Jump to content

[GR]Επίσημο Ολυμπιακό Τόπικ


MasterDisaster

Recommended Posts

Γκολτζή και αμυντικό χαφ γρήγορα. Δεν είναι κατάσταση αυτή.

γκολτζή που να κάνει για δύο θα έλεγα εγώ.γιατί δεν θα την παλέψουμε.
Link to comment
Share on other sites

Και ας πει κάποιος στον Λίνεν ότι εντεκάδα που νικάει δεν αλλάζει.

Link to comment
Share on other sites

Ήταν καρμπόν το γκολ του Ανρί στο Old Trafford απέναντι στην Manchester United.

Link to comment
Share on other sites

Ο Δ΄ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό, "Sentra FM 103.3", τόνισε ότι το ρόστερ είναι ολοκληρωμένο κατά 90%, ενώ υπογράμμισε ότι ο Έβαλντ Λίνεν απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης.

 

Eπιπλέον, αναφέρθηκε στο μείζον θέμα της βίας, αλλά και στον πρώτο μήνα της θητείας του Ευάγγελου Μαρινάκη ως μεγαλομετόχου του Θρύλου. Τέλος, δεν θέλησε να αποκαλύψει πολλά, όταν έγιναν ερωτήσεις για συγκεκριμένους παίκτες του ερυθρόλευκου ρόστερ.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κύριου Μώραλη:

 

Για τους παίκτες που θα αποκτηθούν: "Να μην οικειοποιούμαι πρόσωπα και καταστάσεις να στείλουμε ένα μήνυμα στον κόσμο. Αυτό που θα πρέπει να ενδιαφέρει είναι ότι ξεκινά μια νέα διοίκηση, μια νέα προσπάθεια. Όσοι παίκτες και να έρθουν δε χτίζεται μια ομάδα σε ένα μήνα. Η ομάδα γίνεται από την προπόνηση. Είμαστε 90% συμπληρωμένοι, ωστόσο θα έρθουν ακόμα 1-2 ποδοσφαιριστές".

 

Για την απόκτηση του αμυντικού χαφ: "Δε θα μπούμε σε ονοματολογία. Προφανέστατα θα έρθει αμυντικός χαφ. Από το Σεπτέβριο - Νοέμβριο θα δούμε την ομάδα. Ο Ρόμενταλ δεν είναι ακόμα έτοιμος όπως και ο Αριέλ. Θα δούμε σε λίγο καιρό την ομάδα, αν οι θυσίες της διοίκησης έπιασαν τόπο".

 

Για το γεγονός ότι δημιουργήθηκε στον κόσμο η άποψη ότι θα αποκτηθεί μεγάλο όνομα για το κέντρο: "Είναι πολύ διαφορετικό από τί ακούγεται μέχρι το τί ισχύει. Στον Ολυμπιακό προτάθηκαν 500 ονόματα, αξιολογήσαμε τα 50 και κάναμε προτάσεις σε 10. Αυτή είναι η αναλογία. Άλλο είναι το ενδιαφέρον και άλλο το ότι κάναμε προτάσεις. Πάρθηκαν σημαντικοί ποδοσφαιριστές είτε ελεύθεροι είτε με μεταγραφή. Υπήρξε καθυστέρηση, λόγω της αλλαγής της διοίκησης, αλλά ήρθαν σημαντικοί ποδοσφαιριστές".

 

Για το αν ο χαφ θα είναι Έλληνας ή ξένος: "Θα το δούμε αυτό, και να το ήξερα δεν θα ήταν σωστό να έλεγα. Το ζήτημα είναι να έρθει κάποιος που να προσφέρει".

 

Για το αν υπολογίζεται ο Μαρέσκα: "Ο Μαρέσκα είναι στην ομάδα. Δεν υπάρχει κάποια προσφορά. Όποια προσφορά έρθει για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή θα την εξετάσουμε".

 

Για τον Ντάρμπισιρ: "Ο παίκτης ξεκίνησε χθες (29/7) βασικός. Εγώ και ο Κ. Λίνεν διαψεύσουμε τις φήμες που τον ήθελαν να φεύγει. Οπότε με αυτόν τον τρόπο τον στηρίζουμε ψυχολογικά".

