Jump to content

[GR]iStorm


Freyr

Recommended Posts

iStorm: το απόλυτο στέκι για τους φίλους της Apple

 

Με μεγάλο ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι φίλοι της Apple το iStorm (www.iStorm.gr), το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά για προϊόντα Apple στο κέντρο της Αθήνας. Σε λίγες μόνο ημέρες λειτουργίας, από τις 2 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου, οι επισκέπτες του καταστήματος ξεπέρασαν τις 10.000, ενώ πλανω από 1.500 πραγματοποίησαν στο κατάστημα τις αγορές τους.

 

Η δημοτικότητα του iStorm είναι εμφανής και στο Facebook, όπου η σελίδα του καταστήματος αριθμεί ήδη περισσότερα από 1.200 μέλη.

 

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση και στα παρεχόμενα εκπαιδευτικά σεμινάρια, στοιχείο που υποδηλώνει αφενός το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού να γνωρίσει καλύτερα και να αξιοποιήσει με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο τα προϊόντα Apple, αφετέρου την ανάγκη ύπαρξης μιας τέτοιας υπηρεσίας στην αγορά.

 

Στα 21 δωρεάν σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν το πρώτο 12ήμερο λειτουργίας του καταστήματος, αναπτύχθηκαν οκτώ διαφορετικά θέματα, ενώ ενδιαφέρον για συμμετοχή εκδήλωσαν περισσότεροι από 150 ενδιαφερόμενοι. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το κατάστημα εξυπηρετεί χρήστες mac, iPod και iPhone ημερησίως, που επισκέπτονται το service για συμβουλές, υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη.

 

www.iStorm.gr

Link to comment
Share on other sites

Awesome! Μεταφερουν πραγματα σε αλλες πολεις?

Δεν νομίζω :( Άν και δεν άνοιξε ακόμα το e-store τους. Μπορεί και να το κάνουν.
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now


×
×
  • Create New...