vasilios Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Γεια Χαρα! Εκανα ενα l2j Pack (Freya) ομως δεν δουλευουνε τα ManaPotions Στο l2jmods.properties το εχω ετσι : # --------------------------------------------------------------------------- # Mana Drugs/Potions # --------------------------------------------------------------------------- # This option will enable core support for: # Mana Drug (item ID 726), using skill ID 10000. # Mana Potion (item ID 728), using skill ID 10001. EnableManaPotionSupport = True και στο : /gameserver/data/stats/skills/10000-10099.xml <skill id="10001" levels="1" name="Custom Mana Potion"> <set name="itemConsumeId" val="728" /> <set name="itemConsumeCount" val="1" /> <set name="isPotion" val="true" /> <set name="magicLvl" val="1" /> <set name="operateType" val="OP_ACTIVE" /> <set name="power" val="100" /> <set name="skillType" val="MANAHEAL" /> <set name="target" val="TARGET_SELF" /> <cond msgId="113" addName="1"> <player flyMounted="False" /> Παρολα αυτα δεν δουλευουνε... Μπορει καποιος να βοηθησει??
0 Flash™ Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 file mou egw pou ftiaxno to pack to freya kai kano kati fix douleyei mia xara </skill> <skill id="10001" levels="1" name="Custom Mana Potion"> <set name="itemConsumeId" val="728" /> <set name="itemConsumeCount" val="1" /> <set name="isPotion" val="true" /> <set name="magicLvl" val="1" /> <set name="operateType" val="OP_ACTIVE" /> <set name="power" val="800" /> <set name="skillType" val="MANAHEAL" /> <set name="target" val="TARGET_SELF" /> <cond msgId="113" addName="1"> <player flyMounted="False" /> </cond> </skill> # --------------------------------------------------------------------------- # Mana Drugs/Potions # --------------------------------------------------------------------------- # This option will enable core support for: # Mana Drug (item ID 726), using skill ID 10000. # Mana Potion (item ID 728), using skill ID 10001. EnableManaPotionSupport = True Create Item id : 728
0 vasilios Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Αυτο που κανεις Fix φιλε μου δεν μπορεις να το πεις να λυθει το δικο μου το προβλημα και κατ'επεκταση και το προβλημα αλλων??
0 Flash™ Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Αυτο που κανεις Fix φιλε μου δεν μπορεις να το πεις να λυθει το δικο μου το προβλημα και κατ'επεκταση και το προβλημα αλλων?? file to pack mou kano fix alla ekana download ena ka8aro freya kai pali den exei provlima sta mana potion dokimase mipws exeis kanei tpt la8os
0 icshiba Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Αυτο που κανεις Fix φιλε μου δεν μπορεις να το πεις να λυθει το δικο μου το προβλημα και κατ'επεκταση και το προβλημα αλλων?? λαθος δικο σου ειναι οχι του pack σου
0 vasilios Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Φιλε δεν ξερω αν και τι κανω λαθος, ομως εκανα 2 φορες απο την αρχη το pack με compile και τα σχετικα.. Ειχα κανει και Epilogue Pack παλαιοτερα και δεν ειχα τετοιο προβλημα.. >:(
0 Flash™ Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Φιλε δεν ξερω αν και τι κανω λαθος, ομως εκανα 2 φορες απο την αρχη το pack με compile και τα σχετικα.. Ειχα κανει και Epilogue Pack παλαιοτερα και δεν ειχα τετοιο προβλημα.. >:( file poio id kaneis Create ?
0 Flash™ Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 kai den sou dinei mp 8eleis na mou peis ? poia version exeis file mou >
0 vasilios Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Ναι φιλε δεν δινει ΜΡ Versions: http://svn.l2jserver.com/trunk/L2_GameServer/ http://svn.l2jdp.com/trunk/datapack_development/ Το προβλημα το ελυσα :).. Εκανα αλλο Compile Pack με αλλες Versions. Τα MANA POTIONS δουλευουνε :D
Question
vasilios
Γεια Χαρα!
Εκανα ενα l2j Pack (Freya) ομως δεν δουλευουνε τα ManaPotions
Στο l2jmods.properties το εχω ετσι : # ---------------------------------------------------------------------------
# Mana Drugs/Potions
# ---------------------------------------------------------------------------
# This option will enable core support for:
# Mana Drug (item ID 726), using skill ID 10000.
# Mana Potion (item ID 728), using skill ID 10001.
EnableManaPotionSupport = True
και στο : /gameserver/data/stats/skills/10000-10099.xml
<skill id="10001" levels="1" name="Custom Mana Potion">
<set name="itemConsumeId" val="728" />
<set name="itemConsumeCount" val="1" />
<set name="isPotion" val="true" />
<set name="magicLvl" val="1" />
<set name="operateType" val="OP_ACTIVE" />
<set name="power" val="100" />
<set name="skillType" val="MANAHEAL" />
<set name="target" val="TARGET_SELF" />
<cond msgId="113" addName="1">
<player flyMounted="False" />
Παρολα αυτα δεν δουλευουνε... Μπορει καποιος να βοηθησει??
9 answers to this question
Recommended Posts