Jump to content

[GR]Οικονομική Κρίση

DemoniK®

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα θέλω να ακούσω την γνώμη σας για την κρίση της χώρας μας και πως βλέπεται να εξελιχθεί η όλη κατάσταση.

Εγώ προσωπικά νομιζώ ότι αμα δεν είχαμε το ευρώ θα είχαμε δηλώσει πτώχευση εδώ και πολύ καιρό,διότι αμα πτωχεύση η Ελλάδα τα ευρώ που θα εχούμε θα μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στις άλλες χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης.Στο σχολείο κάθε φορά που έχουμε Αρχές Οικονομιάς μιλάμε για αυτά τα ζητήματα και από ότι έχω καταλάβει εγώ αυτή η κρίση θα είναι τοπική μόνο στην Ελλάδα, όποιον και να εκλέξουμε δεν θα μπορεί να μας βγάλει από την δύσκολη θέση και ας είναι ίκανος.Στην έκθεση που κάνουμε στην Α' Λυκειου που είμαι συζητάμε για την δυσκολία που αντιμετωπίζει ένας μετανάστης σε μια ξένη χώρα,χωρίς να έχει ίχνος αυτής της γλώσσας.Αν και είναι αρκετά δύσκολο εγώ σκέφτομαι να πάω στην Γερμανία,όχι ότι εκεί δεν συμβαίνουν τέτοια προβλήματα αλλά από ότι μου λέει ο ξαδερφός μου που ζεί εκεί είναι πολύ οργανωμένοι και αυτός είναι ενάς σημαντικός λόγος πού σκέφτομαι να φύγω από την πατρίδα μου.

Αυτά ήθελα να σας πω περιμένω τα σχόλια σας/τις σκέψεις σας.

DemoniK®

:P

Εσύ τι σκέφτεσαι? Να μείνεις εδώ να σου βγάλουν την πίστη? Ακούω τους γονείς μου κάθε μέρα για την κατάσταση των οικονομικών μας και απορώ πως θα φέρουμε βόλτα....

DemoniK® αν θες να συζητήσεις κάτι τέτοιο, βρες άλλο φόρουμ γιατί εκτός από μερικούς που φοβούνται να μιλήσουν και των lightmagik δεν υπάρχει άλλος. Όλοι εδώ μέσα κάνουν χαβαλέ όλη την ώρα οπότε...

DemoniK® αν θες να συζητήσεις κάτι τέτοιο, βρες άλλο φόρουμ γιατί εκτός από μερικούς που φοβούνται να μιλήσουν και των lightmagik δεν υπάρχει άλλος. Όλοι εδώ μέσα κάνουν χαβαλέ όλη την ώρα οπότε...

Σου φαίνομαι πολύ να κάνω χαβαλέ;

Γιώργος χάρηκα, δεν νομίζω πως όλοι κάνουν χαβαλέ υπάρχουν κάποια σοβαρά άτομα πιστεύω.Εμείς καθομάστε όλη μέρα και δεν διαβάζουμε αν και πως να διαβάσεις η να παρακολουθήσεις το μάθημα ειδικά σε μας 3 χρόνια τώρα στο γυμνάσιο δεν κανάμε τίποτα αλλάξαμε 7 καθηγητές φιλολογίας επειδή δεν μας άντεχαν.Έχω φτάσει 1η Λυκείου και δεν καταλάβαινω τίποτα στα Αρχαία αυτά που είμαι καλός είναι Πληροφορική,Ιστορία,Θρησκευτικά,Φυσική,Χημεία (Φέτος όχι και τόσο γιατί έχω χάσει τη μπάλα εξαιτίας μιας αποχής που φύγαμε όλοι και κατά την 5η ώρα μπήκαν κάποιοι και κάναν μάθημα και από τότε δεν μπορώ να καλύψω αυτή την μαλ*κία με τις στιβάδες και έχω ζητήσει τόσες φορές να μου το εξηγήσει και με γράφει.

Πως να στο πω... Όλοι έκλεψαν, δεν επρόκειτο να επιστρέψουν. Το πασοκ ήταν πόσες φορές στην κυβέρνηση και δεν έκανε τίποτα, βγήκε η ΝΔ τα φόρτωσαν όλα σε αυτήν αλλά και αυτή τα έκανε χειρότερα..

Απλά είναι τα πράγματα.

