Lazl0Star Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Παίδες θα ήθελα να με βοειθήσεται στο να βρω 'custom' 'teleport' δηλαδή...είχα παίξει έναν 'server' και είχε στο 'inventory' toυ ένα 'custom' 'teleport' που γυνόταν το 'teleport' από εκεί μέσα ξέρει κανένας τύποτα ή να μου φτιάχνε κάπιος?? ;D αν βρείτε τύποτα ανεβάστε μου 'link' ευχαριστώ
0 FighterBoss Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Κάτι σαν αυτό ; http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=169064.0
0 Lazl0Star Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 ευχαριστώ πάρα πολλοί το έψαχνα αρκετό καιρό!!αν και βλέπω να με δυσκολεύη για να το φτιάξω αλλά θα το προσπαθήσω
0 Justice Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 ευχαριστώ πάρα πολλοί το έψαχνα αρκετό καιρό!!αν και βλέπω να με δυσκολεύη για να το φτιάξω αλλά θα το προσπαθήσω Αφού το πρόβλημά σου λύθηκε. Locked (Άμα θές κάτι άλλο κάνε με πμ να το κάνω unlock.)
Question
Lazl0Star
Παίδες θα ήθελα να με βοειθήσεται στο να βρω 'custom' 'teleport' δηλαδή...είχα παίξει έναν 'server'
και είχε στο 'inventory' toυ ένα 'custom' 'teleport' που γυνόταν το 'teleport' από εκεί μέσα
ξέρει κανένας τύποτα ή να μου φτιάχνε κάπιος?? ;D
αν βρείτε τύποτα ανεβάστε μου 'link' ευχαριστώ
3 answers to this question
Recommended Posts