MasterDisaster Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 άμα δεν αγαπάς τον ανιψιό σου ρε μαλάκα (τον γιο μου δηλαδή) ποιον θα αγαπάς? χαχααχαχα ρε μαλάκες είμαι 1.65 μην μου βγάζετε ψυχολογικά. στα 15 μου είμαι ένα 1.87 +- :Ρ Quote
`Vaxil Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Θα πάω στην πόρτα της κουζίνας και θα ξαναμετρηθώ με την βοήθεια της ξύλινης καμήλας. Quote
xTsili Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 στα 15 μου είμαι ένα 1.87 +- :Ρ league of legends+no life+brazzers+league of legends+τσιγάρο+mac donalds= νο ανάπτυξη. :/ Quote
MasterDisaster Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 league of legends+no life+brazzers+league of legends+τσιγάρο+mac donalds= νο ανάπτυξη. :/ άσε το brazzers απ' έξω...grow 4 inches without killing urself @ gym (οι ads δεξιά από τα βιντς χαχαχ) Quote
xTsili Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 άσε το brazzers απ' έξω...grow 4 inches without killing urself @ gym (οι ads δεξιά από τα βιντς χαχαχ) μαλάκα χθες έκανα το πρώτο μου μπάνιο,γιατί είχα κάνει μια εγχείρηση και δεν γινόταν να βγω έξω για μπανιο,εχω κοψει και τα γυμναστήρια και τα λοιπά. πήγα 4 φορες μεχρι την σημαδούρα και πιάστηκα.-.- Quote
Έπεσε η yahoo. Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ρε μαλάκες normal είναι να είσαι από 1,75 εως 1,90 αλλιώς είσαι στρούμφ ή καμηλοπάρδαλη Quote
ΟmGG Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 μαλάκα χθες έκανα το πρώτο μου μπάνιο,γιατί είχα κάνει μια εγχείρηση και δεν γινόταν να βγω έξω,εχω κοψει και τα γυμναστήρια και τα λοιπά. πήγα 4 φορες μεχρι την σημαδούρα και πιάστηκα.-.- άσε το brazzers απ' έξω...grow 4 inches without killing urself @ gym (οι ads δεξιά από τα βιντς χαχαχ) @Δεν υπάρχει normal στο ύψος, ούτε κατάκριση. Quote
MasterDisaster Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 μαλάκα χθες έκανα το πρώτο μου μπάνιο,γιατί είχα κάνει μια εγχείρηση και δεν γινόταν να βγω έξω,εχω κοψει και τα γυμναστήρια και τα λοιπά. πήγα 4 φορες μεχρι την σημαδούρα και πιάστηκα.-.- φίλε εγώ κάνω το άλλο... Πίσω από ένα ξενοδοχείο σε έναν κόλπο είναι φουλ στα κατσάβραχα και εμείς κατεβαίνουμε κάτω και κάνουμε βουτίες.. Πίστεψε με, να ανεβοκατεβαίνεις αυτό το πράγμα 1-2 φορές σε σκοτώνει...Η πλάκα είναι όταν γυρνάμε πλαζ κολυμπόντας.. Μιλάμε για 10 μέτρα +++ ύψος :Ρ Quote
xTsili Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 @Δεν υπάρχει normal στο ύψος, ούτε κατάκριση. απλά εντάξει δεν είναι ότι καλύτερο να είσαι 1,65. εσείς είστε 1,80++ και δεν το καταλαβαίνετε,σκέψου πως ειναι να είσαι κοντός :p Quote
MasterDisaster Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 απλά εντάξει δεν είναι ότι καλύτερο να είσαι 1,65. εσείς είστε 1,80++ και δεν το καταλαβαίνετε,σκέψου πως ειναι να είσαι κοντός :p σιγά βρε μαλάκα να 'ούμε... Κομπλεξάρες όλοι :Ρ Quote
Noble® Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 οι ψηλοι ειναι για τις παρελασεις οι κοιντοι για το κρεβατι κ οι μεσαιοι για το σουπερ μαρκετ Quote
Έπεσε η yahoo. Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 @Δεν υπάρχει normal στο ύψος, ούτε κατάκριση. δεν είπα τίποτα τέτοιο απλός σου λέω ότι είναι σπάνιο να δεις έναν 18αρι να είναι κάτω απο 1.70.... όπως σπάνιο είναι και το 1.90.... Quote
Recommended Posts