 

Στη συνέχεια ο Γιάννης Μώραλης τόνισε ότι η ομάδα δε γίνεται από την απόκτηση ενός μόνο ποδοσφαιριστή: "Η περσινή πορεία δεν ήταν αρνητική, επειδή δεν ήρθε ο αριστερός χαφ, που κακώς δεν αποκτήθηκε. Οπότε δεν θα αλλάξει την εικόνα μιας ομάδας ένας ποδοσφαιριστής κατά 100%. Ο Ριβάλντο που είχε έρθει βρήκε και άλλους αξιόλογους ποδοσφαιριστές".

 

Για την απόκτηση επιθετικού και τις φήμες περί Πάντελιτς: "Είμαστε σε στάδιο διερεύνησης, δεν έχει γίνει καμιά πρόταση και δεν θα ήταν σωστό να έλεγα".

 

Για την περίπτωση που ο κόσμος δεν έχει υπομονή, σε πιθανή αρνητική αγωνιστική εικόνα: "Ο κύριος Λίνεν απολαμβάνει πλήρως την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Αν βάζουμε από τον μήνα Αύγουστο τα σενάρια αλλαγής προπονητής βάζουμε το μαχαίρι στο λαιμό και δεν είναι σωστό να δημιουργούμε τέτοια κατάσταση στον κόσμο".

 

Για το πώς κρίνει τον Κ. Μαρινάκη στον πρώτο μήνα που βρίσκεται στο θρόνο της ομάδας: "Θέλουμε πάρα πολύ δουλειά. Είναι πάρα πού δύσκολο ένα σωματείο σαν τον Ολυμπιακό να αλλάζει διοίκηση. Υπάρχει πάρα πολύ άγχος. Από την κορυφή ξεκινάει και φτάνει στους υπόλοιπους. Δεν θα χαρίσουμε λεφτά, θα έχουμε μια σφικτή πολιτική έντιμη πολιτική και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά".

 

Link to comment
Share on other sites

Ο Ντένις Επστάιν δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον Πανιώνιο, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στον οικονομικό τομέα.

 

Ο Γερμανός αριστερός μέσος, που υπέγραψε αυτό το καλοκαίρι τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, δεν υπολογίζεται από την πειραϊκή ομάδα και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

 

Να σημειωθεί πως ο 24άχρονος ποδοσφαιριστής βγήκε και από τη λίστα που έχει δηλώσει ο Ολυμπιακός στην UEFA. Προς το παρόν, ο Επστάιν μένει μέχρι νεωτέρας στο μεγάλο λιμάνι. Μέχρι να φύγει...

 

Link to comment
Share on other sites

Αφού δεν τον ήθελαν γιατί τον πήραν ? Εγώ δεν τον έχω δει να παίζει καθόλου....

Link to comment
Share on other sites

Αφού δεν τον ήθελαν γιατί τον πήραν ? Εγώ δεν τον έχω δει να παίζει καθόλου....

Ήταν επιλογή της προηγούμενης διοίκησης.Πάντως και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι τόσο κακός στον Ηρακλή που τον θυμάμαι μια χαρά παικτάκι ήταν.

Link to comment
Share on other sites

Ένας γίγαντας στον Ολυμπιακό! Ο πειραϊκός σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τον Σλοβένο σέντερ, Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς, που έχει στην κατοχή του ελληνικό διαβατήριο.

 

Ο ύψους 2.13μ. 34άχρονος (30/5/1976) σέντερ έμεινε ελεύθερος από τους Τορόντο Ράπτορς και οι ερυθρόλευκοι αθόρυβα τα βρήκαν σε όλα μαζί του. Πρόκειται για ψηλό με εξαιρετικό σουτ από μέση απόσταση και πολύ καλό μέσα στη ρακέτα.

 

Την περυσινή σεζόν, ο Σλοβένος άσος συμμετείχε σε 42 ματς με την ομάδα του Τορόντο, έχοντας κατά μέσο όρο 3,9 πόντους και 2,1 ριμπάουντ σε περίπου δέκα λεπτά συμμετοχής, ενώ συνολικά στην καριέρα του μετράει 811 αγώνες στο ΝΒΑ, όπου αγωνίστηκε συνεχόμενα από το 1999. Επί έντεκα συναπτά χρόνια!

