Jump to content

Recommended Posts

Posted

παναγιώτη, δοκίμασε να μπείς στην διαχείρηση εργασιών και να δείς ότι ύπουλο προγραμματάκι τρεχει και να το κανεις τέλος διεργασιας, μετά δοκίμασε να σβήσεις τον φάκελο.

[GR] 1ον. Ο φάκελος δε σβήνει!

2ον. Κάθε φορά που ανοίγω το εικονίδιο "Ο Υπολογιστής μου" ανοίγει και μια δεύτερη διεργασία που λέγεται explorer.exe και αν την τερματίσω κλείνει και ο "Υπολογιστής μου".

Posted

[GR] 1ον. Ο φάκελος δε σβήνει!

2ον. Κάθε φορά που ανοίγω το εικονίδιο "Ο Υπολογιστής μου" ανοίγει και μια δεύτερη διεργασία που λέγεται explorer.exe και αν την τερματίσω κλείνει και ο "Υπολογιστής μου".

[GR]πάτα εναρξη, εκτέλεση και γραψε msconfig μετά θα πάς εκκίνηση στοιχείων και θα αφαιρέσεις ότι άχρηστο υπάρχει, θα αφήσεις μόνο το αντιβαιρους.

Posted

[GR]πάτα εναρξη, εκτέλεση και γραψε msconfig μετά θα πάς εκκίνηση στοιχείων και θα αφαιρέσεις ότι άχρηστο υπάρχει, θα αφήσεις μόνο το αντιβαιρους.

[GR] Αυτό ήμουν έτοιμος να κάνω. Θα σας πω σε λίγο για νεότερα.
Posted

[GR] Αυτό ήμουν έτοιμος να κάνω. Θα σας πω σε λίγο για νεότερα.

[GR]Μετά θα προσπαθήσεις να σβήσεις τον φάκελο.

Posted

[GR]Μετά θα προσπαθήσεις να σβήσεις τον φάκελο.

[GR] Έσβησα από τα msconfig 2-3 explorer.exe που ήταν ανοιχτά και τώρα που άνοιξα το pc πάλι είναι άλλα 2 ανοιχτά!
Posted

[GR] Έσβησα από τα msconfig 2-3 explorer.exe που ήταν ανοιχτά και τώρα που άνοιξα το pc πάλι είναι άλλα 2 ανοιχτά!

[GR]antivirus έχεις? πάνε στις υπηρεσίες και δες και εκει.

το τί ξεκιναει αυτόματα με τα windows

Posted

[GR] Θα δοκιμάσω επαναφορά συστήματος, τελευταίο σημείο επαναφοράς έχει χθες και επόμενο την περασμένη Τετάρτη.

Θα επιλέξω την Τετάρτη κι ο Θεός βοηθός.

Posted

[GR] Θα δοκιμάσω επαναφορά συστήματος, τελευταίο σημείο επαναφοράς έχει χθες και επόμενο την περασμένη Τετάρτη.

Θα επιλέξω την Τετάρτη κι ο Θεός βοηθός.

[GR]ελπίζω να μήν εκανες καμια συμαντικη δουλεια, καλή τυχη.

Posted

[GR]ελπίζω να μήν εκανες καμια συμαντικη δουλεια, καλή τυχη.

[Gr] Oλοκληρώθηκε η επαναφορά.

Πιστεύω ότι διορθώθηκε. Ο φάκελος "C:/Explorer" διαγράφτηκε, στα msconfig δεν βγαίνουν πια τα πολλά explorer.exe και δεν μου εμφανίστηκε άλλο μήνυμα που να ζητάει να πάρει τον έλεγχο κάποιου αρχείου.

Το μόνο που πρόσεξα είναι πως όταν ανοίγω το εικονίδιο "O Υπολογιστής μου" αρχίζει και τρέχει μια διεργασία με όνομα explorer.exe, αλλά όλα τα άλλα όπως σας είπα ήρθαν στα ίσια τους..

Posted

[Gr] Oλοκληρώθηκε η επαναφορά.

Πιστεύω ότι διορθώθηκε. Ο φάκελος "C:/Explorer" διαγράφτηκε, στα msconfig δεν βγαίνουν πια τα πολλά explorer.exe και δεν μου εμφανίστηκε άλλο μήνυμα που να ζητάει να πάρει τον έλεγχο κάποιου αρχείου.

Το μόνο που πρόσεξα είναι πως όταν ανοίγω το εικονίδιο "O Υπολογιστής μου" αρχίζει και τρέχει μια διεργασία με όνομα explorer.exe, αλλά όλα τα άλλα όπως σας είπα ήρθαν στα ίσια τους..

[GR]άμα τρέχει ενα explorer.exe, όλα είναι κανονικά.

Posted

Well mate, how could you press one shit like this? :/

Just think it for a bit, why someone to give his server's file for free?

Probably he did it by mistake.