Αντώνης Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Dear Friends. Όπως όλοι και εγώ έχω κάποιες βασικές γνώσεις το τι είναι Ιντερνετ - Δίκτυο - Παροχέας. Θα ήθελα όμως να μου εξηγήσει κάποιος " Ειδικός " Κάποια πράγματα. - Συνδεόμαστε στο Ιντερνετ μέσω του παροχέα (Internet Service Provider) , παράδειγμα Το Δίκτυο του ΟΤΕ. Απο αυτά που ξέρω Δίκτυο Σημαίνει-Είναι η Σύνδεση 2 η περισσότερων υπολογισών. Οταν εγώ συνδέομαι σε εναν απομακρυσμένο Server που βρείσκετε στην Ιταλία Παράγειγμα. Εγώ με αυτα που ξέρω καταλαβαίνω οτι ο ΟΤΕ έχει καλώδια και στην Ιταλία. Με λίγα λόγια, αν εγώ αποφασισω να Ιδρύσω μια Εταιρεία, Τι χρειάζομαι. Πως Θα συνδέομαι με εναν Server Στην Ιταλία αφου δεν έχω εγκαταστείσει καλώδια στην Ιταλία. Μήπως Υπάρχει ένας Κεντρικός Παροχέας που μας συνδέει με τον Αντίστοιχο σε κάποια αλλη Χ χώρα. και με σείρα η Χ χώρα συνδέεται με κάποια Υ Χώρα, και ετσι κάνουμε αλυσίδα. Κεντρικός Παροχέας Πέρνει πάνω του Όλες τις εταιρείες - Καλωδιώνεται δηλαδή. PS: Σε καμία περίπτωση Δεν θέλω να ιδρύσω εταιρεία. Είμαι μόλις 21 Ετών ;p Quote
MasterDisaster Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Dear Friends. Όπως όλοι και εγώ έχω κάποιες βασικές γνώσεις το τι είναι Ιντερνετ - Δίκτυο - Παροχέας. Θα ήθελα όμως να μου εξηγήσει κάποιος " Ειδικός " Κάποια πράγματα. - Συνδεόμαστε στο Ιντερνετ μέσω του παροχέα (Internet Service Provider) , παράδειγμα Το Δίκτυο του ΟΤΕ. Απο αυτά που ξέρω Δίκτυο Σημαίνει-Είναι η Σύνδεση 2 η περισσότερων υπολογισών. Οταν εγώ συνδέομαι σε εναν απομακρυσμένο Server που βρείσκετε στην Ιταλία Παράγειγμα. Εγώ με αυτα που ξέρω καταλαβαίνω οτι ο ΟΤΕ έχει καλώδια και στην Ιταλία. Με λίγα λόγια, αν εγώ αποφασισω να Ιδρύσω μια Εταιρεία, Τι χρειάζομαι. Πως Θα συνδέομαι με εναν Server Στην Ιταλία αφου δεν έχω εγκαταστείσει καλώδια στην Ιταλία. Φίλε,αυτά είναι ψηλά γράμματα για τους περισσότερους εδώ μέσα.Καλύτερα να ρωτήσεις τον owner του hostyourdream που είναι και έλληνας! Quote
Sirocco Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 εγω ξερω οτι συνδεομαστε με remote desktop (αποτι καταλαβαινω πρεπει να εχεις παει στην ιταλια να κανεις την εταιρια αλλιως πως θα συνδεθεις?) ΠΣ-Μπορει να ειπα βλακια Quote
Hax0r Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Εγώ με αυτα που ξέρω καταλαβαίνω οτι ο ΟΤΕ έχει καλώδια και στην Ιταλία. Ο ΟΤΕ έχει καλώδια/οπτικές ίνες εντός Ελλάδος. Σε μια ξένη χώρα αναλαμβάνει ο εκάστοτε δρομολογητής. Ίσως αυτό σε βοηθήσει να καταλάβεις: εκτελώ την εντολή tracert -4 facebook.com για να βρω από που θα περάσουν τα δεδομένα(πακέτα) για να φθάσουν σε έναν από τους servers της facebook. Ξεκινόντας, βλέπουμε το "dsldevice.lan" το οποίο είναι ο δρομολογητής μου στο σπίτι. Έπειτα βλέπουμε κάτι IP διευθύνσεις του ΟΤΕ. thes-crsa-kava7609a-1.bacbkone.otenet.gr ένας backbone server του ΟΤΕ(πιθανότατα στην Καβάλα). Στην συνέχεια βλέπουμε άλλους servers εκτός Ελλάδας(ο ένας, απ'ότι είδα είναι στην γερμανία). Αν είχες τις βασικές γνώσεις δικτύων υπολογιστών θα μπορούσες να κατανοήσεις τον τρόπο λειτουργίας του διαδικτύου. Quote
Recommended Posts