RєVєnGeR^ Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΤΑ ΑΔΙΚΑ BAN ΚΥΡΙΕ FINITO , ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ. NO ONE EXPECTS MAXCHEATERS REVOLUTION
Reptant_ Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΤΑ ΑΔΙΚΑ BAN ΚΥΡΙΕ FINITO , ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ. NO ONE EXPECTS MAXCHEATERS REVOLUTION Και σε ρωταω εγω κυριε, τι σχεση εχω;
WeirdSituation Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΤΑ ΑΔΙΚΑ BAN 14 είναι λίγες για τον βέγκε, μιλάς ακόμα;
RєVєnGeR^ Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 14 είναι λίγες για τον βέγκε, μιλάς ακόμα; Eγω εχω φαει πανω απο25 μπαν σε αυτο το ακκ μονο και μιλατε λουλιδες ; ΑΔΙΚΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝ ΤΟΥ ΒΕΓΕ!
DarkMagician Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 14 είναι λίγες για τον βέγκε, μιλάς ακόμα; Όντως καλά είναι.
MasterDisaster Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 μαλάκες, πραγματικά σκάστε με αυτή τη μαλακία.. Οι μισοί το παίζουν αδικημένοι και οι άλλοι μισοί αδίστακτοι.. Την παλεύετε ρε;
WeirdSituation Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Όντως καλά είναι. ... Eγω εχω φαει πανω απο25 μπαν σε αυτο το ακκ μονο και μιλατε λουλιδες ; ΑΔΙΚΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝ ΤΟΥ ΒΕΓΕ! REVENGER ΚΑΙ 16 ΚΑΡΜΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ!
Vazelos Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Όντως καλά είναι. Βρες μέρος να συναντιθούμε και πες μου να πω και στους άλλους.
DarkMagician Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Βρες μέρος να συναντιθούμε και πες μου να πω και στους άλλους. Δευτέρα, 18:00 πλατεία Συντάγματος, έξω από τα Mc και αν γίνονται επισόδεια βλέπουμε έχω το κινητό του Rev
Recommended Posts