Jump to content

kotsosre

Members
  • Posts

    18
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About kotsosre

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

kotsosre's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. Πιάνεις ένα augement για p.den,ένα για p.atk κ' ένα για accuracy,για παράδειγμα. Μόλις τελειώσει το ένα αλλάζεις weapon και βάζεις το άλλο active που κρατάει για 2 λεπτά περίπου!
  2. Πρώτο μου topic για να μοιραστώ μαζί σας κάτι που έχω κάνει εγώ ο ίδιος και μου έχει ανεβάσει τα στατιστικά. Το κολπάκι έχει ως εξής: Οι πιο πολλοί έχουν 1 weapon,το βασικό τους.Εσείς αγοράστε άλλα 2 weapons εκτός το βασικό σας. Κάνουμε augement και στα άλλα 2 όπλα μέχρι να βγει active p.atk ή κάτι σχετικό.Βάζετε στη μπάρα σας το active του δεύτερου και του τρίτου όπλου που πήρατε και εσείς συνεχίζετε να έχετε το βασικό σας όπλο.Το μόνο που δεν γίνετε είναι να τα πουλήσετε με τα augement. Ουσιαστικά θα έχετε 2 skill των 2 λεπτών,παραπάνω από τους άλλους με το βασικό σας όπλο. [glow=red,2,300]*[/glow]Έγραψα μέχρι δυο όπλα γιατί έως δυο active γίνονται (τουλάχιστον εκεί που παίζω εγώ; ). Δοκιμασμένο σε Hi5 server.
  3. Το auto-clicker σε συνδυασμό με το ip ban protector πιστεύω ότι είναι το καλύτερο hack από όλα.
  4. Εμένα μπαίνει κανονικά αλλά τίποτα δεν λειτουργεί από το l2phx. Ούτε μπορώ να προσθέσω items ούτε τίποτα.Όλα fixed είναι;Δεν μπορεί!!...
  5. Αγόρια ουσιαστικά δεν κάνει δουλειά. Βάζω π.χ το πακέτο για S crystals και ενώ πατάω send,δεν μου το βγάζει in game. Υπάρχει κάποια άλλη λύση για να δουλέψει; Ότι και να κάνω send είναι το ίδιο και το αυτό. Το l2phx διάβασα όμως πως δεν είναι εικονικό όπως το Cheat Engine.
  6. Έχει ασχοληθεί κανείς με αυτό το server;Έχετε βρει κανένα bug; *Το l2phx είναι κ' αυτό εικονικό ή αποθηκεύονται οι αλλαγές στα δεδομένα του Server/host; Μια φορά δοκίμασα να δουλέψω το καινούριο που έχει και tick για hi5,αλλά δεν μου άνοιγε τη memory του server.
  7. Αγόρια ξέρει κανείς να το χρησιμοποιεί.Προσπάθησα πολλές φορές αλλά έχει πολλά πακέτα δεδομένων και τρελαίνομαι. Είναι κάποιος που να το έχει μάθει απλά να μας το εξηγήσει;
  8. Πιάνει σε L2 Μάφια αλλά είναι όντως παλιό bug!
  9. Κοπέλια κάποιος θα ξέρει.Απαντήστε
  10. Δεν υπάρχει τέτοιο bug.
  11. χαι εντ νάις φώτο.
×
×
  • Create New...