Δίαβαζε βιβλία, κλείσε την τηλεόραση, και προσπάθησε να δώσεις στους γονείς σου να καταλάβουν ότι με τις επιλογές τους κρίνεται η ζωή σου.

Όταν το καλόκαιρι είμασταν γεμάτοι από τουρίστες τότε κάναν όλοι απεργίες δεν είχαμε βενζίνη να κινηθούμε,έχω ενα φίλο στην Ολλανδία από το L2 τον γνώρησα αλλά είμαστε πολύ καλοί φίλοι είχαν έρθει το καλοκαίρι να κάνουν διακοπές και ήταν όλη μέρα στο ξενοδοχείο και ούτε την ακρόπολη είδαν επείδη ήταν συνέχεια κλειστή.

Απλά είναι τα πράγματα.

Δίαβαζε βιβλία, κλείσε την τηλεόραση, και προσπάθησε να δώσεις στους γονείς σου να καταλάβουν ότι με τις επιλογές τους κρίνεται η ζωή σου.

Δεν μπορώ Μαθηματίκα είχαμε έναν τελείως στον κόσμο του ευτιχώς στα μέσα της Δευτέρας γυμνασίου ήρθε μια άλλη και έχω μάθει τα βασικά .Εξισώσεις/Ανισώσεις Α'/Β' Βαθμού

Απλά είναι τα πράγματα.

Δεν μπορώ, Μαθηματίκα είχαμε έναν τελείως στον κόσμο του ευτιχώς στα μέσα της Δευτέρας γυμνασίου ήρθε μια άλλη και έχω μάθει τα βασικά .Εξισώσεις/Ανισώσεις Α'/Β' Βαθμού.Προσπαθώ τώρα να καλύψω τα κένα στην Γέωμετρια και γράψαμε ένα τεστ και πήρα 07 :(. Ευτιχώς αυτή που έχουμε πιστεύω θα μπορέσουμε να μάθουμε

Δεν μπορώ Μαθηματίκα είχαμε έναν τελείως στον κόσμο του ευτιχώς στα μέσα της Δευτέρας γυμνασίου ήρθε μια άλλη και έχω μάθει τα βασικά .Εξισώσεις/Ανισώσεις Α'/Β' Βαθμού

Δεν εννοώ τέτοια βιβλία.

Ξεκίνα από το επάγγελμα πόρνη της Λιλής Ζωγράφου δεν είναι πολύ βαρύ

Κανένα πιο ουσιώδεις?

Διάβασε το σου λέω.

Δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Περιγραφή:

Προειδοποίηση: Δεν πουλώ ύφος, στυλ, λογοτεχνία. Δεν γράφω διηγήματα. Καταθέτω γεγονότα και συμπτώματα της εποχής που ζω. Όλα όσα γράφω συνέβησαν. Σε μένα ή σε άλλους. Χρόνια τώρα σπαταλιέμαι, παρακολουθώντας όλα και όλους. Η ζωή περνά πό μέσα μου, με διαποτίζει με την ασκήμια της, με γεμίζει λύσσα με την αδικία της την οργανωμένη, με ταπεινώνει με την ανημποριά μου να αντιδράσω , να επαναστατήσω αποτελεσματικά, να υπερασπιστώ το μαζικό μας εξευτελισμό. Αν ξαναγινόμουν είκοσι χρόνων θα ξεκινούσα από τις κοτρυφές των βουνών, αντάρτης, ληστής πειρατής ν'ανοίξω τα μάτια εκείνων που δέχονται αδιαμαρτύρητα τη μοίρα τους,όσο και εκείνων που εθελοτυφλούν. Όχι η επαναστασή μου δεν θα στρεφόταν κατά του κατεστημένου και του συστήματός του, αλλά εναντίον εκείνων που το ανέχονται. Θα σκότωνα, θα τσάκιζα την κακομοιριά, την υποταγή, την ταπεινοφροσύνη. Η γη έτσι κι αλλιώς δεν χωρά άλλους ταπεινούς και καταφρονεμένους. Όπως δε χωρά άλλα φερέφωνα

Κανένα πιο ουσιώδεις?

Μπορώ να σε γράψω ένα βιβλίο αλλά δεν θα το διαβάσεις ούτε το μισό, και να στο γράψω δεν θα βοηθήσει εφόσον έχουν τεράστια ανταγωνιστικότητα τα κόμματα.