Jump to content

Εμπιστεύτηκαν...Χρυσή Αυγή

Belzebul

Recommended Posts

Μα ως τωρα αυτο κανουν

Στοχος για να φυγουν πρεπει να γινει η εξουσια,για να τους διωξουν εκεινοι

Γιατι εκεινοι φταινε

Για να γινει εξουσια θα πρεπει μεγαλη μεριδα πολιτων να αλλαξει νοοτροπια και και δεν εννοω σε ακροτητες και αλλες βλακειες οι οποιες διαπρατονται απο φασιστες και ναζιστες αλλα με το να υποστηριξουν Χ.Α

Για να γινει εξουσια θα πρεπει μεγαλη μεριδα πολιτων να αλλαξει νοοτροπια και και δεν εννοω σε ακροτητες και αλλες βλακειες οι οποιες διαπρατονται απο φασιστες και ναζιστες αλλα με το να υποστηριξουν Χ.Α

Ενω η ΧΑ δεν κανει ακροτητες ε;

Σας πειραζουν αυτα που κανουν οι φασιστες..επειδη τα κανουν σε εσας

αλλα αυτα που κανετε εσεις δεν σας πειραζουν

Προσοπικα εγω υποστιριζω την Χ.Α για δικους μου λογουσ τωρα εαν καπιο ποσοστο φασιστων κανει κακουργηματα ειναι αλλο θεμα

Ειχες δει τα επεισοδια τοτε με τον θανατο του παιδιου ????

Πιστευεις οτι αμα οι φασιστες δν ειχαν κατεβει να βοηθησουν την αστυνομια θα ηταν τα πραγματα οπως εγιναν οι θα υπηρχαν περισσοτερεσ λεηλασιες καταστροφεσ λειλασμοι???

Ειχες δει τα επεισοδια τοτε με τον θανατο του παιδιου ????

Πιστευεις οτι αμα οι φασιστες δν ειχαν κατεβει να βοηθησουν την αστυνομια θα ηταν τα πραγματα οπως εγιναν οι θα υπηρχαν περισσοτερεσ λεηλασιες καταστροφεσ λειλασμοι???

δόξα τον θέο κάποιος ΕΛΛΗΝΑΣ,γιατί τόσο καιρό μόνο εμένα έλεγαν φασίστα και αυτές τις παπαριές που ακούν στα media.

Εγω δεν ειμαι φασιστας απλως εχω αυτην την ιδεολογια δηλαδη να μηδενιστουν οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ μεταναστες απο την χωρα οπωσ και η ξενοφοβια που ολοι λιγο πολλοι εχουμε ζησει

Ναι..θα λυσεις τα προβληματα σου με το να πηγαινεις να δερνεις τους πακιστανους...ετσι θα φυγουν νομιζεις;

Βαζοντας τα με αθωους κατα πλειοψηφια ανθρωπους;

Βαλτα με εκεινους που πρεπει

δεν ειπα κατι τετοιο .....

δεν ειπα κατι τετοιο .....

Μα αυτο ειναι το προβλημα μερικων αλλα τους λες αλλα καταλαβενουν αλλα απαντανε αλλα γινοντε

δεν είναι ετσι,απλά η τηλεόραση ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ.γιαυτό και στους πασοκους δινουνε μισαωρα στα κεντρικα δελτια

και στον μιχαλολιακο 1,30 λεπτό...

Έλα μην λέμε και μαλακίες τώρα. Είπαμε να ανεβεί σε μερικούς δήμους η ΧΑ αλλά όχι να τους δώσουμε και χρόνο να μιλήσουν. Όλοι ξέρουμε τις ρατσιστικές και προκαταληπτικές απόψεις τους. Εδώ προσπαθούμε να ξεφύγουμε από τις όποιες προκαταλήψεις και δεισιδαιμονείες και θα βάλουμε τον Μιχαλολιάκο να μας τις υπενθυμίζει; Τραβιγμένο.

Εγω δεν ειμαι φασιστας απλως εχω αυτην την ιδεολογια δηλαδη να μηδενιστουν οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ μεταναστες απο την χωρα οπωσ και η ξενοφοβια που ολοι λιγο πολλοι εχουμε ζησει

Μιλάς για ξενοφοβία ενώ δεν μπορείς να δεις ότι παντού υπάρχει ξενομανία και πως εμείς τους βάλαμε όλους εδώ μέσα. Γερμανούς, Άγγλους, Γάλλους, Τούρκους, Αλβανούς, Πακιστανούς, Βορειοηπειρώτες. Να φανταστείς πως ακόμα και τα σπίρτα που κάποια χρησιμοποιούμε είναι από το Πακιστάν. Και μόνο από αυτό, που είναι ένα μηδενικό μπροστά σε όλα τα άλλα, μπορείς να καταλάβεις πόσο πίσω σαν χώρα είμαστε.

AΣ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΡΧΕΙΑ! ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ! ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ !

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΧΩΡΑ!

ΕΣΥ ΖΩΟ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!