Apithanos Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Μη μου λες πως δεν τέλειωσαν όλα Και πως θά 'μαστε πάλι μαζι
ExTrEmEDwarf Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Ένας Κρητικός κάθεται στο λιμάνι και περιμένει το πλοίο, που θα τον πάει στον Πειραιά... Είναι εκνευρισμένος γιατί το πλοίο αργεί να έρθει. Πάνω στα νεύρα του, αρχίζει και κλωτσάει ότι βρίσκει μπροστά του. Ξαφνικά κλωτσάει ένα λυχνάρι. Το λυχνάρι χτυπάει σε μια πέτρα, σκάει και βγαίνει ένα τζίνι. Tο Τζίνι βλέπει τον Κρητικό και του λέει: - Ευχαριστώ αφέντη μου με γλίτωσες. Ήμουν τόσα χρόνια κλεισμένος εκεί μέσα... πες μου τώρα τη χάρη θέλεις να σου κάνω και θα σου τη κάνω για να είμαστε πάτσι... - θέλω του λέει ο κρητικός να φτιάξεις ένα δρόμο από το Ηράκλειο μέχρι τον Πειραιά, να πηγαίνω με το αυτοκίνητο μου! - Δεν γίνεται του λέει το τζίνι, αυτό που ζητάς είναι τρομερά δύσκολο ακόμα και για ένα Τζίνι. Θέλει χιλιάδες τόνους άμμου, εκατοντάδες εργολάβους, τεχνικούς, χιλιάδες εργάτες, και ας μη σου αναφέρω τα μπλεξίματα με τις κακοτεχνίες, τα φακελάκια, τα ΙΚΑ Μίκα σύκα και όλες τις άδειες.... Σκέψου κάτι λίγο πιο εύκολο Πράγματι...σκέφτεται ο κρητικός και του λέει: - θέλω να κάνεις την γυναίκα μου να με καταλαβαίνει... Και τότε το τζίνι του λέει: - Από που είπες ότι θες να ξεκινήσει ο δρόμος; χαχαχαχα ED Ο κώστας είναι έλα κάνει μπαμ ! χαχαχαχαχα κώώώώώώώώώώώώστα ;;;;; χαχαχαχαχααχχαχαχα
MixMasteR Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PIZm9fJnxYk&feature=share da best
Smok3BoY Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Microsoft Windows 8 Ultimate Extreme Edition - 2011 Size : 2.4 GB Windows 8 xTreme its a System based on Windows 7 F! Nal: - Windows 8 xTreme doesn't have any components removed from Original Windows 7 Image so you wont lose any compatibly with software, hardware or miss any stuff at all. - Windows 8 xTreme its a Clean Windows 7 Image with a compilation of the best tweaks and a new integrated look ... keeping all new features like superbar, etc ... - Windows 8 xTreme has been tested in a real machine with a compilation of over 200 softwares ... - All default applications are silently installed before StartUp ... Microsoft Windows 7 - 8 Ultimate Extreme Edition - 2010 Fast Full Download Tweaks: * UAC Disabled * Take Ownership * Show File Extensions * Automatic Defragmentation with Diskeeper * New Cmd File to Right Click * Enabled Search System Folders in Search * ClearType * Windows Will Tell You Exactly What it is Doing When it is Shutting Down or is Booting * Increase Network Throughput * ... many tweaks for IE8 * ... many more tweaks for W7 ... Design: * New Windows 7 Themes * New Start Button * New Cursor 3D * New Hd Wallpapers * New Hd System Icons Integrated In System * New User *** Pics * New Windows Scheme Sounds * New Logon Screen * ... and more Extra Toos Integrated In System: * SPTD Extras: * Cursor Fx + Cursor 3D (separate optional) Fake?
`Vaxil Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Μόλις ενημερώθηκα από το control ότι ο χαρακτήρας μου στα Pokemon Black n White είναι κορίτσι με τιτανόβυζα και μίνι , η οποία είναι και 10 χρονών. . . .
ExTrEmEDwarf Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PIZm9fJnxYk&feature=share da best αυτό το άκυρο Η που πετάει (Γιατί είμαι σίγουρος πως είναι ήτα) νόμιζα ακουγόταν απο το angry birds που έχω ανοιχτό στο chrome και έβριζα τα βρομόπουλα
Phoenix4 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 deu sex ¿ Όχι , deus ex σημαίνει στα λατινικά "Θεός από μηχανή"
Phoenix4 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Μόλις ενημερώθηκα από το control ότι ο χαρακτήρας μου στα Pokemon Black n White είναι κορίτσι με τιτανόβυζα και μίνι , η οποία είναι και 10 χρονών. . . . Δώσε ss
Recommended Posts