Καλημέρα σε όλους και σε όλες.Εχω ψαξει όλο το φόρουμ για να βρω ενα Guide για Auto Updater και τελικά το βρίκα εδώ http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=48237.0 ωστόσο κάνοντας όλα τα βήματα που εξηγεί το παλικάρι κάπου ή κάτι κάνω λάθος.Καθως παταω το Full Check και αρχίζει να τσεκαρει τα αρχεια μου και τελειωνει μετα απο λιγα λεπτα,εκει που κανονικα πρπει να ξεκινισει να κατεβαζει τα Updates μου βγαζει Update Failed.Έχω μέρες που ψαχνω και προσπαθω να το φτιάξω διχως αποτελεσμα.Εχω ανοιξει τοπικ και στο αγγλικο σεψτιον αλλα ολα ειναι μια τρυπα στο νερο γιατι κανενας δεν βοηθαει η δεν δινει καποια συμβουλη.Και δυστυχως τα τοπικ περι βοηθειας εχουνε σχεδον μιδανικη επισκεψημοτητα με αποτελσεμα να μην βρισκω ανθρωπο να βοηθησει.Εαν υπαρχει καποιος που να μπορει να με βοηθησει και θέλει ασ με κανει add στο msn kostakis45@hotmail.com ή στο skype kostakis452.Εαν δεν θελετε να κανετε adds τοτε αφήστε μυνημα εδω η στειλτε ενα personal message.Ευχαριστώ.
You can post now and register later.
If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Hello.
This code works well. It removes buff with double click, but If you preffer remove buff with ALT + mouse click, place this code in AbnormalStatusWnd.uc
function OnLButtonDown(WindowHandle a_WindowHandle, int X, int Y)
{
local Rect windowBounds;
local int targetRow;
local int targetCol;
local StatusIconInfo info;
local SkillInfo skillInfo;
if (IsKeyDown(IK_alt) == false)
return;
// Find window position
windowBounds = Me.GetRect();
// Process clicks outside of window frame only
if (X > (windowBounds.nX + NSTATUSICON_FRAMESIZE))
{
// Calc row and col of targeted icon
targetRow = (Y - windowBounds.nY) / NSTATUSICON_SIZE;
targetCol = (X - windowBounds.nX - NSTATUSICON_FRAMESIZE) / NSTATUSICON_SIZE;
// Store status info of targeted icon
StatusIcon.GetItem(targetRow, targetCol, info);
// Store actual skill info and make sure it is exists
if (GetSkillInfo(info.ClassID, info.Level, skillInfo))
{
// Request server to stop skill effect
// Usage: _dispel:<int:skill_id>,<int :skill_level>
// Example: _dispel:313,8
RequestBypassToServer ( "_dispel:" $ string ( skillInfo. SkillID ) $ "," $ string ( skillInfo. SkillLevel ) ) ) ;
}
}
}
Question
kostakis450
Καλημέρα σε όλους και σε όλες.Εχω ψαξει όλο το φόρουμ για να βρω ενα Guide για Auto Updater και τελικά το βρίκα εδώ http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=48237.0 ωστόσο κάνοντας όλα τα βήματα που εξηγεί το παλικάρι κάπου ή κάτι κάνω λάθος.Καθως παταω το Full Check και αρχίζει να τσεκαρει τα αρχεια μου και τελειωνει μετα απο λιγα λεπτα,εκει που κανονικα πρπει να ξεκινισει να κατεβαζει τα Updates μου βγαζει Update Failed.Έχω μέρες που ψαχνω και προσπαθω να το φτιάξω διχως αποτελεσμα.Εχω ανοιξει τοπικ και στο αγγλικο σεψτιον αλλα ολα ειναι μια τρυπα στο νερο γιατι κανενας δεν βοηθαει η δεν δινει καποια συμβουλη.Και δυστυχως τα τοπικ περι βοηθειας εχουνε σχεδον μιδανικη επισκεψημοτητα με αποτελσεμα να μην βρισκω ανθρωπο να βοηθησει.Εαν υπαρχει καποιος που να μπορει να με βοηθησει και θέλει ασ με κανει add στο msn kostakis45@hotmail.com ή στο skype kostakis452.Εαν δεν θελετε να κανετε adds τοτε αφήστε μυνημα εδω η στειλτε ενα personal message.Ευχαριστώ.
1 answer to this question
Recommended Posts