Jump to content

Recommended Posts

Posted

Το ξαδερφάκι μου ( 16 ) πήγε προ καιρού στις ιερόδουλες με σκοπό τον πληρομένο έρωτα φυσικά. Το πρόβλημα είναι ότι κατα τη διάρκεια του έσπασε το προφυλακτικό και ανησυχεί μήπως μπορεί να έχει κολλήσει τίποτα. Εγώ σαν μεγαλύτερος τον συμβούλεψα αλλά δεν είμαι και κανένας ειδικός ούτε σχετικός. Ξέρει κανείς μήπως αυτές περνάνε απο εξετάσεις συχνά ή αν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει κολλήσει τίποτα?

Posted

Άμα είχε aids προφανώς κόλλησες.

Αν και δεν είναι το forum με θέμα το sex, εγώ προτείνω να πας στον γιατρό και να μην φοβάσαι τίποτα (Γιατί δεν πιστεύω μία απο όσα λες για το ξαδερφάκι σου, εσύ πρέπει να την έπαθες ;) )

Posted

Pioi ka8eres apo tis kanonikes einai oi poutanes dn 8a pa8ei tpt.

Ναι φίλε και εμένα αυτό μου λέγανε. Αληθέυει ότι είναι εμβολιασμένες ?

Posted

Αν και δεν είναι το forum με θέμα το sex, εγώ προτείνω να πας στον γιατρό και να μην φοβάσαι τίποτα (Γιατί δεν πιστεύω μία απο όσα λες για το ξαδερφάκι σου, εσύ πρέπει να την έπαθες ;) )

hahahahaha mallon autos nai :P
Posted

Ναι φίλε και εμένα αυτό μου λέγανε. Αληθέυει ότι είναι εμβολιασμένες ?

γιατί ρε, αδέσποτα είναι και δεν έχουν κάνει εμβόλια?
Posted

Όχι μην ανησυχείς δεν θα ντρεπόμουν να ρωτήσω κάτι τέτοιο για μένα. Είναι όντως το ξαδερφάκι μου και δεν βρίσκω λόγο να μην το έλεγα άμα ήμουν εγώ.

Posted

γιατί ρε, αδέσποτα είναι και δεν έχουν κάνει εμβόλια?

Εννοώ ειδικά εμβόλια για τα σεξουαλικά νοσήματα

Posted

Εννοώ ειδικά εμβόλια για τα σεξουαλικά νοσήματα

Ο ξάδερφος σου είχε κάνει αντιτετανικό?

Posted

Ο ξάδερφος σου είχε κάνει αντιτετανικό?

Δεν μπορώ να ξέρω φίλε μου αλλά λογικά πρέπει. Ποιά η διαφορά που ακριβώς κολλάει το αντιτετανικό?

Posted

Αν πήγε σε κανα μπουρδέλο της κακιάς ώρας , μεταξουργείο κτλ ας παει για εξετάσεις το παιδί.Αν είχε πάει σε κανα στουντιάκι καλό πεστου να αράξει

Posted

Το ξαδερφάκι μου ( 16 ) πήγε προ καιρού στις ιερόδουλες με σκοπό τον πληρομένο έρωτα φυσικά.

δηλαδή; τώρα το θυμήθηκες;
Posted

δηλαδή; τώρα το θυμήθηκες;

όχι τώρα άρχησαν τα σιπτόματα :D (το σκοτωσα νο κομς πλιζ)
Posted

Δεν μπορώ να ξέρω φίλε μου αλλά λογικά πρέπει. Ποιά η διαφορά που ακριβώς κολλάει το αντιτετανικό?

Όλα κολλάνε!