Jump to content

ismakoc

Members
  • Posts

    33
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About ismakoc

Profile Information

  • Current Mood
    Angry
  • Gender
    Male
  • Country
    Greece
  • Location
    Athens,Greece

ismakoc's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. - Μπαμπά, εσύ είχες ερωτευθεί ποτέ καμιά δασκάλα στο σχολείο; - Τι μου θύμησες τώρα γιέ μου! Φυσικά! - Και τι έγινε; - Τίποτα..... Το έμαθε η μάνα σου και σου αλλάξαμε σχολείο...!!
  2. Chronicle : High Five Rate: x5000 Name: L2-aeron Link: www.l2aeron.com
  3. υπαρχουν χιλιαδες free hosting-domain ριξε ενα ψαξιμο στο google ...αλλα κατα την γνωμη μου ποιος ο λογος να φτιαξεις μια ιστοσελιδα με free hosting ...στην αρχη καλα θα ειναι αλλα με το που θα αρχισεις να την γεμιζεις θα κολλαει ... οποτε καλυτερα να δωσεις 10 ευρω (και πολλα λεω ) για domain για ενα χρονο και να βρεις φθηνη εταιρια για hosting και φτιαχνεις μια καλη ιστοσελιδα ... Αν θες να φτιαξεις κατι απλο ...θα σου πρωτινα Joomla ... βαζεις και μια ταμπλετα και εισαι κομπλε ... ψαξτο λιγο το θεμα :) (εχει τοσους οδηγους στο google)
  4. θεμα στην εταιρια θα'ναι ή το ρουτερ σου εχει θεμα , οντος παρ'τους ενα τηλ. ,εμενα το παλιο μου ρουτερ εκει που δουλευε κανονικα εκλεινε λογο θερμοτητας μαλλον , δεν μου ειπαν τον λογο απλος μου ειπαν πως ηταν προβληματικο :/
  5. οντως θα συμφωνησω , ποιος ο λογος που τα παιρνεις απο το πλαισιο , ενω μπορεις να τα φερεις απ'εξω και μπορεις να παρεις με τα ιδια λεφτα καλυτερα πραγματα ή τα ιδια με λιγοτερα λεφτα :P
  6. το κατεβαζω :) ολο και κατι χρησιμο θα εχει , να'σαι καλα .. πιστευω πως θα βοηθησει πολυ κοσμο :)
  7. καλησπερα :) δεν θελω να φανω κακος αλλα κανεις δεν θα σε βοηθησει να μαθεις περι Hacking .. οτι καταφερνεις το καταφρενεις μονος σου ... ψαχνοντας ;) απλα αρχισε να διαβαζεις βιβλια ή στο ιντερνετ περι προγραμματισμου για να μπεις στο νοημα .. :)
  8. να'σαι καλα μεγαλε :) θα το δοκιμασω ! :P
  9. αυτο δειχνει το administrator log in , δηλαδη για να μπεις στην ιστοσελιδα ως διαχειριστης , το Cp Panel log in το βρισκεις και αλλιως π.χ. www.domain.com/cpanel
  10. Είναι ένας γύφτος σε ένα μπαρ και πίνει τα ποτά του ανέμελος, όταν μπαίνει ένας Κινέζος. Με κάποια μικροαφορμή αρχίζει ο Κινέζος να δέρνει τον γύφτο με διάφορες τεχνικές καράτες. Τον ρίχνει αναίσθητο και φεύγοντας λέει στον μπάρμαν: - Όταν σηκωθεί, πες του ότι αυτή ήταν η τεχνική "Κόκκινος Δράκος"! Ξανά την επόμενη μέρα πάλι ο γύφτος στο μπαρ. Ξαναμπαίνει ο Κινέζος, "Για γιου τιν τσίν!!" Πάρτον πάλι κάτω τον γύφτο!! Λέει πάλι ο Κινέζος στον μπάρμαν: - Πες του γύφτου μόλις σηκωθεί, ότι ήταν η τεχνική "Κίτρινος Δράκος". Την επομένη πάλι το ίδιο, την μεθεπομένη πάλι το ίδιο... Μπαίνει λοιπόν μια μέρα με φόρα ο Κινέζος να πλακώσει τον γύφτο. Κοιτάει και πουθενά ο γύφτος. Έρχεται ο γύφτος από πίσω, και ακούγεται ένα γκουππππ! Αναίσθητος ο Κινέζος!!! Και λέει ο γύφτος στον μπάρμαν: - Πες του Κινέζου όταν σηκωθεί, που δεν το νομίζω, "Λαμαρίνα Από Ντάτσουν"!
