ExCaLiBuR® Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Paidia exw problima.. ola einai ok to gameserver anoigei kanonika to loginserver kai auto mia xara check ta configs mipws alakse tpt alla den ta eixa peiraksei to no-ip einai mia xara ekana rr to pc mou mpeika sto modem mou kai ta ports eitan mia xara kai pali den mporw na mpw ston server mou deite pou kolaei http://yfrog.com/f/j246642366p/ edw osi wra kai na perimenw den tha mpei kserei kaneis ti prob einai auto?? epeidi simera elege na ton anoiksw ton server
0 ExCaLiBuR® Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 sto l2.ini exw to no-ip mou opws kai palia kai empena kai egw kai ta filarakia mou mesa kanonika
0 ˚کp4g0®4m4NoS™ Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Paidia exw problima.. ola einai ok to gameserver anoigei kanonika to loginserver kai auto mia xara check ta configs mipws alakse tpt alla den ta eixa peiraksei to no-ip einai mia xara ekana rr to pc mou mpeika sto modem mou kai ta ports eitan mia xara kai pali den mporw na mpw ston server mou deite pou kolaei http://yfrog.com/f/j246642366p/ edw osi wra kai na perimenw den tha mpei kserei kaneis ti prob einai auto?? epeidi simera elege na ton anoiksw ton server sto l2.ini prp na exeis 127.0.0.1 anti gia tin no-ip t srvr. an k me afto den mpainei oute stn server s oyte s kanenan alo exeis t idio prob me emena
0 ExCaLiBuR® Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 lol re ˚کp4g0®4m4NoS™ ean balw 127.0.0.1 auto einai gia na mpenw mono egw gia na mpoun aloi ston server mou prepei na exw to no-ip mou afou kai exthes to no-ip mou eixa kai eixa mpei kai egw kai enas filos mou
0 ˚کp4g0®4m4NoS™ Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 lol re ˚کp4g0®4m4NoS™ ean balw 127.0.0.1 auto einai gia na mpenw mono egw gia na mpoun aloi ston server mou prepei na exw to no-ip mou afou kai exthes to no-ip mou eixa kai eixa mpei kai egw kai enas filos mou paizeis apo to pc p anoigeis tn server i apo alo pc? gia to0s filo0s soy to no-ip soy prp na valeis gia esena 127.0.0.1
0 ExCaLiBuR® Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Apto pc pou anoigw ton server paizw apo tote pou anoiksa ton server exw to no-ip mou kai mpenw kanonika kai egw kai oi filoi mou twra tpt kapoios na me help to bradaki tha ton anoiksw
0 sakisd Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Apto pc pou anoigw ton server paizw apo tote pou anoiksa ton server exw to no-ip mou kai mpenw kanonika kai egw kai oi filoi mou twra tpt kapoios na me help to bradaki tha ton anoiksw sto l2ini ton filon sou prepei na exeis to no-ip sou kai sto diko sou l2.ini prepei na exeis 127.0.0.1 sta configs prepei na baleis exteral tin no-ip sou kai internal tin locoal ip dld 127.0.0.1 h auto * kai logika 8a mpeis, alla sou xanalew sto diko sou system prepei na exeis 127.0.0.1 afou eisai apo to idio pc
0 ExCaLiBuR® Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 oute oi filoi mou mporoun na mpoun twra to dokimasa me ton filo mou tou esteila to ini pou eixa to no-ip mou kai me leei den mporei na mpei kapoios na me help plz
0 KoulisPaok Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 sto l2ini ton filon sou prepei na exeis to no-ip sou kai sto diko sou l2.ini prepei na exeis 127.0.0.1 sta configs prepei na baleis exteral tin no-ip sou kai internal tin locoal ip dld 127.0.0.1 h auto * kai logika 8a mpeis, alla sou xanalew sto diko sou system prepei na exeis 127.0.0.1 afou eisai apo to idio pc Yeap
0 ExCaLiBuR® Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 ean balw 127.0.0.1 se emena mpenei kanonika alla pws tha mpoun oi aloi? twra pou to dokimasa me enan filo mou sto ini tou eixe to no-ip mou kai den anoikse pfff den mporei na me help kaneis??
0 sakisd Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 oute oi filoi mou mporoun na mpoun twra to dokimasa me ton filo mou tou esteila to ini pou eixa to no-ip mou kai me leei den mporei na mpei kapoios na me help plz hmmm exeis firewall????? an nai dokimase na to kleiseis an den mpenoun oute etsi pigene enar3h=>run=>grapse cmd kai meta grapse ipconfig des ti ip apo to pc sou kai des an ta ports einai anoixta stin swsth ip tou H/Y mipws otan ekanes rr to modem sou allaxe i pc tou pc sou dokimase mia kai pes mas!?
0 ExCaLiBuR® Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 oxi den alakse i ip mou to fire wall einai kleisto kai sto pc mou kai sto modem ti mpor na exei gunei?
0 stavrakas2009 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 dragon eixa* to idio problem alla to epidior8osa :) 8a valeis sto server.properties External IP:tin ip sou Internal IP:127.0.0.1 kai sto l2.ini ec 8a exeis ServerAddr:(Keno) kai oi filoi sou sto l2.ini tous 8a xoun to External IP sou ( h tin no-ip sou) Elpizw na voi8isa :)
0 ExCaLiBuR® Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 dragon eixa* to idio problem alla to epidior8osa :) 8a valeis sto server.properties External IP:tin ip sou Internal IP:127.0.0.1 kai sto l2.ini ec 8a exeis ServerAddr:(Keno) kai oi filoi sou sto l2.ini tous 8a xoun to External IP sou ( h tin no-ip sou) Elpizw na voi8isa :) periergo mou fenete w8 na to dokimasw kai tha kanw edt tha se pw EDIT egw twra mporw na mpw alla o filos mou bgeike mipws mporei kapoios na katebasei to ini mou kai na dokimasei na mpei?? einai on o server mou http://rapidshare.com/files/396715543/L2.ini.html INI
0 sakisd Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 periergo mou fenete w8 na to dokimasw kai tha kanw edt tha se pw EDIT egw twra mporw na mpw alla o filos mou bgeike mipws mporei kapoios na katebasei to ini mou kai na dokimasei na mpei?? einai on o server mou http://rapidshare.com/files/396715543/L2.ini.html INI nop den mpenei twra to dokimasa mporeis na steileis mia ta config sou na ta doume?
Question
ExCaLiBuR®
Paidia exw problima..
ola einai ok
to gameserver anoigei kanonika
to loginserver kai auto mia xara
check ta configs mipws alakse
tpt alla den ta eixa peiraksei
to no-ip einai mia xara
ekana rr to pc mou
mpeika sto modem mou kai ta ports eitan mia xara
kai pali den mporw na mpw ston server mou