Jump to content

Recommended Posts

Posted

pedia exo psaksi gi k ourano na bro auto to bug kai den boresa mipos kaneis sas kseri?? tha to ektimousa na me to elege :P

ise pano sto strider kai exis kai weapon ..3erete pos ginete?

ty

Posted

ah vasika kai ego to psaxno opote kai ego 8a ektimousa ena share,,

an kai fenete poli eukolo ..

den exo dokimasi alla mou ixe tixi mia mera .. nomizo prepei na ise se combat zone nomizo or something etc ixe tixi se mena

alla den xero den xero kai ego to 8elo

Posted

pedia milisa me ton polono pou kani to bug..kai epidi dn 3eri aglika me ipe oti borouse ..

(1 at 5 leave and met weapon at 6 sut to strider)

bori na bris kamia akri? thx

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

lol auto symvenei otan eisai se siege-combat zone (dn einai bug) kai patas unmount alla deixnei pws eisai akoma panw sto strider enw kanonika dn eisai kai vazeis to weap alla dn to deixnei:S kai ousiastika perpatas kanonika (alla se deixnei panw sto strider) kai exeis to weap. gia na "kateveis meta" dld na se deixnei kanonika opws prin eite kaneis rr eite vgaineis apo to combat zone kai meta summon-mount-dismount kai ola ok :D

Posted

lol auto symvenei otan eisai se siege-combat zone (dn einai bug) kai patas unmount alla deixnei pws eisai akoma panw sto strider enw kanonika dn eisai kai vazeis to weap alla dn to deixnei:S kai ousiastika perpatas kanonika (alla se deixnei panw sto strider) kai exeis to weap. gia na "kateveis meta" dld na se deixnei kanonika opws prin eite kaneis rr eite vgaineis apo to combat zone kai meta summon-mount-dismount kai ola ok :D

hmmm 8a to dokimasw k 8a s pw..an k dn to pisteuw alla pote dn 3ereis!

Edit:mpa den douleuei se mena soz[se interlude kai kamael p dokimasa se 5-6servers]

• 3 months later...