ΟmGG Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΟΥ ! typos Quote
`Vaxil Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 γτ δεν είσαι; Μετά το vaxil είσαι ο μικρότερος γιός μου. Γιατί ρε μαλάκα είμαι κοντός ; Αντε γαμηθείτε ρε κολόζωα μου προκαλέσατε ψυχολογικά σμρ , ζωα . Quote
ΟmGG Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Γιατί ρε μαλάκα είμαι κοντός ; Αντε γαμηθείτε ρε κολόζωα μου προκαλέσατε ψυχολογικά σμρ , ζωα . σε ηλικία και IQ μιλάω Quote
Xplicit7 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ΑΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ο VAXIL ΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1,80 ΕΓΩ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΜΑΙ ; ΝΑΝΟΣ ; Quote
ΟmGG Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Ρε νικολούδε, απλά, θα βάλεις τακούνια για άλλη μια φόρα. Quote
Noble® Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ΑΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ο VAXIL ΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1,80 ΕΓΩ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΜΑΙ ; ΝΑΝΟΣ ; μαλλον μυγοφτυμα. ^^ Quote
MasterDisaster Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 εγώ μέσα, αν είμαι αθήνα ε αφού δεν έκατσε το sonisphere κάπου πρέπει να πάμε :/ ΑΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ο VAXIL ΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1,80 ΕΓΩ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΜΑΙ ; ΝΑΝΟΣ ; χέι ντόρφι Ρ Quote
Xplicit7 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Ρε νικολούδε, απλά, θα βάλεις τακούνια για άλλη μια φόρα. Ρε τα δάνεισα στη μάνα σου.. Quote
`Vaxil Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 και IQ μιλάω Να σου υπενθυμίσω πως όταν ο αριθμός έχει αρνητικό πρόσημο , αποκτά μικρότερη αξία από αυτόν με θετικό πρόσημο. Δεν σε έστειλα γυμνάσιο γαμώ :/ Quote
MasterDisaster Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Εγώ πάντως θα ανέβω και καραϊσκάκη.. όποιος ριβέντζερ και λοιποί γαύροι ψήνονται τουλάχιστον για να αράξουμε σε ρεντ καφέ οκ ! Quote
Xplicit7 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 μαλλον μυγοφτυμα. ^^ Άσε δε λέω καν πόσο είμαι.. Εγώ πάντως θα ανέβω και καραϊσκάκη.. όποιος ριβέντζερ και λοιποί γαύροι ψήνονται τουλάχιστον για να αράξουμε σε ρεντ καφέ οκ ! Ρεντ καφέ ρε ! Quote
RєVєnGeR^ Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Vaxil δεν εφερες γλυκα κοντοστουπι.Περιμενα καριοκες Quote
`Vaxil Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ΑΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ο VAXIL ΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1,80 ΕΓΩ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΜΑΙ ; ΝΑΝΟΣ ; Καλά , μόλις δεις Revenger και Vege RL , θα νιώσεις σαν μια μικροσκοπική αμοιβάδα. Η παλάμη του Vege είναι διπλάσια από την δική μου , lol. Quote
Recommended Posts