Lineal Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Γεια σας.Το Navicat μ εχει ληξη...στο Search Results βρηκα ενα παιδι με το ιδιο προβλημα και κατεβασα ενα cracked navicat. Ολα ειναι καλα , ομως θελω να περασω μια "DataBase" και κανει περισσοτερο απο 2 ωρες που το εχω αφησει..πολυ περισσοτερο..!! λιγο κουνησα το Mouse για να μπω εδω..κ ειπε Succesfylly κ τετια..αλλα δν εγινε..θελει παλι απο την αρχη Δηλδη εγω τωρα θελω κατι..ισωσ καλyτερο κρακ..ι καλυτερο ναβικατ..!!! για να περασω την δβ πιο ευκολα..
0 Justice Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Άμα θες navicat καλύτερα ψάξε σε ένα warez forum.
0 Lineal Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Άμα θες navicat καλύτερα ψάξε σε ένα warez forum. Μπορεισ να μ δοσεισ κατι σε πμ...? θελω ενα ναβικατ να περασω πιο γρηγορα την δβ..και οχι 3-4 ωρες..
0 `Rοmeο Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 dn exi simasia amma li3i to kanis uninstall kai meta paly install kai exis ta Tables opos eitane dwkimaseto ;) egw etc kano panta.
0 Lineal Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 το αποτελεσμα.. uninstall/install τωρα αμα πατησω ρετζιρεισιον μ ζηταει key Η πασσγορντ
0 Lineal Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Άμα θες navicat καλύτερα ψάξε σε ένα warez forum. Done -Lock it!
Question
Lineal
Γεια σας.Το Navicat μ εχει ληξη...στο Search Results βρηκα ενα παιδι με το ιδιο προβλημα και κατεβασα ενα cracked navicat.
Ολα ειναι καλα , ομως θελω να περασω μια "DataBase" και κανει περισσοτερο απο 2 ωρες που το εχω αφησει..πολυ περισσοτερο..!!
λιγο κουνησα το Mouse για να μπω εδω..κ ειπε Succesfylly κ τετια..αλλα δν εγινε..θελει παλι απο την αρχη
Δηλδη εγω τωρα θελω κατι..ισωσ καλyτερο κρακ..ι καλυτερο ναβικατ..!!!
για να περασω την δβ πιο ευκολα..
6 answers to this question
Recommended Posts