Jump to content
  • 0

[Help]Eclipse Freya

Question

Posted

Geia sas!!

Exw apelpistei paidia dn 3erw ti allo na kanw

Dld ti gkademia me varaei!!!Enan freya server 8elw na ftiaksw me compile kai panw sto build m ta xalaei ola..dokimasa olous tous tropous pou m protinan alla tpt dn petuxe...

Xrisimopoihsa JDK7 gia ta latest revisions

Deite screenshot : http://imageshack.us/photo/my-images/825/builderror.jpg/

11 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

gt kanis ka8e mera to idio topic?? trava sthn l2jserver sto forum kai pestous oti exi problima to build :)

• 0
Posted

re ec bori to lastrev pou kanane na exi kapio problima perimene na vgi new i bori ec na aknis kati la9os

• 0
Posted

emena m doulevi mia xara me JDK7 min 3exnas den eiani mono na to aknis instal pigene sto eclipse->windows->Preferences->Java->Installed JREs kai vale to 7 patas ok kai perimenis 1 min na fortosi kai meta des :P

123-1312555522.png

• 0
Posted

emena m doulevi mia xara me JDK7 min 3exnas den eiani mono na to aknis instal pigene sto eclipse->windows->Preferences->Java->Installed JREs kai vale to 7 patas ok kai perimenis 1 min na fortosi kai meta des :P

123-1312555522.png

Pali error bgazei

• 0
Posted

tote ec kanis la9os... evgala kai foto na dis oti den leo dika m twra prin 1mmin to ekana :P

pare kai ali pou kano to build

123-1312555954.png

• 0
Posted

tote ec kanis la9os... evgala kai foto na dis oti den leo dika m twra prin 1mmin to ekana :P

re file 8a me euxaristouse an ekanes mia prospa8eia na m bgaleis 4-5 pic mono gia to pws to ekanes esy!koita otan ekana to compile gia g.final dn eixa provlima..pls boreis na to kaneis?  :-\ ??? ::) 8a me voh8ouse episis an m edines ta svn link tou freya pou xrisimopohses esy

• 0
Posted

kapios pou gnorizi kala pliro9oriki na kani pm na help to paidaki gt egw bika ola ok mexri to build akiro error pou den katalveno sigoura den ftei to java/eclipse kai to svn :P