Jump to content

Recommended Posts

Posted

πιστευεις

κατσε σκεψου ΚΑΛΑ αυτο που ειπα

κατσε σκεψου ολους τους στοχους της ΧΑ

εγω δεν βρισκω καμια λογικη,που τουλαχιστον θα καταφερει να κανει καλυτερα τα πραγματα

Μονο κατι στενομυαλοι που δεν μπορουν να σκεφτουν περα απο 10 μετρα γυρω τους δεν μπορουν να καταλαβουν οτι αυτα που λενε ειναι αποτυχιες

και οι πραξεις και μονο,πως τα εκτελειτε ειναι ακομα χειροτερα απο τα ακυρα αιτηματα σας

απλά εγώ πιστευω οτι αν καποιος μπορει να αλλαξει την ελλαδα ειναι αυτος,απο αποψη ιδεων,οχι φασισμου κτλπ...απο αποψη μετρων και ιδεων,εμενα αυτος μου φαινεται πιο σωστός.

Posted

Alli mia fora to parakratos mazi me tis dinameis katastolis.Hrisavgites,koukouloforoi,dit hen anarhikoi,provokatores,asfalites sillavane dio atoma mesa apo tin poreia sta Hania.Sto video proklitikotatoi vrizoun xidaia,kanoyn heironomies,prokaloun ti poreia.Ta Mat ataraha dipla tous.To ''sosialistiko kratos'' tou Pasok se drasi.Apo pote akoma kai asfalites ehoun dikaioma na einai mesa stis poreies?Iparhei akoma to "foititiko" tis asfaleias ?

Δες αυτό και μετά έλα μίλα μου αρχηγέ της προβοκάτσιας και της προπαγάνδας.
Posted

απλά εγώ πιστευω οτι αν καποιος μπορει να αλλαξει την ελλαδα ειναι αυτος,απο αποψη ιδεων,οχι φασισμου κτλπ...απο αποψη μετρων και ιδεων,εμενα αυτος μου φαινεται πιο σωστός.

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ

ΣΕ ΟΛΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

-CAPS

Posted

Alli mia fora to parakratos mazi me tis dinameis katastolis.Hrisavgites,koukouloforoi,dit hen anarhikoi,provokatores,asfalites sillavane dio atoma mesa apo tin poreia sta Hania.Sto video proklitikotatoi vrizoun xidaia,kanoyn heironomies,prokaloun ti poreia.Ta Mat ataraha dipla tous.To ''sosialistiko kratos'' tou Pasok se drasi.Apo pote akoma kai asfalites ehoun dikaioma na einai mesa stis poreies?Iparhei akoma to "foititiko" tis asfaleias ?

Δες αυτό και μετά έλα μίλα μου αρχηγέ της προβοκάτσιας και της προπαγάνδας.

ενώ αν σας αφησαν μόνους σας νομιζεις δεν θα γινοταν ντου και τα κλασσικα ε?

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ

ΣΕ ΟΛΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

-CAPS

ποιοι  είστε?

Posted

Εννοω,οτι η μονη δικαιολογια που προβαλεις,οταν σου λεμε κατι πραγματα για την ΧΑ,ειναι οτι ΧΑ μπορει να κανει περισσοτερα πραγματα απο τους αναρχικους

Δεν υποστηριζω ουτε τους αναρχικους,αυτο που κανουν

αλλα εσεις σαν ΧΑ ειστε πολυ χειροτεροι,σαν ιδεολογια

Posted

Εννοω,οτι η μονη δικαιολογια που προβαλεις,οταν σου λεμε κατι πραγματα για την ΧΑ,ειναι οτι ΧΑ μπορει να κανει περισσοτερα πραγματα απο τους αναρχικους

Δεν υποστηριζω ουτε τους αναρχικους,αυτο που κανουν

αλλα εσεις σαν ΧΑ ειστε πολυ χειροτεροι,σαν ιδεολογια

απλα εμεις ειμαστε νομιμο κομμα ενω αυτοι τιποτα.

Ποια ντου μιλάς ;

τα κλασσικα που κανετε,

Posted

Φαντάσου πόσο για τον πούτσο είστε που έχετε κόμμα σε ένα πολίτευμα που δεν υποστηρίζετε καν.

Posted

Ρε μαλάκες τι συζήτηση κάνετε αφού ο καθένας υπερασπίζει τα πιστεύω του σε ένα βαθμό του "δεν αλλάζω γνώμη" ;

Το ξέρουμε πολύ καλά οτί μόλις γίνει λοκ αυτό το topic τις ίδιες απόψεις θα έχουμε όλοι.

Posted

Ρε μαλάκες τι συζήτηση κάνετε αφού ο καθένας υπερασπίζει τα πιστεύω του ;

ε ο τσιλι λεει μαλακιες εμεις βγαινουμε γιατι δεν ανεχομαστε τις μαλακιες του τσιλι και μετα βγαινεις εσυ να μας πεις οτι λεμε μαλακιες

γαματη συζητηση

Posted

ε ο τσιλι λεει μαλακιες εμεις βγαινουμε γιατι δεν ανεχομαστε τις μαλακιες του τσιλι και μετα βγαινεις εσυ να μας πεις οτι λεμε μαλακιες

γαματη συζητηση

Δες τι είπα πάνω

Posted

Δες τι είπα πάνω

Καταλαβα

btw,οντως ξερουμε,οτι οι αποψεις καποιου δεν αλλαζουν ευκολα,ειδικα μεσα απο ενα forum

αλλα ισως κατι να καταλαβει,και αυτος και εμεις...τεσπα