  11. Ένας τύπος, ανοίγει τη πόρτα ενός κουρείου, βάζει το κεφάλι του μέσα και ρωτάει: - "Περίπου σε πόση ώρα μπορείς να με κουρέψεις;" Ο κουρέας, ρίχνει μια ματιά στη πελατεία του που περιμένει και απαντάει - "Σε 2 ώρες". Ο τύπος φεύγει και λίγες μέρες αργότερα, ξαναχώνει το κεφάλι του στη πόρτα του κουρείου και ρωτάει πάλι - "Περίπου σε πόση ώρα μπορείς να με κουρέψεις;" Ο κουρέας, ρίχνει μια ματιά στο μαγαζί που ηταν γεμάτο από κόσμο και απαντάει - "Περίπου σε 3 ώρες". Ο τύπος φεύγει. Μία εβδομάδα αργότερα, ξαναχώνει το κεφάλι του στη πόρτα του κουρείου και ρωτάει πάλι - "Περίπου σε πόση ώρα μπορείς να με κουρέψεις;" Ο κουρέας, ρίχνει μια ματιά στη πελατεία του που περιμένει και απαντάει - "Γύρω σε μιάμιση ώρα". Ο τύπος φεύγει. Ο κουρέας, τρελλαμένος απο περιέργεια, γυρίζει στον βοηθό του και του λέει: - "Ρε Βασίλη, αντε ακολούθησε τον αυτόν να δεις που πάει". Μετά από λίγο, ο Βασίλης επιστρέφει στο μαγαζί σκασμένος στα γέλια. - "Τί γελάς έτσι ρε Βασίλη", του λέει ο κουρέας. "Πού πήγε ο τύπος που ακολούθησες;" O Βασίλης απαντάει - "Σπίτι σου!"
  12. Ένας κλέφτης αποφασίζει να κλέψει ένα σπίτι πλουσίων. Το παρακολουθεί μαθαίνει πότε θα λείπουν και το βράδυ εξοπλισμένος με όλα τα σύνεργα μπαίνει μέσα. Εξουδετερώνει το συναγερμό και εκεί που κλέβει ακούει μια φωνή. - "Ο Ιησούς σε βλέπει και θα σε τιμωρήσει." Ξαφνιασμένος κοιτάει να δει από που έρχεται η φωνή αλλά μη βλέποντας τίποτα συνεχίζει τη δουλειά του. Οπότε σε λίγο ξανακούει τη φωνή να του λέει: - "Ο Ιησούς σε βλέπει και θα σε τιμωρήσει." Αποφασισμένος να δει από που έρχεται η φωνή βλέπει ένα παπαγαλάκι. - "Εσύ μιλάς και με τρόμαξες ;" - "Ναι, εγώ." - "Μπα και πως σε λένε;" - "Όμηρο." - "Όμηρο; Μα καλά τι όνομα είναι αυτό για παπαγάλο;" - "Γιατί είναι το Ιησούς όνομα για ντόπερμαν;
  13. Ήταν 3 στρατιώτες. Ο ένας ήταν Κρητικός και οι άλλοι δυο ήταν Αθηναίοι. Κάθονται λοιπόν και μια στιγμή λέει ο Αθηναίος στον Κρητικό να του πει μια μαντινάδα. Λέει ο Κρητικός : - Μέσα στην χούφτα μου κρατώ χώμα από τον Ψηλορείτη, να το σκορπώ στον δρόμο μου να γίνει η Ελλάδα Κρήτη. Ανοξείδωτο. - Πως την είπες αυτή, για ξαναπέστη, του λέει ο Αθηναίος. - Μέσα στην χούφτα μου κρατώ χώμα από τον Ψηλορείτη, να το σκορπώ στον δρόμο μου να γίνει η Ελλάδα Κρήτη. Ανοξείδωτο. Αφού την ξαναείπε 2-3 φορές του λένε : - Ωραία η μαντινάδα, αλλά το ανοξείδωτο που κολλάει; Και απαντάει αυτός : - Δεν ξέρω, έτσι γράφει το μαχαίρι!!!
×
×
  • Create New...