Λοιπον χρησιμοποιω το l2jfrozen και παρολο που εχει φορουμ κανεις δεν απανταει οποτε ελπιζω σε μια βοηθεια απο εδω. Βρηκα ενα σκριπτ για ενα double or nothing npc.. Του αλλαξα ολα τα imports και δεν μου διχνει το παραμικρο error.. Οταν το κανω spawn μου βγαζει την λιστα με τα πονταρισματα (100kk adena, 200kk adena etc.) οταν ομως παταω σε καποιο απο τα buttons πχ στο 100kk adena το παραθυρο του npc απλα κλεινει χωρις να γινει τιποτα..
Good news!
You have the chance to receive Limited Time Raid Boss Jewels from the Fast Growth Pack!
Queen Ant's Ring (Event) - Expires in 7 days
Zaken's Earring (Event) - Expires in 7 days
Additionally, the server no longer has any boxing restrictions.
The HWID limit for Maximum Games has been removed, allowing more flexibility for players
The limit of HWID for offline shops has also been removed
Question
Pauler
Λοιπον χρησιμοποιω το l2jfrozen και παρολο που εχει φορουμ κανεις δεν απανταει οποτε ελπιζω σε μια βοηθεια απο εδω. Βρηκα ενα σκριπτ για ενα double or nothing npc.. Του αλλαξα ολα τα imports και δεν μου διχνει το παραμικρο error.. Οταν το κανω spawn μου βγαζει την λιστα με τα πονταρισματα (100kk adena, 200kk adena etc.) οταν ομως παταω σε καποιο απο τα buttons πχ στο 100kk adena το παραθυρο του npc απλα κλεινει χωρις να γινει τιποτα..
Script:
1 answer to this question
Recommended Posts