Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλησπέρα σε όλους. Αν κάποιος έχει περάσει στο προαναφερόμενο τμήμα, θα ήθελα να μου πει εντυπώσεις, παράπονα, ακόμα και γενικότητες, έτσι ώστε να προετοιμαστώ κατάλληλα για το νέο ξεκίνημα της ζωής μου  ;D

Ευχαριστώ.

Posted

Δεν νομίζω κανένας απο εδώ πέρα να έχει περάσει σε τέτοια ειδικότητα αλλά κατά την γνώμη μου δεν χρειάζεται να ζητάς τις γνώμες των άλλων.

Εαν σου αρέσει αυτό το επάγγελμα τότε θα περνάς καλά, και θα είναι σαν hobbie αν σου αρέσει.

Εγώ στην αρχή στο εργοστάσιο του πατέρα μου δεν μου άρεσε τίποτα. Μετά απο ένα μικρό διάστημα όμως κατάλαβα οτι είναι πολύ λεπτή δουλειά και συγκεκριμένη, κάθε πελάτης έχει κάτι καινούριο και μοναδικό και όχι μόνο περνάω καλά, μαθαίνω και παραπάνω πράγματα κάθε μέρα.

Posted

Η αλήθεια είναι πως έχω ξετρελαθεί με το αντικείμενο, με το οποίο θα ασχοληθώ στο πανεπιστήμιο. Απλά ήθελα να ακούσω γνώμες απο απόφοιτους ή ακόμα τρέχοντες φοιτητές :P

Posted

Se poia polh exeis perasei?exw mia filh pou spoudazei stis serres autin tin eidikotita kai mou exei pei oti einai polu kala!

Υπάρχουν πολλά ΕΜΠ ;

• 2 weeks later...
Posted

Se poia polh exeis perasei?exw mia filh pou spoudazei stis serres autin tin eidikotita kai mou exei pei oti einai polu kala!

H συγκεκριμένη σχολή βρίσκεται μόνο σε ΕΜΠ και ΑΠΘ, δηλαδή Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Posted

Η αλήθεια είναι πως έχω ξετρελαθεί με το αντικείμενο, με το οποίο θα ασχοληθώ στο πανεπιστήμιο. Απλά ήθελα να ακούσω γνώμες απο απόφοιτους ή ακόμα τρέχοντες φοιτητές :P

πολυ καλο τμημα...
Posted

Enas gnostos mou teliose apo afto to tmima dn ixe kanena parapono alla dn vriskei eukola doulia.

ama den psaksei kaneis den prokeite na ton parei thl kai na tou pei ela na doulepseis gia mena :)

Posted

ama den psaksei kaneis den prokeite na ton parei thl kai na tou pei ela na doulepseis gia mena :)

Ετσι ευκολα ειναι νομιζεις ?

Για να παρεις μια δουλεια χρειαζεται να εχεις προσοντα, και περνας και απο ελενχο για το σκοπο αυτο(συνεντευξη). Αμα εισαι "αναπηρος" πουθενα δεν πας. Και ας μην αναφερουμε οτι ειναι λιγες και οι θεσεις.

Υ.Γ.: Μιλωντας γενικα παντα.

Posted

genika dn einai doulia pou exei megali zitisi.

Posted

Αν τελειώσεις Τοπογράφος, πρέπει να ψαχτείς πολύ είναι η αλήθεια.

Αλλά να ξέρεις ότι και μία αυλή αν θές να φτιάξεις, χρειάζεσαι τοπογραφικό.

Επίσης, η Ελλάδα είναι από τις μοναδικές χώρες της Ευρώπης και του κόσμου γενικότερα, όπου η χαρτογραφία είναι εξαφανισμένη. Πλέον, οι τοπογράφοι θα δώσουν λύση σε αυτό το ζήτημα, διότι είναι απόλυτα εξιδεικευμένοι σε αυτόν τον τομέα. Και άλλα πολλά....

Ξέρω άτομο, γνωστό μου για την ακρίβεια, ο οποίος βρήκε δουλειά από το 2ο έτος των σπουδών του, όπου πήγε απλά για να αποκτήσει εμπειρία δίπλα στους "μεγάλους" και συνεχίζει να δουλεύει εκεί επί 11 χρόνια.

Σήμερα, το κάθε επάγγελμα απαιτεί πολύ ψάξιμο. Κατ'αρχάς, να αναφέρω ότι στόχος μου ήταν η Ιατρική Σχολή, αλλά δεν πέτυχα εκεί για 302 μόρια. Μετά από πολύ προβληματισμό, κατάλαβα ότι μέχρι να τελειώσει ένας γιατρός το πανεπιστήμιο, στρατό, αγροτικό ( δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά είναι πολύ καλό, αν θες να αποκτήσεις μία σχετική εμπειρία ), ειδικότητα, μεταπτυχιακό, ένας Διπλωματούχος Τοπογράφος, ο οποίος φυσικά δεν περιμένει με την μπύρα και το μουσακά στον πουπουλένιο του καναπέ το τηλέφωνο να χτυπήσει για χάρη του, αν ψαχτεί λίγο, θα βρεί δουλειά και μάλιστα με καλές εργασιακές συνθήκες και καλά λεφτά.

Οι Τοπογράφοι έχουν πολύ καλή αποκατάσταση και συγκεκριμένα, θα έχουν συνεχή ανάπτυξη για τα επόμενα 20 χρόνια.

Αυτές είναι οι δικές μου απόψεις, δεν κρίνω κανέναν για τίποτα. Απλά, εκφέρω την γνώμη μου, χωρίς να παρεξηγήσω και να παρεξηγηθώ από κανέναν, σαν μέλος του MaxCheaters.com :P