Lucky Dice Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Kaname trade me ena pedi kai logara kanonika sthn paysafe mesw paysafecard.com meta apo ligo paw na tis eksargurwsw kai mou leei Αυτή η κάρτα είναι κλειδωμένη λόγω Παραβίασης πρόσβασης. Παρακαλώ επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο για να την ξεκλειδώσετε. kserete ti pezei na pexthke h ti mporei na ekane ekeinos?
Nosti21 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 mporei na sou klidose tn paysafe k na mn sou dwsei ta lefta.. i mporei na ekane kamia xazomara k na klidose aftos tn paysafe dokimazontas akira pin. :S
BsCyB Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Kaname trade me ena pedi kai logara kanonika sthn paysafe mesw paysafecard.com meta apo ligo paw na tis eksargurwsw kai mou leei kserete ti pezei na pexthke h ti mporei na ekane ekeinos? thimame mou to eixe vgalei kai emena palia epeidi evala lathos kodiko poles fores meta apo kamia ora dn m t evgaze poia
Nicolás™ Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 prepei na o katoxos tis kartas na parei thlephono kai an dwsei ton siriako kwdika.. meta apo ekei kai pera tha thn 3eklidosoune aytoi.. ayto egine epidei apo diaforetikes ip bike taytoxrona to idio PIN.. elpizo na voithisa
Lucky Dice Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 prepei na o katoxos tis kartas na parei thlephono kai an dwsei ton siriako kwdika.. meta apo ekei kai pera tha thn 3eklidosoune aytoi.. ayto egine epidei apo diaforetikes ip bike taytoxrona to idio PIN.. elpizo na voithisa Nai odos egine auto giati logara egw mazi me ena allo pedi. milisa me ton owner ths kartas kai tha parei thlefono thn deutera gia na mas to klekleidwsoun. euxaristw
Commodus Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Nai odos egine auto giati logara egw mazi me ena allo pedi. milisa me ton owner ths kartas kai tha parei thlefono thn deutera gia na mas to klekleidwsoun. euxaristw Locked.
Recommended Posts