Jump to content

Recommended Posts

Posted

Θέλω να αλλάξω γλώσσα στο Adobe Photoshop CS5. Έχω portable έκδοση και είναι στα ελληνικά και θέλω να το κάνω στα αγγλικά γιατί τα περισσότερα tutorials είναι στα αγγλικά και δεν μπορώ να βγάλω και πολύ άκρη! Όποιος ξέρει ας μου πει!

Posted

Δε νομίζω. . .Εμένα ήταν στα αγγλικά,καλύτερα να κατεβάσεις άλλο !

Πωω έχω βρει ένα στα αγγλικά από ένα warez forum αλλά είναι ανεβασμένο στο hotfile και μπορώ να κατεβάζω ένα αρχείο ανά 30 λεπτά!

Δεν ξέρει κάτι κανένας άλλος;!;!;!;!;

Posted

Πωω έχω βρει ένα στα αγγλικά από ένα warez forum αλλά είναι ανεβασμένο στο hotfile και μπορώ να κατεβάζω ένα αρχείο ανά 30 λεπτά!

Δεν ξέρει κάτι κανένας άλλος;!;!;!;!;

Ψάξε σε isohunt και κατέβασε με τόρρεντ!
Posted

Ψάξε σε isohunt και κατέβασε με τόρρεντ!

Κάτι θα κάνω αλλά μπορεί κάποιος να ξέρει ρε συ.. Τώρα το έχω που το έχω να μην κατεβάζω άλλο... :/

Posted

nai alla toses wres pou perimenis mexri na sou apantisi kapoios tha to exeis vri+oti tha to exeis katevasi+oti tha to exeis kanei istall+oloi mas tha minoume euxaristimeni!!!! :))))

Posted

nai alla toses wres pou perimenis mexri na sou apantisi kapoios tha to exeis vri+oti tha to exeis katevasi+oti tha to exeis kanei istall+oloi mas tha minoume euxaristimeni!!!! :))))

Ε ρε συ θέλει να κατεβάσω και το μ torrent μετά να το βρω στο internet και λοιπά και λοιπά... Γιαυτό ρωτάω! Θα περιμένω ακόμα μια-δυο απαντήσεις και μετά αν είναι το κλείνουμε το topic.

Posted

Όχι δεν γίνετε.

Κατέβασε το σε ελληνική έκδοση απλά.( θα σου πρότεινα να μην το κατεβάσεις είναι άθλιο).

Posted

Όχι δεν γίνετε.

Κατέβασε το σε ελληνική έκδοση απλά.( θα σου πρότεινα να μην το κατεβάσεις είναι άθλιο).

Αγόρι το έχω σε ελληνικά.. Έλεος κοίτα τι λέω..

Κοίτα τα πμ'ς σου σε 2 λεπτά!

Τα είδα τώρα.. Love you... ΧΑΧΑ!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...