AQueen Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Έχεις τον ολοκληρωμένο κώδικα στο pack σου (τον οποίο έβαλε κάποιος άλλος) και γι'αυτό δουλεύει. Απ'τη στιγμή όμως που δεν έχεις ιδέα για το τι είναι και πώς λειτουργεί, παίρνεις μερικά κομμάτια του, τα κάνεις share και νομίζεις πως αυτό που έδωσες λειτουργεί σωστά. Το pack το πηρα απο την αρχη και εχω γραψει οτι ειναι για l2j interlude τωρα αν το βαζετε αλλου και δεν σας δουλευει δεν μπορω να κανω κατι....
Fanky Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Τελος παντων αν εχω γνωσεις η οχι ειναι δικο μου θεμα οσο για τον σερβερ δεν παιζει να κλεισει το ποστ ειναι για παιδια που το εχουν αναγκη γιατι οταν ζητησα τον code δεν μιλησε κανεις και τωρα τον κανεις post τουλαχιστον εγω δινω τον code για να βοηθησω !!!! (και οχι για να κραξω) ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΝΑ ΛΕΣ CODE ΑΥΤΌ ΤΟ CRAP ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΆΘΟΣ ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ CODE ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ.
AQueen Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 code δεν ειναι αυτο που εχεις εσυ οχι αυτο που εχω εγω lol τελος παντων αφου το δοκιμασατε και δεν δουλευει καντε delete το post να τελειωνουμε....
Fanky Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 code δεν ειναι αυτο που εχεις εσυ οχι αυτο που εχω εγω lol τελος παντων αφου το δοκιμασατε και δεν δουλευει καντε delete το post να τελειωνουμε.... ΡΕ πές μου είσαι χαζός?έχεις καθόλου γνωση? έχεις καμία συγγένια με τον Liontaraki?
Coyote™ Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 To code δεν δουλεύει έτσι κι ούτε πρόκειται, επειδή είναι μόνο μερικές γραμμές για το configuration του κώδικα. Επίσης δεν τον έχεις γράψει εσύ και υπάρχουν αποδείξεις γι'αυτό (καθώς έχει ήδη γίνει share, όχι μόνο εδώ, αλλά και στο forum της L2JServer). Αν δεν είσαι σε θέση να καταννοήσεις τι κάνεις share, ειδικά όταν δεν είναι δική σου δημιουργία, καλύτερα μην το κάνεις καν share. Locked.
Recommended Posts