twisterx Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Καλησπερα.... θα ηθελα καποιος να μου πει ενα καλο pack για mid-rate server(x45) ελεγα να δοκιμασω L2ACIS αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος....! Ευχαριστω =)
0 Fanky Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Για τέτοια rate,ξεκίνα με ACIS.Αν και δεν είναι και αυτό έτοιμο. Όπως και να έχει,ότι πάκ και να πάρεις πρέπει να δουλέψεις επάνω σε αυτό.
0 B0sSHuNTeR Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 για l2jfree ti 8a eleges??? Αποτυχία, σου προτείνω να δώσεις 20-30 Ευρώ και να πάρεις κανα καλό Pack παρά αυτά τα Free 20 Eyro + Source υπάρχει Pack L2JDario επίσης καλή επιλογή θα ήταν L2Justice >> >> >> >> >> L2Sigmo
0 'Baggos' Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Καλύτερα για Mid Rate άνοιξε έναν Freya, γιατί όποιο και να πάρεις από αυτά τα τρία που σου είπανε, το αποτέλεσμα το ίδιο, θα υπάρξουν προβλήματα. Για καλύτερο Pack όμως, το L2Sigmo. Η επιλογή δικιά σου!
Question
twisterx
Καλησπερα.... θα ηθελα καποιος να μου πει ενα καλο pack για mid-rate server(x45) ελεγα να δοκιμασω L2ACIS αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος....! Ευχαριστω =)
4 answers to this question
Recommended Posts