 

Σπουδαία καριέρα σε Ευρώπη και Αμερική

 

Ο Νεστέροβιτς έπαιξε από το 1993 έως το 1995 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αποκτώντας ελληνικό διαβατήριο και επώνυμο, καθώς αγωνίστηκε ως Ράντοσλαβ Μακρής. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στην Ολίμπια Λουμπλιάνας, στην οποία είχε κατά μέσο όρο 17 πόντους και 14 ριμπάουντ σε 30 λεπτά συμμετοχής.

 

Επόμενος σταθμός ήταν η Κίντερ Μπολόνια. Στο ιταλικό πρωτάθλημα είχε 9 πόντους και 12 ριμπάουντ μέσο όρο, ενώ ήταν εξαιρετικός και στην Ευρωλίγκα με 11,2 πόντους και 8,4 ριμπάουντ. Έπειτα, επιλέχθηκε στον πρώτο γύρο του ντραφτ στο Νο 17 από τους Τίμπεργουλφς, στους οποίους πήγε το 1998 κι έπαιξε μέχρι το καλοκαίρι του 2003. Η παρουσία του στη Μινεσότα ήταν εντυπωσιακή (11,2 πόντους, 6, 6 ριμπάουντ) και του απέφερε ένα "χρυσό" εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας στους Σπερς το καλοκαίρι του 2004.

 

Στην πρώτη του σεζόν στο Σαν Αντόνιο είχε μέσο όρο 8,7 πόντους και 7,7 ριμπάουντ ανά αγώνα, αλλά στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στον αστράγαλο και έχασε 70 παιχνίδια. Τον Ιούνιο του 2006 πήγε με ανταλλαγή στους Τορόντο Ράπτορς και την πρώτη σεζόν στον Καναδά είχε 6,2 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και μία τάπα ανά αγώνα. Τον Ιούλιο του 2008 έγινε ανταλλαγή στους Ιντιάνα Πέισερς για να επιστρέψει τον Ιούλιο του 2009 στο Τορόντο με μονοετές συμβόλαιο έναντι 1,9 εκ. δολαρίων.

Link to comment
Share on other sites

Ο Πάντελιτς είναι σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε διαρκή επικοινωνία με το Ντάρκο Κοβάσεβιτς, και όπως τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Εξέδρα”, εννοείται πως θέλει να αγωνιστεί για την ομάδα του Πειραιά. Την ίδια ώρα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους λόγους για τους οποίους έφυγε από τον Άγιαξ.

 

"Είμαι ελεύθερος και περιμένω μια καλή πρόταση. Εννοείται πως έρχομαι στον Ολυμπιακό αν ακούσω αυτά που περιμένω", είπε αρχικά ο Πάντελιτς και συμπλήρωσε σχετικά με την φυγή του από τον Άγιαξ: "Το πρόβλημα δεν ήταν μόνο η προσφορά τους σε επίπεδο χρονικής διάρκειας, αλλά γενικότερα.

 

Μου πρότειναν συμβόλαιο για 2+1 χρόνια και λιγότερα χρήματα από όσα πήρα πέρσι. Εγώ ζήτησα τρία ή τέσσερα χρόνια, αλλά άργησαν να μου απαντήσουν. Δεν θα περίμενα για πάντα. Από την Τουρκία μου πρότειναν 10.000.000 ευρώ για τέσσερα χρόνια, αλλά τους είπα όχι. Δεν γουστάρω να πάω εκεί. Προτιμώ να παίξω στην Ελλάδα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Σέρβος στράικερ.

 

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις αξιώσεις του παίκτη, ο Πάντελιτς ζητάει περίπου 1.800.000 ευρώ ως ετήσιες απολαβές και τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

 

 

Να σημειώσουμε πως ο Πάντελιτς ήρθε στην Θεσσαλονίκη μόλις ξέσπασε ο πόλεμος το 1992 όπου εκεί βρήκε δουλειά ο πατέρας του. Μάλιστα από τα 14 έως τα 19 έπαιξε στον Ηρακλή και δικαιολογημένα θεωρεί την χώρα μας ως δεύτερη πατρίδα του. Είναι χαρακτηριστικό πως τις δηλώσεις που διαβάσατε πιο πάνω τις έδωσε σε άπταιστα ελληνικά όπως αναφέρει η εφημερίδα.

 

 

δεν θα με χάλαγε.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...