marios8 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 http://img442.imageshack.us/my.php?image=gtmeleiaftoya0.jpg lei disconect alla mpenoune kanonika Quote
Hax0r Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 poio panw ti leei?protu arxizei na s petaei tin mlkia afti... Quote
Anghel Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 http://img442.imageshack.us/my.php?image=gtmeleiaftoya0.jpg lei disconect alla mpenoune kanonika mpenoune gt kani olo disconect kai reconnect alla prin kani disconect kai sto opoidipote crash lei ena minima {opos ipe kai o Hax0r} mporis na mas dosis mia pic tou opoiou minimatos? PS. to evgaze apo tin arxi pou anixes to server? i arxise ksafnika afou ekanes kati? Quote
marios8 Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 no apo arxi tou server kita afto to leo gt pao na ton anebaso hopzone ke me lei aftoke se pextes me to lei tade nick disconect xex tade ke mpenoune Quote
Hax0r Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 e ama bainune, pio to prob ^^ :P gia kalo kai gia kako dwse mia pic akoma stin arxi p to vgazei to error. Quote
Frank Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 File apo oti blepw dn exeis provlima pros to paron...afou les pws anoigei kanonika...alla isws sto mellon na s parousiastei...pantws kalutera na mas dwseis mia eikona me olo to gameserver ti s leei pio panw kai poio pack exeis? Quote
l2lover Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Auto to broblem parousiazete apo to login config....try mia na ksanaperaseis to palio config...dld to config tou login p eixe to pack kai pes mas.Episis kalo tha simfonousa me olous gia tin photo ....steile mas mia pano pano na doume ti leei kai an briskei kana error... Quote
Frank Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Na s pw kai kati allo, otan prwtoevales to pack douleue kanonika xwris disconnect kai ksafnika to epathe?? Mipws douleue kanonika kai perases kati stin db sou kai tote to epathes auto?? **Bale fwto opwsdipote Quote
johnniewalker Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 re akou ti 8a kaneis... 8a anoigeis to pack xwris na tou baleis TPT ma TPT etsi opws einai (kane tis ru8miseis an xreiazete) kai anoixe to an deis oti exei provlima kalo 8a itan na allaksei pack.... Quote
Recommended Posts