Jump to content

[gr] Αγαπητέ fighterboss

xTsili

Recommended Posts

συνέχισε.

Chandy Promoted to L2 Moderator.Reason: He is very suitable for this position!  worthed

Commodus promoted to Gold Member.Reason: Very active! Helping Maxcheaters! worthed

Morian promoted to Cs Moderator.Reason: Capable for this position worthed

`BloodyWarrior^ promoted to WoW Moderator.Reason: Suggested by other 2 wow mods worthed

Finito promoted to Gold Member. Reason: Burned,helping/caring for forum από reports δηλαδή ρουφιάνος

WeirdSituation promoted to L2 Moderator. Reason: Promotion from Gold Member ρουφιάνος επίσης

Ο ΜΔ δεν έκανε τσιμπούκια πάντος...

Για τον FB δεν ξέρω

ο md άξιζε,ούτε o pho έκανε ούτε οι περισσότεροι.από το 2011 και μετά άρχισε αυτό

και δεν με ενδιαφέρει ένα promote ,απλά θέλω να φτιαχτεί το φόρουμ.

καίγομαι π καίγομαι σαν μλκσ εδώ μέσα,να το φτιάξουμε κιόλας

αντιθέτως με τα reply σου βλέπω πόσο πολύ ήθελες μία θέση στο σταφφ.

Αν είναι έτσι στείλε pm στον μάξτορ και πες τ να με κάνει demote και promote εσένα.Πες του ο fighterboss συμφωνεί

και δεν με ενδιαφέρει ένα promote ,απλά θέλω να φτιαχτεί το φόρουμ.

καίγομαι π καίγομαι σαν μλκσ εδώ μέσα,να το φτιάξουμε κιόλας

αντιθέτως με τα reply σου βλέπω πόσο πολύ ήθελες μία θέση στο σταφφ.

Αν είναι έτσι στείλε pm στον μάξτορ και πες τ να με κάνει demote και promote εσένα.Πες του ο fighterboss συμφωνεί

χαχχαχαχαχαχα επειδή είμαι δεξιός σημαίνει ότι είμαι και μαζόχας και θέλω να γίνω gold σε ένα φορουμ το οποίο υπάρχει μόνο για spam

και trolling με "90.000" members όπου τα 30.000 ειναι banned και μπένουν μόνο 1000 τη μέρα?

χαχχαχαχαχαχα επειδή είμαι δεξιός σημαίνει ότι είμαι και μαζόχας και θέλω να γίνω gold σε ένα φορουμ το οποίο υπάρχει μόνο για spam

και trolling με "90.000" members όπου τα 30.000 ειναι banned και μπένουν μόνο 1000 τη μέρα?

ε για αυτό τον λόγο να μπεις,να προτείνεις λύσει και βελτιώσεις για το φόρουμ

τις πίπες που μου αραδιάζεις εδώ και 4 pages ,ξέρεις να τις κάνεις,να βοηθήσεις δεν ξέρεις.

WeirdSituation promoted to L2 Moderator. Reason: Promotion from Gold Member ρουφιάνος επίσης

ναι μωρέ

30 λεπτά για να αλλάξεις την σιγκ, όχι για το τι δείχνει, για το μέγεθος.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...