Jump to content

Question

Posted

Παιδια στο pc μου είχα MySQL 05 και έβαλα ετσι στο χιμα χωρις να διαγραψω τπτ MySQL 10 και εβαζα password και ελεγε πως δεν είχα password. δεν ειχα password έλεγε οτι είχε password...

Πιθανες απαντήσεις

1) Να κάνω απεγκατάσταση όλα τα προγραμματα εκτός Navicat και Java

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

file den katalaveno ti les , pantos an exis kani install to 05 kai evales apo pano to 10 dokimase na kanis uninstall kai svise ta arxia pou eminan kai katevase apo to mysql.com......

• 0
Posted

Παιδια στο pc μου είχα MySQL 05 και έβαλα ετσι στο χιμα χωρις να διαγραψω τπτ MySQL 10 και εβαζα password και ελεγε πως δεν είχα password. δεν ειχα password έλεγε οτι είχε password...

Πιθανες απαντήσεις

Mas ta les Ligo pio kathara filos na katalavoume kai Emis?

• 0
Posted

Πιθανες απαντήσεις

Κάνε unistall και τα 2 MYSQL και πέρνα αυτο που θες,έτσι όπως τα πέρασες δημιουρής error! :)

• 0
Posted

Πιθανες απαντήσεις

Κάνε unistall και τα 2 MYSQL και πέρνα αυτο που θες,έτσι όπως τα πέρασες δημιουρής error! :)

• 0
Posted

kai gw afto ipa ...

P.s. gt double post ?

• 0
Posted

Provlima pou ixa kai egw..

1)Otan kanis instal to mysql kai vazis pass ta simplironsi kai ta 3?? Old new Ktlp?

2)otan vazis tin defteri mysql exis vali tin rithmisi ti an diavazi i navicat??

3)otan les evala tin 10. tine kanes instal?? (an nai No prob)(an oxi Fteoi_

Afta pros to paron.. an exeis akoma provlima rota ksana..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...