Jump to content

[Gr] Επεξεργαστής


scorpion14

Recommended Posts

καλησπέρα παιδιά! αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι σχετικά με αυτόν τον επεξεργαστή που μου πρότειναν στο πλαίσιο  http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/A8-X4-3850-s-FM1-2-9-GHz-4-MB-A8-X4-3850-s-FM1-2-9-G.htm πρώτη φόρα ακούω επεξεργαστή με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών... ακόμα με είπαν ότι θα μπορώ να παίζω και το crysis 2  αλλά όχι σε υψηλά γραφικά...! θέλω την γνώμη σας και να μου πείτε κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά! ευχαριστώ!  :) :) 

Link to comment
Share on other sites

Ισχύουν , οι APU μία τεχνολογία την AMD (η οποία είναι στην 1η της γενιά) έχουν έναν επεξεργαστή με κάρτα γραφικών ενσωματομένη.

 

Είναι μία μέτρια κάρτα γραφικών με έναν μια χαρά επεξεργαστή , αλλά πρέπει να αγοράσεις και μία κανονική κάρτα γραφικών (π.χ. με 84 ευρώ παίρνεις αυτήν εδώ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6670-PCI-Express-GDDR5-1GB-11192-01-20G.htm )

 

Θα σου βγει οικονομικά και θα αντέξει , δηλαδή με 200 ευρώ αγοράζεις έναν Επεξεργαστή με 4 πυρήνες στα 2.9Ghz , μία ενσωματομένη κάρτα γραφικών η οποία είναι μέτρια αλλά βοηθάει τον υπολογιστή , και μία κανονική κάρτα γραφικών η οποία είναι μέτρια προς καλή και θα αντέξει στον χρόνο.

 

Επίσης το να έχεις κανονική κάρτα γραφικών μαζί με APU λέγεται Dual Graphics.

 

 

Edit: Είναι και ανάλογα τις προσδοκίες σου , άμα θες να παίζεις Crysis 2 σε Ultra High πρέπει να βρεις μία πιο δυνατή κάρτα γραφικών , ο APU μια χαρά θα είναι.

Link to comment
Share on other sites

δεν είμαι τρελός gamer ένα παιχνιδάκι μια στο τόσο και δεν με ενδιαφέρουν και τόσο τα graphics.ευχαριστώ παιδιά για την ενημέρωσή σας....!

Link to comment
Share on other sites

δεν είμαι τρελός gamer ένα παιχνιδάκι μια στο τόσο και δεν με ενδιαφέρουν και τόσο τα graphics.ευχαριστώ παιδιά για την ενημέρωσή σας....!

 

Τότε πιστεύω πως με έναν APU και μία κάρτα γραφικών των 84 ευρώ όπως αυτή που σου έγραψα πάνω θα είσαι μια χαρά ;p

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...