Gozilla Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Το ξαδερφάκι μου ( 16 ) πήγε προ καιρού στις ιερόδουλες με σκοπό τον πληρομένο έρωτα φυσικά. Το πρόβλημα είναι ότι κατα τη διάρκεια του έσπασε το προφυλακτικό και ανησυχεί μήπως μπορεί να έχει κολλήσει τίποτα. Εγώ σαν μεγαλύτερος τον συμβούλεψα αλλά δεν είμαι και κανένας ειδικός ούτε σχετικός. Ξέρει κανείς μήπως αυτές περνάνε απο εξετάσεις συχνά ή αν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει κολλήσει τίποτα?
WeirdSituation Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 πες του να πάει στο grocery store στην oren, στην γυναίκα trader όμως.
Kяaσh Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Pioi ka8eres apo tis kanonikes einai oi poutanes dn 8a pa8ei tpt.
ExTrEmEDwarf Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Άμα είχε aids προφανώς κόλλησες. Αν και δεν είναι το forum με θέμα το sex, εγώ προτείνω να πας στον γιατρό και να μην φοβάσαι τίποτα (Γιατί δεν πιστεύω μία απο όσα λες για το ξαδερφάκι σου, εσύ πρέπει να την έπαθες ;) )
Gozilla Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Pioi ka8eres apo tis kanonikes einai oi poutanes dn 8a pa8ei tpt. Ναι φίλε και εμένα αυτό μου λέγανε. Αληθέυει ότι είναι εμβολιασμένες ?
hero4fun4 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Άμα είχε aids προφανώς κόλλησες. Αν και δεν είναι το forum με θέμα το sex, εγώ προτείνω να πας στον γιατρό και να μην φοβάσαι τίποτα (Γιατί δεν πιστεύω μία απο όσα λες για το ξαδερφάκι σου, εσύ πρέπει να την έπαθες ;) ) hahahahaha mallon autos nai :P
ExTrEmEDwarf Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Ναι φίλε και εμένα αυτό μου λέγανε. Αληθέυει ότι είναι εμβολιασμένες ? γιατί ρε, αδέσποτα είναι και δεν έχουν κάνει εμβόλια?
Gozilla Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Άμα είχε aids προφανώς κόλλησες. Αν και δεν είναι το forum με θέμα το sex, εγώ προτείνω να πας στον γιατρό και να μην φοβάσαι τίποτα (Γιατί δεν πιστεύω μία απο όσα λες για το ξαδερφάκι σου, εσύ πρέπει να την έπαθες ;) ) Όχι μην ανησυχείς δεν θα ντρεπόμουν να ρωτήσω κάτι τέτοιο για μένα. Είναι όντως το ξαδερφάκι μου και δεν βρίσκω λόγο να μην το έλεγα άμα ήμουν εγώ.
Gozilla Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 γιατί ρε, αδέσποτα είναι και δεν έχουν κάνει εμβόλια? Εννοώ ειδικά εμβόλια για τα σεξουαλικά νοσήματα
VeGe Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Εννοώ ειδικά εμβόλια για τα σεξουαλικά νοσήματα Ο ξάδερφος σου είχε κάνει αντιτετανικό?
Gozilla Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Ο ξάδερφος σου είχε κάνει αντιτετανικό? Δεν μπορώ να ξέρω φίλε μου αλλά λογικά πρέπει. Ποιά η διαφορά που ακριβώς κολλάει το αντιτετανικό?
RєVєnGeR^ Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Αν πήγε σε κανα μπουρδέλο της κακιάς ώρας , μεταξουργείο κτλ ας παει για εξετάσεις το παιδί.Αν είχε πάει σε κανα στουντιάκι καλό πεστου να αράξει
WeirdSituation Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Το ξαδερφάκι μου ( 16 ) πήγε προ καιρού στις ιερόδουλες με σκοπό τον πληρομένο έρωτα φυσικά. δηλαδή; τώρα το θυμήθηκες;
RєVєnGeR^ Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 δηλαδή; τώρα το θυμήθηκες; όχι τώρα άρχησαν τα σιπτόματα :D (το σκοτωσα νο κομς πλιζ)
VeGe Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Δεν μπορώ να ξέρω φίλε μου αλλά λογικά πρέπει. Ποιά η διαφορά που ακριβώς κολλάει το αντιτετανικό? Όλα κολλάνε!
Recommended Posts