WTS [WTS]L2JHydrogue ProJeCt!
-
Μάγκες καλησπέρα, Παίζω Lineage 2 εδώ και χρόνια και πήρα απόφαση ότι θέλω επιτέλους να μάθω πώς δουλεύουν τα πράγματα πίσω από τις κάμερες. Δεν ψάχνομαι ούτε να ανοίξω τον επόμενο μεγάλο x5000 server ούτε να βγάλω λεφτά. Καθαρά από περιέργεια και για μένα θέλω να μάθω πώς στήνεται ένας server από το απόλυτο μηδέν. Το θέμα είναι ότι από development πλευρά είμαι τελείως άσχετος. Ξέρω τη βασική ιδέα, αλλά όταν βλέπω όλα αυτά που πρέπει να μάθω, ψιλοπελαγώνω. Από αυτά που έχω καταλάβει μέχρι στιγμής, πρέπει να μάθω πώς να στήνω το local περιβάλλον στο PC μου με Java, MySQL και κάποιο πρόγραμμα τύπου Navicat για να κουμαντάρω τη βάση δεδομένων. Μετά είναι το κομμάτι του compilation (με IntelliJ ή Eclipse), ή έστω το πώς να δουλεύω με έτοιμα datapacks και gameservers χωρίς να τα διαλύω όλα. Εκτός από το server-side κομμάτι δηλαδή να αλλάζω stats σε items, να πειράζω spawns από NPCs, formulas για skills και custom μαγαζιά, πρέπει να μάθω και το client-side. Πράγματα όπως το να πειράζω τα .dat αρχεία με το L2FileEdit για να επικοινωνεί σωστά ο server με το παιχνίδι. Και για να είμαι ειλικρινής, το πιο ζόρικο κομμάτι θα είναι να μάθω να διαβάζω εκείνα τα τεράστια error logs όταν κρασάρει ο server, αντί να τα κοιτάω σαν χαζός. Ψάχνω λοιπόν κάποιον που να έχει μια εμπειρία και να γουστάρει να με καθοδηγήσει λίγο σαν μέντορας, ή ακόμα και κάποιον άλλον αρχάριο που θέλει να φάμε τα μούτρα μας παρέα μέχρι να το βρούμε. Φράγκα δεν παίζουν μιας και το βλέπω καθαρά σαν χόμπι, αλλά έχω άπειρη υπομονή, δεν περιμένω από τον άλλον να κάνει τη δουλειά για μένα και είμαι διατεθειμένος να φάω ώρες για να μάθω. Απλά χρειάζομαι έναν άνθρωπο να ρωτάω μια γνώμη όταν αναπόφευκτα σκαλώνω σε κάποιο config αρχείο. Αν βαριέστε και θέλετε να βοηθήσετε έναν παλιό παίκτη να μάθει τα βασικά, αφήστε ένα reply ή στείλτε μου PM με το Discord σας. Να 'στε καλά προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια!
-
By sellerking · Posted
TG Support: https://t.me/buyingproxysup | Channel: https://t.me/buyingproxycom Discord support: #buyingproxy | Server: Join the BuyingProxy Discord Server! Create your free account here -
SELLING EMPTY TELEGRAM BOTS WITH AGE Registration date: November 2024 High-quality & clean bots — no subscribers, no bans, created on fresh IPs. y rested and reliable — perfect for: — Telegram search ranking — any technical or marketing tasks Delivery options: tdata, by phone number, ownership transfer, or via tokens. Current price list: From 3 pcs — $3 each From 20 pcs — $2.5 each From 60 pcs — $2.3 each From 100 pcs — $2.2 each From 400 pcs — $1.9 each Over 15,000+ bots available — ready for instant delivery. Contact on Telegram: t.me/smmtg_new
-
-
Topics

Recommended Posts