Jump to content

Official Topic Of Panathinaikos


UltrasGate13™

Η ομάδα που θα βγει φέτος στο τσάμπιονς λιγκ εκτός του Ολπυμπιακού  

9 members have voted

  1. 1. Η ομάδα που θα βγει φέτος στο τσάμπιονς λιγκ εκτός του Ολπυμπιακού

    • ΠΑΟΚ
      2
    • ΠΑΟ
      5
    • ΑΕΚ
      2
    • ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
      0


Recommended Posts

για ολοκλήρωσε την πρόταση σου με επιχειρήματα

 

γιατί να δώσω επιχειρήματα εφόσον δεν θα αλλάξει κάτι?

άλλη όρεξη δεν έχω.

 

Link to comment
Share on other sites

γιατί να δώσω επιχειρήματα εφόσον δεν θα αλλάξει κάτι?

άλλη όρεξη δεν έχω.

 

 

Οπότε η απάντηση σου είναι μη αποδεκτη καθώς δεν δίνεις τις απαραιτητες πληροφορίες δηλαδή με λίγα λόγια γίνεσαι άκυρος και καλύτερα να μείνουμε στο θέμα του topic , άμα θες να συνεχίσεις πάνε στο Gost.

 

Επίσης άμα δεν έχεις όρεξη μην αρχίζεις.

Link to comment
Share on other sites

Νέα σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο στον Παναθηναϊκό για τις μεταγραφικές κινήσεις. Όπως είναι γνωστό, ο Νίκος Νιόπλιας θέλει έναν ακόμα επιθετικό και παράλληλα η διοίκηση συγκεντρώνει στοιχεία και για ανασταλτικούς μέσους αλλά και έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό εφόσον χρειαστεί.

 

Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα αποτελεί η παραχώρηση των παικτών που δεν υπολογίζονται, όμως αυτό το θέμα δεν είναι εύκολο. Κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας αναμένεται να συναντηθούν οι κ.κ. Νιόπλιας, Γόντικας και Φρέιτας, οι οποίοι θα συζητήσουν για τα μεταγραφικά και θα θέσουν προτεραιότητες.

 

Στην κορυφή της λίστας του Πορτογάλου τεχνικού διευθυντή βρίσκεται το όνομα του Μουσά Μααζού για τη θέση του επιθετικού. Η περίπτωση του 22χρονου παίκτη θα συζητηθεί στη σύσκεψη, όπως επίσης και άλλων παικτών που έχουν εντοπίσει οι «πράσινοι».

 

Επιθυμία του κ. Νιόπλια είναι να έρθει ένας επιθετικός που θα μπορεί να παίξει και στα άκρα, όπως είναι οι Μόουτσε, Νέμεθ, Οντεμβίγκι και κοστίζουν αρκετά. Όσον αφορά την απόκτηση ενός χαφ και το ενδεχόμενο έρθει ένας στόπερ, όλες οι περιπτώσεις θα συζητηθούν στη σύσκεψη και θα παρθούν αποφάσεις.

 

Η επιστροφή του «τριφυλλιού»

 

Στις 13:00 αναμένεται να αφιχθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η αποστολή του Παναθηναϊκού, έπειτα από οχτώ ημέρες στον Καναδά και τις ΗΠΑ. Σήμερα το απόγευμα οι παίκτες θα έχουν ρεπό και το επόμενο φιλικό του «τριφυλλιού» είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη (21:00) κόντρα στον Ατρόμητο.

 

Σε αυτό το παιχνίδι ο Νιόπλιας δεν μπορεί να υπολογίζει τους διεθνείς. Συγκεκριμένα, θα λείπουν οι Κατσουράνης, Τζόρβας, Καραγκούνης, Νίνης, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Βύντρα, Σιμάο και οι Ιωαννίδης, Δημούτσος, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με την Ελπίδων.

 

* Από σήμερα το πρωί θα ξεκινήσει να τοποθετείται ο νέος χλοοτάπητας στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το απόγευμα της Δευτέρας και στη συνέχεια θα πέσει λίπασμα και θα ποτιστεί το χορτάρι, για να είναι έτοιμο για το φιλικό με την Τζένοα στις 22 του μήνα

 

prasinily.jpg

 

"Πάτο, ο Ζιλμπέρτο"

Μπορεί ο άσος της Μίλαν να κέντρισε αρχικά το ενδιαφέρον των Αμερικανών δημοσιογράφων, όμως με το που εμφανίστηκε ο αρχηγός της Σελεσάο τα φλας στράφηκαν πάνω του.

