MixMasteR Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Λοιπόν έχω ένα πρόβλημα με το netbook μου , το οποιο ανοίγει μέχρι αυτό το σημείο : και μόλις τελειώσει γίνετε μαύρη η οθόνη και δεν κάνει τίποτα. Μήπως ξέρει κανεις τι παίζει ?
GeneralKenody Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 kai gw to eixa auto sto acer laptop m kai anagastika na kanw format to pc
MixMasteR Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 kai gw to eixa auto sto acer laptop m kai anagastika na kanw format to pc Δεν είναι το θέμα στο format. Απλά αν είναι κάτι που λύνεται πιο εύκολα να μην μπω στην διαδικασία του format.
Stefoulis15 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Δεν έχει σημασία που είναι Netbook σε οτιδήποτε Υπολογιστή θα μπορούσε να γίνει , απο ότι βλέπω από την Εικόνα , λογικά αδυνατεί να ξεκινήσει τα αρχεία των Windows. αρα αδερφέ , φορμάτ.. παίζει να 'ναι σκατά το αντίγραφο των Windows που έχεις , αν και απο ότι βλέπω πρέπει να 'ναι Cracked Version και ούτε καν Retail?
MixMasteR Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Δεν έχει σημασία που είναι Netbook σε οτιδήποτε Υπολογιστή θα μπορούσε να γίνει , απο ότι βλέπω από την Εικόνα , λογικά αδυνατεί να ξεκινήσει τα αρχεία των Windows. αρα αδερφέ , φορμάτ.. παίζει να 'ναι σκατά το αντίγραφο των Windows που έχεις , αν και απο ότι βλέπω πρέπει να 'ναι Cracked Version και ούτε καν Retail? Όχι είναι το τελευταίο vesrion Windows 7 Ultimate ( SP1 ) και δεν παίζει να είναι τα αντίγραφα μούφα. Γιατί τα έχω κατεβάσει από forum που είναι έμπιστο και tested 100% πριν τα post.
Steven7 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 adinatei na arxisei i na aniksei kapio arxeio twn windows... Solution: Format
Stefoulis15 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Όχι είναι το τελευταίο vesrion Windows 7 Ultimate ( SP1 ) και δεν παίζει να είναι τα αντίγραφα μούφα. Έχεις βάλει Mod τότε.. Τέλος πάντων , όπως προείπα μάλλον παίζει θέμα στα Windows είτε είναι αυθεντικά είτε όχι. adinatei na arxisei i na aniksei kapio arxeio twn windows... Solution: Format Πόσες φορές θα του το πούμε?
MixMasteR Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 adinatei na arxisei i na aniksei kapio arxeio twn windows... Solution: Format Άμα κάνω repair? Σαν αυτό :
Stefoulis15 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Άμα κάνω repair? Σαν αυτό : Όσες φορές έχω κάνει Repair μου τα κάνει χειρότερα.. Γνώμη μου? κατευθείαν Format.. Αλλιώς αν θες να κρατήσεις αρχεία , πήγαινε σε έναν τεχνικό.
MixMasteR Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Όσες φορές έχω κάνει Repair μου τα κάνει χειρότερα.. Γνώμη μου? κατευθείαν Format.. Αλλιώς αν θες να κρατήσεις αρχεία , πήγαινε σε έναν τεχνικό. Δεν ξαναδίνω λεφτά για τεχνικούς. Δεν έχω πρόβλημα να χαθούν αρχεία γιατί δεν είχε τίποτα μέσα. Ήταν μονο για internet για τον αδερφό μου.
Stefoulis15 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Δεν ξαναδίνω λεφτά για τεχνικούς. Δεν έχω πρόβλημα να χαθούν αρχεία γιατί δεν είχε τίποτα μέσα. Ήταν μονο για internet για τον αδερφό μου. Οπότε ξέρεις την δουλειά. :P Περνάς σε Flash Drive τα Windows και τα κάνεις εγκατάσταση στο Netbook Guide.
MixMasteR Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Οπότε ξέρεις την δουλειά. :P Περνάς σε Flash Drive τα Windows και τα κάνεις εγκατάσταση στο Netbook Guide. Format δεν είναι τίποτα ρε :) Απλά όπως είπα και πιο πάνω δεν αξίζει να κάνω format χωρίς να ξέρω αν λύνεται εύκολα το πρόβλημα. Θα κάνω ένα repair τώρα και αν δεν γίνει τίποτα το πάω format.
Steven7 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Repair den doulevei pote eixa kanei diafores malakies egw sto pc px kolpa me epanafora sistimatos kai eixa xalasei ta windows kai to repair ekane 2 meres kai tpt... format kai ka8arise
ExCaLiBuR® Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 gunra to pc sou 1 evdomada pisw... ama den anoiksei kai pali prospatha na mpeis apo ta BIOS gia na swseis arxeia giati tha xreiasteis format
TEOGR_hItMaKeR Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Καντο repair ... θα σου λυθει 99% αντε λοχ repair = διορθωση
Recommended Posts