Jump to content

Recommended Posts

Posted

Λοιπόν  αγοράκια και κοριτσάκια !

Σήμερα βρήκε η μητέρα του ξάδερφου μου ένα σπουργιτάκι που είχε πέσει από την φωλιά του λογικά , και το μάζεψε μην το φάει καμία carecat. Το σπουργιτάκι δεν είναι μωρό , έχει βγάλει φτερά αλλά κάτω από την κοιλιά του έχει ακόμα πούπουλα ( υποθέτω πως είναι 1 Βδομάδας , και αν ). Λοιπόν  , προσπάθησα να το αφήσω να πετάξει αλλά δεν μπορεί να απογειωθεί καν ( no0b , report kk). Ξέρει κανείς με τι μπορώ να το ταϊσω και πως να το μεγαλώσω , έστω μέχρι να μπορέσει να πετάξει ; Του έχω βάλει τροφή πουλιών ( σπόρους κτλπ , έφαγα και εγώ λίγο , νόστιμη ήταν ) και εένα καλοβρασμένο αυγό.. Επειδή το έψαξα το θέμα , θα χρειαστεί να το ταϊσω με σύριγγα όπως και δήποτε ; Ξέρει κάποιος πως να του βάλω την σύριγγα στο στόμα χωρίς να το πονέσω ;

Ευχαριστώ.

Posted

Ναι !

pare krema gia papagalous:3 8a katafereis na to kratiseis gia polles meres zwntano ( isws kai sinexeia ) alla to kalutero meta einai na psa3eis gia kana kentro ptinwn stin perioxi sou i apla ama pas sto pet shop rwta tous an 3eroun autoi gt meta prepei OPOSDIPOTE na to ma8oun na zei mono t sti fusi

Posted

σκουλικάκια you know

Tράβα σε ένα μαγαζί με δολώματα και πάρε ακροβάτη

oxi o amerikanos einai pio nostimos ..

btw vaxil exei tixi k s emena auto alla eixan megalosi hdh kai eprepe na t doso trofi mexri na giatreuti to ftero  tous

Posted

oxi o amerikanos einai pio nostimos ..

btw vaxil exei tixi k s emena auto alla eixan megalosi hdh kai eprepe na t doso trofi mexri na giatreuti to ftero  tous

Έχεις δοκιμάσει ή απλά στο είπαν τα ψάρια;

Anyway, ο αμερικάνος είναι πιο χοντρός απ τον ακροβάτη και ίσως δυσκολευτεί στο κόψιμο ο vaxil.

Posted

Έχεις δοκιμάσει ή απλά στο είπαν τα ψάρια;

Anyway, ο αμερικάνος είναι πιο χοντρός απ τον ακροβάτη και ίσως δυσκολευτεί στο κόψιμο ο vaxil.

ta psaria mou to eipan ;p

ti na sou pw tote ama einai to mege8os akrobati ...

Posted

ta psaria mou to eipan ;p

ti na sou pw tote ama einai to mege8os akrobati ...

βέβαια και το μπικαντίνι καλό είναι μιας και είναι πολύ μικρό και λεπτό

Posted

βέβαια και το μπικαντίνι καλό είναι μιας και είναι πολύ μικρό και λεπτό

ama den to psofise to spourgiti o vaxil me piramata
Posted

<3 Ευχαριστώ για την στήριξη σας !

@Βάζελος

Δεν πιάνω σκουλήκια εγώ , πόσο μάλλον να  τα κόψω....

@Σοφία

Φεύγω για το πετ σοπ , τώρα ! Αν και στην περιοχή μας δεν έχουμε κάποιο κέντρο σαν την ΑΝΙΜΑ... , θα ρωτήσω όμως..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...