερη θέση κλπ. Συντηρείς ουσιαστικά αυτό το σάπιο πελατειακό κράτος που ξεκίνησε από τη γενιά των γονιών μας και συνεχίζεται.

το ζαχόπουλο βύσμα;