Jump to content

BaCaRdIMoJiTo

Members
  • Posts

    9
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About BaCaRdIMoJiTo

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

BaCaRdIMoJiTo's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. Η χαζομάρα είναι ότι από Ελλάδα πλέον δεν σε αφήνει να κάνεις..! (Ούτε και με το να χρησιμοποιήσω proxy) :/
  2. Φίλε στο 000webhost πως περνάω δικό μου template? Προσπάθησα να το κάνω αλλά δεν κατάφερα κάπως.. Υπάρχει κάποιος οδηγός ή να μου πεις εσύ πως μπορώ να το περάσω?
  3. Γεια σας! Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει πως γίνεται να βάλω Shift + Click για να φαίνονται τα drops από κάθε mob και πως γίνεται να βγάλω το last hit από τα mobs για να μην γίνονται ks από άλλους!
  4. Καλησπέρα.. Θα ήθελα ,αν υπάρχει, ένα script ή έναν οδηγό για να βάλω Shift + Click στον σερβερ μου για να βλέπω/βλέπουν τα drops και αν υπάρχει και οδηγός πως να βγάλω το Last Hit για να μην μπορούν να κάνουν ks τα mobs από τους άλλους παίχτες και αν υπάρχει οδηγός (ενεργός) για να βάλω το status από το σερβερ στο σιτε!
  5. And something else.. Does anyone knows how i can fix last hit (ks) at mobs? And if there are any script or something else to put Shift+Click for showing drops at mobs!
  6. Well.. Can anyone tell how i can put at rb's to drop clan reputation? There are any script or option at db?
  7. L2p-memories c6 Costum Server.. Opened Today http://l2p-memories.netne.net/
  8. Θέλω μια μικρή βοήθεια, μικρά tips πιο πολύ επειδή παίζω σε x20 h5 server θέλω να δοκιμάσω να παίξω bishop.. Πρώτη φορά θα παίξω bp σε lom-mid rate server..! Υπάρχει κάποιος που να ξέρει 5-10 πράγματα?
  9. Καλημέρα.. Θα ήθελα μια βοήθεια από όποιον ξέρει για το πως κάνεις την Vesper Masterwork.. Δηλαδή που πρέπει να πάω για να την κάνω έτσι..
×
×
  • Create New...