underground Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 na rwthsw kati.. to donate einai paranomo? iparxei tropos na ginei nomimo? pos se vriskoun an kaneis donate? opoios xerei as apanthsei... Quote
Adolesxhs Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Τίποτα δεν είναι νόμιμο όσον αφορά private server Quote
underground Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 mporw na parw adeia apo kapou? an kanw donate stn server mporoun na me vroun? kai an me vroun? 3ereis ti mporei na ginei? Quote
`Resistance Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 den xriazete gia na endiafer8ei i ncsoft gia ton server sou 8a prepei na exeis megalh epitixia kai genika ta donate sou na einai arketa lefta Quote
underground Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 aaa ok euxaristw.. kai na rwthsw kai kati allo... 8elw na agorasw paysafe paypal kati tetoio gia na kanw sinalages.. apo pou tn agorazw? kai einai asfalhs? dld mporei na me klepsoune kai tetoia? Quote
Cookieeee Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Από ότι κατάλαβα θες να κάνεις donation σε σέρβερ..(για να θες paysafecard κτλ..) Η paysafecard είναι ασφαλής μόνο όταν είναι μπρόστα σου ο admin του σέρβερ και του πεις το pin για να σου βάλει τα items... Quote
underground Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 vck egw 8elw na valw paysafe gia na kanoun players donate stn server m :P einai asfales? apo pou tn agorazw? Quote
F.B.I™ Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 1:file m prota prota to donate den ine paranomo prama 2:den psaxnoun gia teties malakies ;) Quote
underground Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 euxaristw aderfe me en8arineis :P tecpa pos mporw na agorasw paysafe? kapoios m eipe apo periptero ali8euei? Quote
underground Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 axa.. orea euxaristw.. mporei na me klepsoun mesw paysafe kai tetoia? kai exw kai ali mia erwthsh :P pes oti enas mou dinei 50 eurw gia na ginei hero... meta apo 1-2 mines an klisi o server egw 8a t dwsw ta lefta pisw ? :S Quote
F.B.I™ Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 oxi sigoura ta lefta pasi gia na gini to server pio kalo i an 8es pas kai club me auta ta leuta ;D ;D ;D Quote
underground Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 akrivws.. :P s ekana k ali erwthsw omws.. pes oti enas mou dinei 50 eurw gia na ginei hero... meta apo 1-2 mines an klisi o server egw 8a t dwsw ta lefta pisw ? :S mporei na m kanei minisi i tpt tetoio? Quote
SyntaxSTV Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Edw dn exei endiaferthei akoma gia ton L2Mafia poy ayto to zwo o Dimis pernei tosa, tha endiaferthei gia esena?LOL Don't worry, pane kane osa donate thes :> Quote
Recommended Posts