Jump to content

NickAtsi

Members
  • Posts

    4
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Everything posted by NickAtsi

  1. Όπως έχω πει και σε άλλους επειδή προχθές έπαθα το ίδιο εμένα λύθηκε με το αλλάξω μέσα στο port forward του router μου το WAN_Connection σε όλες της πόρτες από ATM_DSL σε PTM_DSL (έχω το Speedport της Cosmote), τσέκαρε το να δεις αν ανοίξουν.
  2. Ναι εγώ VDSL έχω αλλά για τσέκαρε το (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) γιατί και εμένα μου έλεγε ότι οι πόρτες είναι κλειστές και όταν έφτιαχνα πόρτα στο router επιλεγμένο ήταν το atm (παλιότερα δεν είχα θέματα παρόλο που είχα vdsl και atm επιλεγμένο, αν θυμάμαι καλά).
  3. @thepsolartek Στο Port Forward του router εκεί που έχεις βάλει την πόρτα άλλαξε το WAN Connection από ATM_DSL σε PTM_DSL (αλλίως αν είναι επιλεγμένο το PTM βάλε ATM) και δοκίμασε.
  4. Καλησπέρα, πρέπει να κάνεις Port Forward στο Router σου και στο Firewall σου, αν κάνεις port checker και σου βγάζει ότι είναι κλειστεί η πόρτα δοκίμασε να αλλάξεις μέσα από το router σου το WAN Connection (εκεί που έβαλες της πόρτες στο router σου), εγώ στο Speedport Entry 2i το άλλαξα από ATM_DSL σε PTM_DSL και μπόρεσε και συνδέθηκε ο φίλος μου). Πόρτες για να ανοίξεις : 80, 2106, 2009, 7777, 53 Τώρα αφού έχεις ανοίξει πόρτες πας: Gameserver\Config\ και ανοίγεις τα server.properties και loginserver.properties και στο ExternalHostname= βάζεις την No-IP address σου και στο InternalHostname= βάζεις την IPv4 address σου. Στην συνέχεια ανοίγεις το l2.ini με ένα L2 File Edit και στο ServerAddr= βάζεις την No-IP σου και το κάνεις save σε 413 και μετά στέλνεις το l2.ini στους φίλους σου.. Αυτά!
×
×
  • Create New...