 

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Αμερικανών δημοσιογράφων που κάλυψαν το φιλικό παιχνίδι Μίλαν - Παναθηναϊκός, βρέθηκε ο Αλεσάντρε Πάτο.

 

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν αγωνίστηκε και βρέθηκε πιο νωρίς απ' όλους στα αποδυτήρια του Σίλβερντομ, με αποτέλεσμα να υποστεί μια μικρή πολιορκία. Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, ωστόσο δέχτηκε να μιλήσει οφ δε ρέκορντ για ορισμένα ζητήματα της Εθνικής Βραζιλίας.

 

Ενώ μιλούσε, ο αγώνας έληξε και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα πήγαινε προς τα αποδυτήρια να αλλάξει. Οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι τον κατάλαβαν και αμέσως έτρεξαν προς το μέρος του, ώστε να πάρουν δηλώσεις από τον αρχηγό της "σελέσάο".

 

Μάλιστα ένας πάνω στον ενθουσιασμό του, εκεί που μιλούσε με τον Πάτο, του είπε: "Πάτο κοίτα, ο Ζιλμπέρτο", με τον επιθετικό της Μίλαν να χαμογελάει...

 

Link to comment
Share on other sites

"Πάνω απ' όλα αρχηγός"

 

 

Ο Τιάγκο Σίλβα μίλησε αποκλειστικά στα "Πράσινα Νέα", εκθείασε την προσωπικότητα του Ζιλμπέρτο Σίλβα και χαρακτήρισε ευτύχημα για τον Παναθηναϊκό να τον έχει στο δυναμικό του.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αναγνωρίζεται απ' όλους στην Βραζιλία, όχι μόνο για τις ικανότητες και τα προσόντα του, αλλά και για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του. Ο σεβασμός που απολαμβάνει είναι πρωτοφανής και ξεπερνάει ποδοσφαιριστές διασημότερους από αυτόν, αφού ο ίδιος δεν... ακολουθεί το λάιφ στάιλ.Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα Παναθηναϊκός - Μίλαν, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός των ροσονέρι, Τιάγκο Σίλβα, μίλησε στα "Πράσινα Νέα" με κολακευτικά λόγια για τον αρχηγό της "σελεσάο". "Είστε πολύ τυχεροί στην Ελλάδα που ο Ζιλμπέρτο παίζει ποδόσφαιρο στη χώρα σας. Είναι ένας ποδοσφαιριστής-κόσμημα, από τους λίγους" ανέφερε αρχικά."Η αξία ενός ποδοσφαιριστή είναι υποκειμενική. Ωστόσο αυτό που είναι σίγουρο για τον Ζιλμπέρτο, είναι ότι αποτελεί μια σπουδαία προσωπικότητα. Είναι γεννημένος αρχηγός. Το έχει αποδείξει στην Εθνική μας και σας το λέω γιατί τον έχω ζήσει. Μιλάει σε όλους και τους εμψυχώνει, είναι ένας νικητής" συνέχισε τα σχόλια του για τον άσο του Τριφυλλιού."Ο Παναθηναϊκός κερδίζει πολλά με το να τον έχει στο ρόστερ του. Ο Ζιλμπέρτο προσφέρει σημαντικά στο αγωνιστικό κομμάτι, αφού όλοι διαπιστώσατε ότι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής ήταν ένας από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους. Είναι ευτύχημα για τον Παναθηναϊκό να τον στη μεσαία γραμμή του" κατέληξε ο Τιάγκο Σίλβα.

Link to comment
Share on other sites

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής θα προστεθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, παρότι η διοίκηση δυσκολεύεται να γλιτώσει ορισμένα συμβόλαια. Οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού, αφού εκεί έχει ζητήσει ο Νίκος Νιόπλιας έναν επιπλέον παίκτη. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θέλει ένα καθαρό φορ και αν μπορεί να παίζει στα άκρα, θα είναι ακόμη καλύτερα για εκείνον.

 

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας χαφ, δύσκολα θα γίνει κίνηση αφού υπάρχουν αρκετοί παίκτες στη μεσαία γραμμή. Η διοίκηση δεν προτίθεται να διαθέσει χρήματα, αν δεν αποχωρήσουν ο Κλέιτον ή ο Γκάμπριελ. Αυτή τη στιγμή ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Μουσά Μααζού όσον αφορά την απόκτηση ενός επιθετικού.

