Sick Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Guys i want to know how paysafecard works and where i can buy one... Quote
Scarface™ Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [Gr]Tis agorazeis apo ta periptera kai mporeis na tis xrisimopoihseis gia na plirwneis diafora pragmata sto internet an ypostirizoun auton ton tropo plirwmis![/GR] Quote
Nicolás™ Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [Gr]Tis agorazeis apo ta periptera kai mporeis na tis xrisimopoihseis gia na plirwneis diafora pragmata sto internet an ypostirizoun auton ton tropo plirwmis![/GR] [gr] den iparxoune se ola ta periptera alla se siggekrimena, stinithos einai gia na plirwneis pramata meso internet i gia na kaneis donate se diafora paixnidia ;)[gr] Quote
TsIpIzTiK® Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 ta pernis san karta pou pernis apo periptero pos pernis p.x. watch up apo ena mixanima pou sto bgazi se xarti etc eiani k i paysafecard kai opos ipane k ipilopi einai gia pliromi sto internet Quote
Nicolás™ Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 episis megali prosoxi mhn dwseis pouthena to pin i mhn to deis kaneis allos ektos apo ton periptera :P molis pas spiti na thn kleidwseis kai gia sigouria! ;) ama einai megalou posou.. Quote
Scarface™ Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 episis megali prosoxi mhn dwseis pouthena to pin i mhn to deis kaneis allos ektos apo ton periptera :P molis pas spiti na thn kleidwseis kai gia sigouria! ;) ama einai megalou posou.. + prosexe me poion tis antalaseis!!!!!!!! Quote
Nicolás™ Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 + prosexe me poion tis antalaseis!!!!!!!! [off]ayto paei se mena? den eimai scammer..to exw apodi3ei, otan m dinoune klidwmenes pay dn mporo na kanw kati ;/ Quote
Scarface™ Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [off]ayto paei se mena? den eimai scammer..to exw apodi3ei, otan m dinoune klidwmenes pay dn mporo na kanw kati ;/ Dn pigene s esena.... alla 3ereis ti lene! Opoios exei ti miga...... Quote
Nicolás™ Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Dn pigene s esena.... alla 3ereis ti lene! Opoios exei ti miga...... apla s e3igisa gia thn para3igisi p eixe ginei, nomizo exw kanei kai me sena trade! aytos p ekane to topic einai ban, ayto ta leei ola! anyway to paidi einai enta3i? kalifthike me ayta pou tou eipame? tou lithikan oi apories? an nai as pei gia na ginei lock to topic.. Quote
Scarface™ Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 apla s e3igisa gia thn para3igisi p eixe ginei, nomizo exw kanei kai me sena trade! aytos p ekane to topic einai ban, ayto ta leei ola! anyway to paidi einai enta3i? kalifthike me ayta pou tou eipame? tou lithikan oi apories? an nai as pei gia na ginei lock to topic.. 1 alla fovame na kn alli mazi s! Quote
Nicolás™ Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 1 alla fovame na kn alli mazi s! kane kai allo an thes den dagono, katse tr tha kanw me jig kai mixmaster 85 kai tha doume ;) Quote
GeneralKenody Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 (edited) ... Edited March 5, 2022 by Gregor Quote
Recommended Posts