Jump to content

Recommended Posts

Posted

Πάρε μαζί σου, ένα κόκκαλο που δίνεις στα σκυλιά και δάγκωσε το όταν νιώθεις πόνο.

Posted

Πάρε μαζί σου, ένα κόκκαλο που δίνεις στα σκυλιά και δάγκωσε το όταν νιώθεις πόνο.

Πρακτικός τύπος ο Κώστας, στην Ικαρία τα έμαθες αυτά ;

Posted

Πρακτικός τύπος ο Κώστας, στην Ικαρία τα έμαθες αυτά ;

Στην ικαρία μαλάκα δεν έμαθα απολύτως τίποτα, είχα αράξει την πέτσα μου πλήρως χαχαχ

Posted

Στην ικαρία μαλάκα δεν έμαθα απολύτως τίποτα, είχα αράξει την πέτσα μου πλήρως χαχαχ

Είχες μπει πλήρως στο κλίμα του νησιού χαχαχαχα

Posted

Είχες μπει πλήρως στο κλίμα του νησιού χαχαχαχα

Μαλάκα έπρεπε να δεις ο σουβλατζής πόση ώρα έκανε να τυλίξει ένα πίτα γύρο. Που να του λέγαμε και γίγας!

Posted

Μαλάκα έπρεπε να δεις ο σουβλατζής πόση ώρα έκανε να τυλίξει ένα πίτα γύρο. Που να του λέγαμε και γίγας!

Μαλάκα μου το πε και αυτό η ξαδέρφη μου.Γινόταν της πουτάνας και τους έλεγε ότι θέλει 30 λεπτά για την κάθε παραγγελία χαχαχαχαα

Posted

Μια συμβουλή αν πας να κάνεις.

Μην κάνεις τατουαζ για ποδοσφαιρική ομάδα.

Δηλαδή καλύτερα να γράψεις κάτι , κανένα όνομα παράδειγμα ( όχι γκόμενας ) για να μην χρειαστεί στο μέλλον να το σβήσεις.

Posted

Apo proswpiki empeiria o monos ponos pou 8a niwseis einai kapoia elafria tsibimata,ektos an epilekseis na kaneis se shmeio opws sto sth8os i ston trikefalo..

Alla gia to simeio pou esy 8es dn 8a exeis tetio provlima,mono tsibamata opws sou eipa.Episis,opws sou anefere to paidi prohgoumenos min viasteis na epilekseis sxedio pare ton xrono sou wste na vreis auto pou pragmatika sou tairiazei kai 8a se anevazei psixologika otan to vlepeis.Vevea 8a m peis einai pisw sti plati..alla dn exei simasia.Afu to kaneis krima dn 8a eine meta apo kapoia xronia na to vare8eis kai na mhn to 8es? :)

Lpn,sou euxomai kali tixi !