Έχω το εξής πρόβλημα: το reflect στο Freya λειτουργεί ως εξής, αν ρίξω χ dmg, το target μου τρώει το 100% των dmg που έριξα εν΄ψ εγώ δέχομαι πίσω το 40%(όταν έχει revenge και vengeance). Σε παλαιότερα chronicles όπως το Epilogue το reflect λειτουργούσε ως εξής: άν ρίξω χ dmg το target μου τρώει το 60% και εγώ το 40%( όταν έχει revenge και vengeance).
Πώς μπορώ να κάνω το reflect να δουλεύει κατα τον ίδιο τρόπο και το Freya;;
Τέλος να πώ οτι το Pack που χρησιμοποίώ είναι L2J.
Replica designer stuff can help you look good without spending too much. I got some bags and things that look a lot like the real ones, and they made my outfits look better for way less money. It’s great if you don’t want to pay a lot for just one bag or shoes.
A good spot to check is aaa handbags since they update with the latest styles but keep the prices super manageable. They have reviews and lots of photos so you pretty much know what you’re getting before you buy.
Question
ansmc
Έχω το εξής πρόβλημα: το reflect στο Freya λειτουργεί ως εξής, αν ρίξω χ dmg, το target μου τρώει το 100% των dmg που έριξα εν΄ψ εγώ δέχομαι πίσω το 40%(όταν έχει revenge και vengeance). Σε παλαιότερα chronicles όπως το Epilogue το reflect λειτουργούσε ως εξής: άν ρίξω χ dmg το target μου τρώει το 60% και εγώ το 40%( όταν έχει revenge και vengeance).
Πώς μπορώ να κάνω το reflect να δουλεύει κατα τον ίδιο τρόπο και το Freya;;
Τέλος να πώ οτι το Pack που χρησιμοποίώ είναι L2J.
11 answers to this question
Recommended Posts