UltrasGate13™ Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Ποια πρασινη ρε!!!!!!!!!! Μπες στο σιτε της ουεφα να δεις!!! Quote
MiraDBZ Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ρε βλακα να πουμε τι σημασια εχει ρε???Τα γκολ τα εβαλε?? Και οσο για τον Νινη ειναι στους τοπ10 της Ευρωπης!!!!!!! ΠΟΙΟ ΤΟΠ10 ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ; ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 19. ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΛΑΚΑΜΑ. Quote
mg13gr Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 ΜΗΝ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ! ΔΕΝ ΖΩ ΣΤΟ ΨΕΜΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΛΕΩ. ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΩ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΚΡΑΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΣΣΕ, ΚΡΑΤΑΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. Ποιός είναι καλύτερος απο τον Ριέρα σε θέματα τρίπλας , ακρίβια πάσας κτλ.Ο Νίνης; Εγώ όταν βλέπω έναν καλό παίχτη το λέω , όπως ο Mattos που διόξαται , εμένα μου άρεσε και πραγματικά ήταν καλό αμυντικό χαφ.Επίσης ο Νίνης είναι καλός αλλά στην Ελλάδα θα παραμείνει νινί.Τώρα ο Gilberto ο Invisible man , ο Cisse που όλα τα goal ήταν σε άμυνες ομάδων που άνοιγαν τα πόδια (όπως πάντα;) Γειά σου ρε Βάζελε. Γάμησε μας ρε μαλάκα Αντώνη. Σε χαλάει ο Gilberto, ναι οκ. Ό,τι πεις ρε. Quote
RєVєnGeR^ Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ποια πρασινη ρε!!!!!!!!!! Μπες στο σιτε της ουεφα να δεις!!! Άλλη κοροιδία αυτή.Δεν θές να το αναλύσω τώρα , θα μου πάρει πολύ ώρα. Quote
MiraDBZ Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 ΔΕΝ ΖΩ ΣΤΟ ΨΕΜΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΛΕΩ. ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΩ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΚΡΑΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΣΣΕ, ΚΡΑΤΑΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΒΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΜΙΛΑΩ. Quote
UltrasGate13™ Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Σου λεει τιποτα οτι τον Ζιλμπερτο τον ηθελε η Λιβερπουλ? Αμα ηταν αορατος δεν θα ηταν εθνικη Βραζιλιας!!! Quote
mg13gr Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΒΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΜΙΛΑΩ. ΤΟΝ ΡΙΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΘΕΟ ΤΟΤΕ? ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΛΕΩ. Quote
SøNiC Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Παναθα μουυυυυ σε αγαπω σαν ειρωηνει σαν σκληρο ναρκωτικοοοοοοοοοοο σαν το χασις το lsdddd γιασενα παο μαστουρωνει ολη η γη ολοι γη!!! Quote
MiraDBZ Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 ΤΟΝ ΡΙΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΘΕΟ ΤΟΤΕ? ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΛΕΩ. ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΘΕΙΑΣΑ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ; Quote
UltrasGate13™ Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Παναθα μουυυυυ σε αγαπω σαν ειρωηνει σαν σκληρο ναρκωτικοοοοοοοοοοο σαν το χασις το lsdddd γιασενα παο μαστουρωνει ολη η γη ολοι γη!!! Ωραιος...Το ηρωινη το σκοτωσες....:S Quote
mg13gr Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΘΕΙΑΣΑ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ; ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΑΛΕΣ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΣΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΛΕΤΕ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ. Quote
MiraDBZ Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 ΠΟΙΟ ΤΟΠ10 ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ; ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 19. ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΛΑΚΑΜΑ. Ακόμα να απαντήσεις.. Quote
MiraDBZ Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΑΛΕΣ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΣΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΛΕΤΕ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ. 2-3 συνθήματα σημαίνουν ότι τον έχω κάνει θεό; Μας δουλεύεις; Quote
UltrasGate13™ Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Ακόμα να απαντήσεις.. Ναι ρε εκει...Εσυ εχεις κανεναν παικτη ομως που να ειναι καλυτερος απο τον Νινη?? Quote
Recommended Posts