Jump to content

DontBanme

Members
  • Posts

    5
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

    Never
  • Feedback

    0%

About DontBanme

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

DontBanme's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. Because the admin of the server just asked me not to use this name ig because i am the graphic designer, in order not to tell the players that i take items, i will use an other name. IG name: Abtronix [the advertisment on the TV with the abs, lol]
  2. ok wi will gou together
  3. You forgot me. mdfks. Name IG: Maprex Main: GH for farm: SK
  4. Μέχρι πριν 5 λεπτά μπορούσα να έχω κανονικά το λογαριασμό μου. Τώρα δεν μπορώ γιατί κάποιος με κάποιο τρόπο άλλαξε τον κωδικό μου. Παρακαλώ άμεσα να διορθωθεί το πρόβλημα.
  5. Ακόμα δεν έχετε καταλάβει πως και ο Παπανδρέου έχει φάει; Στο πηγάδι κατούρησε αυτός για να μην πάρει καμιά μίζα; Γιατί όταν ψήφισαν το "πώθεν έσχες", δεν ψηφίστηκε και για πολιτικούς; Γιατί πολύ απλά έχουν χεσμένη τη φωλιά τους. Εγώ ανυπομονώ να έρθει εκείνη η καταραμένη η μέρα, που θα ξεσηκωθεί όλη η Ελλάδα και θα πάει στο Σύνταγα, έξω απο τη Βουλή και να τους βγάλει όλους μα όλους έξω. Η συνέχεια, φυσικά, είναι αυτονόητη. Πάντως εγώ πολλές φορές αναρωτιέμαι κάτι. Τα κόμματα στην Ελλάδα γιατί υπάρχουν; Μήπως υπηρετούν καμιά ιδεολογία και δεν το έχω ακόμα καταλάβει; Και κάτι άλλο. Γιατί βάζουν στα υπουργεία άτομα που δεν ξέρουν καν ποιά είναι η δουλειά του κάθε υπουργείου; Γίνεται να βάλεις γιατρό να δουλέψει σε φούρνο; Κάτι τέτοιο γίνεται και εδώ. Πώς βάζεις κάποιον στο υπουργείο Τουρισμού ενώ καλά καλά δεν ξέρει τι πάει να πει; Και το λέω αυτό γιατί πληρώνονται σαν να δούλευουν. Μα είμαστε με τα καλά μας;
  6. Λαμογιο ξελαμογιο, τα λεει ωραια και σωστα. Δεν με ενδιαφερει τι μιζες μπορει να παιρνει απο πισω αλλα τουλαχιστον τους τα χωνει. Γιατι θα πρεπει να ειναι ο τελευταιος που θα πρεπει να βριζω; Μηπως μου ειπε την αληθεια και του ειμαι ευγνωμων η μηπως προσπαθει να μας βγαλει απο την κριση; Το εχω ξαναπει και το ξαναλεω. Το πολιτευμα μας ειναι Προδρευομενη Κοινοβουλευτκη Δημοκρατια. Ξερεις κανεναν Ελληνα που να ειπε σε πολιτικο θελω να μπω στο ΔΝΤ; Οχι, μονοι τους οι πολιτικοι κανουν οτι θελουν. Και σε αυτο επαιξε ρολο ο Γιωργακης.
  7. http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_9331.html
  8. Τωρα αυτη η συζυτηση γιατι γινεται;; Μηπως θα πιασεται εσεις και εγω εκεινους του ανανδρους που σκοτωσαν τον κυριο Γκιολια; Μηπως θα πιασουμε εμεις τους διεφθαρμενους πολιτικους;; Πιστεψτε με οσο θυμος και να υπαρχει στο τελος δεν θα γινει και παλι τιποτα γιατι εδω ειναι Ελλαδα και εμεις ειμαστε Ελληνες. Αυτοι εκει πανω που μας κυβερνανε ξερουν τι κανουν και ξερουν πολυ καλα τι θελει ο Ελληνας. Αμα πει στον Ελληνα ο πολιτικος οτι "ενταξει κυριε. Δωσε μου την ψηφο σου και θα βαλλω το παιδι σου στην ΔΕΗ". Αυτο αν ακουσει ο Ελληνας γινεται χαλι να τον πατησεις. Κοιταξτε το παρακτω βιντεο, να δειτε πως με δυο λεξεις ο Παπανδρεου κανει τον Ελληνα να τον πιστεψει. Κοιταξτε ομως και εναν μαλακα που βγαλαμε εμεις και πανω να μας κυβερναει, να μας πηγαινει χρονια πισω και να εχει προβλημα στην αρθρωση. Εδω δεν μπορει να μιλησει σωστα τον θελουμε και για πρωθυπουργο της χωρας μας; Να καθαριζει "καλλιοπες" καλος ειναι, για παραπανω κομματακι δυσκολο. Καλη σταδιοδρομια στην προεδρο της Χιλης.
  9. Another Way To Die -->
  10. Ρε παιδια πως συμπεριφερεστε ετσι σε εναν LORD? Ο ανθρωπος το λεει ξεκαθαρα. Ειναι ο LORD του MxC. Οταν μπαινει στο mxc εμεις κανουμε τουμπεκι. Γιαυτο συνεχιστε να κανετε τουμπεκι. Περνα LORD. Στο χαλι πατα ρε μαλακα, τι το εστρωσα; Παντως δεν μου φαινεται παραξενο πως αυτοι οι 2 μαλακες του mxc κανουν παρεα. Ελα παρτε και τον project να κανετε τριο.
  11. Παει sign τρεχοντας... Τρεχοντας παει. Εισαι πολυ χαζος. 0α0χα0χχ0αχ0χα0α0χα0χα0χα0
  12. DontBanme

    check

    L2Anime. Downloaded by my brother. noob server.
  13. DontBanme

    check

    Soz. Wrong topic.
×
×
  • Create New...