 

Μάλιστα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει πρόβλημα να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον 22χρονο παίκτη, αφού το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2013. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο Μααζού και ακόμα δύο φορ έχουν ξεχωρίσει στη λίστα του Κάρλος Φρέιτας. Όλα τα μεταγραφικά ζητήματα θα συζητηθούν στη σύσκεψη που θα έχουν οι κ.κ. Νιόπλιας, Γόντικας και Φρέιτας.

 

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στις συζητήσεις που έχει ο Σίλβα Κλέιτον με την Κοπεγχάγη, αν και έχει δεχθεί «κρούση» από τη Σανταντέρ. Την ίδια ώρα, μια τουρκική ομάδα φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσο.

 

Οι προθέσεις του Νιόπλια

 

Με σύστημα 4-2-3-1 θα παρατάσσει ο Νίκος Νιόπλιας τον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έδειξε πως θέση βασικού κερδίζουν: ο Τζόρβας, ο Βύντρα (δεξί μπακ), Μπουμσόνγκ, Καντέ (κεντρικοί αμυντικοί), Σπυρόπουλος (αριστερό μπακ), Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο (ή Σιμάο, αμυντικοί χαφ), Γκοβού (δεξί χαφ), Λέτο (αριστερό), Νίνης (πίσω από το επιθετικό) και Σισέ (στράικερ).

 

Εν τω μεταξύ, η νέα φανέλα των «πρασίνων» για τη νέα σεζόν δεν θα έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη. Θα έχει απλώς ένα γιακά και θα είναι πιο ελαφριά. Οι παίκτες αναμένεται να τη φορέσουν πρώτη φορά στο φιλικό με την Τζένοα.

 

prasini.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ

Μέσα στο χρονοδιάγραμμα ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του νέου χόρτου στο Ολυμπιακό στάδιο και όλα δείχνουν ότι θα είναι πανέτοιμο για το ματς με την Τζένοα στις 22 Αυγούστου.

Μέσα στο χρονικό όριο που είχαν υπολογίσει εξ' αρχής οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ. Το απόγευμα της Δευτέρας μπήκαν και οι τελευταίες λωρίδες του αγωνιστικού χώρου και πλέον το μόνο που απομένει είναι η τοποθέτηση του λιπάσματος καθώς και το πότισμα του χόρτου. Η εξέλιξη αυτή σίγουρα έχει φέρει χαμόγελα στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού αφού όπως όλα δείχνουν το γήπεδο θα είναι πανέτοιμο στις 22 Αυγούστου στην πρόβα τζενεράλε κόντρα στην Τζένοα. 

 

 

0009g.jpg

 

width=577 height=768http://img440.imageshack.us/img440/4890/0003ss.jpg[/img]

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • Posts

    • rename the l2.bin into l2.exe
    • L2LIVE.PRO- Dynamic Mid-rates Essence Seven Signs GRAND OPENING - July 5, 20:00 GMT+3 (EEST) TEST SERVER IS OPEN - COME AND CHECK IT OUT TODAY! Join our community and be part of it at: https://www.l2live.pro https://discord.gg/k3NMgR4Dmu   Server description * EXP/SP: Dynamic (x1- x100 based on your level, *before* Sayha and EXP buffs * Adena: x50 / Item Drop: x10 / Fishing EXP increased / Attribute EXP increased * Simplified gameplay to stay in the loop while not spending hours and hours farming * Starter Pack containing very useful items for beginners * MP replenishing potions with auto-consumption * No overpowered donations L2LIVE shop * All spellbook coupons, pet spellbook coupons and master books are sold via Game Assistant * Additionally you can buy SP pouches, enchanted talismans, pet training guides and various other consumables for Adena and L-Coin * More items such as cloaks, more talismans, agathions, belts, pendants, enchantment scrolls of various grades, evolution stones, etc will be added! Shop server as a shortcut, and all retail-like ways of earning items are still here! L-Coins * Drops with small change and in random amounts from Lv60+ monsters  * All raidbosses drop random amount of L-Coin Pouches generating up to 420 Lcoin per unit. **Grand Olympiad and Events** * Grand Olympiad is held week day * Format is 1v1, unlimited weekly fights  * Heroes are declared weekly at Sunday * There are three automated events - TvT, CTF and Deathmatch, running at evenings * Orc Fortress, Battle with Balok, Keber Hunter, Archievements Box, Daily Gift Calendar provisional events are active too Custom user commands * .offlineplay command, your character will keep playing till death or server restart * .offlineshop command, keeps your shop sitting until all items are purchased * .apon / .apoff - enable/disable HP/MP autoconsume And lots of other small improvements are waiting for you!   Join our community and be part of it at: https://www.l2live.pro https://discord.gg/k3NMgR4Dmu
  • Topics

×
×
  • Create New...