poutsito Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Re paidia plz help me, mou exoun klepsei enan kodiko (apo trade) sto elite ti na kano? Quote
TheMentaL Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 tin proseuxi sou :) ti na kaneis telos :P ektos an s zitaei email sto login oste na baleis forgot password kai mesw tou email sou na pareis neo pass :) Quote
poutsito Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 dn exi.. emena sta arxidia m geia to account o pextis me entiaferi gt ixa kani sub barieme ksana apo tin arxi kai mou ipe ena filaraki oti tha erthi kai tha broume to pasword kai ego anarotieme o allos ama bro piso to account m tha mpori ksana na me klepsi ekinos pou me eklepse??? ??? Quote
theprofesso Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 ise siguros pos d s klepse kanis allos??k oxi meso trade pu les??mipos kapios pu ksere to pass s??i mipos pezis apo net cafe??an pezis tote isos s kanane to arxeo kolpo tis kleftis matias :P ine to kolpo pu kathese anemela k adiafora (k kala)pano apo kapion pu vazi to pass tu ekini tin ora!!to xe pathi 1 gnostos m auto k eklege se low rate server to arcana +4 ,ti dc set +4 k 1 ant queen :p Quote
kostis18 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΠΟ ΤΟ TRADE ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΑΚΚΟΥΝΤ Quote
AfaNouLiS Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 dn nomizo na se eklepsan apo trade kai 2on dn mporoume na boi8isoume emeis 8a itan kalo na epikinonishs me ton admin i kapio gm t server Quote
HALVAS0000 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 twra... den nomizw na yparxei tropos na to ksanapareis pisw. An rotiseis tus gms 8a su apantisun no. Quote
NiGGaZ Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 koita poutsito epeidh paizw k gw elite mpes re sto forum k kane ena post gia na se help h steile mhnyma stn admin k pes t t egine....8a se voi8isei..elpizw :P Quote
theprofesso Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΠΟ ΤΟ TRADE ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΑΚΚΟΥΝΤ auto pes sto s kati pedia pu epezan infogate..na dume an ginete i oxi :P Quote
sorrybaby Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 na se klepsoun apo trade de ginetai.. ti na pw an se eklepsan apo trade o server pou paizeis einai toso gtp pu kalutera na pas gia psarema para na paizeis ekei.. skepsou mhpws eixes dwsei kapou to acc sou k sthn ekanan.... pws ksereis oti se eklepsan mesw trade btw? me to p ekanes trade efages dc k sou evgaze wrong pass meta ? Quote
DjSt3rios Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 kai emena m eklepsan ston l2 mafia koofs vs noobs server 03.. ola ta dynasty m :( eimoun full s grade pff... Quote
EtEяNiTy™ Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 paidia uparxei tropos na s klepsoun apo trade(den 3erw omws poios einai) Se enan server p paizw akougetai oti einai merikoi hackers p ama pathseis confirm otan s kanoun trade tous emfanizetai to pass tou account s. Vevaia den 3erw ama einai alh8eia. Loipon h monh lush einai na kaneis report se kanena gm tou server p an ton vreis se kalh mera 8a se boh8hsei. Quote
oracle67 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 O player pou kserei na sou parei kai ta swvraka me trade na sai sigouros pws den 8a asxoli8ei me to na klevei kanenos noob to account. Nai yparxei tropos na se klepsoun me trade omws h periptwsh sou den mou fenete tetoia. (an ksereis h ypopsiazese poios sto kane pes mou server kai character na deis pws allazoun server oi "mages") Quote
Recommended Posts