ExCaLiBuR® Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 paidia thelw na kanw delete ola ta mob pou exoun i necropolis kai ta mob pou exei i catacombs ola ta mob kai einai para polla gia na ta kanw ena ena //delete pws mporw na ta sbisw ola mazoi?? apo to navicat ginete?? mesa apo ton server mporw? peite mou gt prepei na sbistoun
0 Apithanos Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 apo to spawnlist stin database ginete , vres to id tou mob kai pane svisto apo pantou
0 MixMasteR Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 vres ta id ton mobs kai pane spawnlist stin database sou kai kanta delete
0 ExCaLiBuR® Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 re paidia gia na dw omws tin ID prepei na pigainw se kathe 1 mob na blepw id kai na pigainw na to kanw delete apo navicat opote kalitero einai na kanw //delete mesa sto game ginete na eksafanisw oles tis necropolis kai catacombs mazoi me ta mob pou exoun mesa??
0 Apithanos Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 re paidia gia na dw omws tin ID prepei na pigainw se kathe 1 mob na blepw id kai na pigainw na to kanw delete apo navicat opote kalitero einai na kanw //delete mesa sto game ginete na eksafanisw oles tis necropolis kai catacombs mazoi me ta mob pou exoun mesa?? den exei k 100 ekatomiria terata. dn einai tipota svista siga
0 ExCaLiBuR® Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 den exei k 100 ekatomiria terata. dn einai tipota svista siga pesmou ginete na tis kanw delete oles tis necropolis kai oles tis catacombs mazoi me ta mob?? na min uparxoun mesa sto game kai einai parapolla ta mob
0 Apithanos Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 pesmou ginete na tis kanw delete oles tis necropolis kai oles tis catacombs mazoi me ta mob?? na min uparxoun mesa sto game kai einai parapolla ta mob prepei na vris to id apo kathe diaforetiko mob , meta pas spawnlist kai ta svineis apo ekei.
0 Dragondoomer Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 re paidia gia na dw omws tin ID prepei na pigainw se kathe 1 mob na blepw id kai na pigainw na to kanw delete apo navicat opote kalitero einai na kanw //delete mesa sto game ginete na eksafanisw oles tis necropolis kai catacombs mazoi me ta mob pou exoun mesa?? Pane Navicat - NPC k svista apo kei me ta Names H ta ID tous..Ola auta einai konta to ena me to allo mesa sto Table..Alla an thes na ta axristepseis teleios pane svise tis Gatekeeper Ziggurat k etsi de tha mporoun na mpainoun kan ekei mesa k svista k apo Teleports..Etsi einai axrista de xreiazetai na svineis 1-1 ta NPC
0 ExCaLiBuR® Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 prepei na vris to id apo kathe diaforetiko mob , meta pas spawnlist kai ta svineis apo ekei. apanta se auto pou sou rwtisa re man ginete na sbisw oles tis necropolis kai tis catacombs mazoi meta mob?? ola na min uparxoun san na min upirksan pote Pane Navicat - NPC k svista apo kei me ta Names H ta ID tous..Ola auta einai konta to ena me to allo mesa sto Table..Alla an thes na ta axristepseis teleios pane svise tis Gatekeeper Ziggurat k etsi de tha mporoun na mpainoun kan ekei mesa k svista k apo Teleports..Etsi einai axrista de xreiazetai na svineis 1-1 ta NPC den thelw na min mporoun na pigainoun ekei oi pektes alla na min uparxoun auta ta mobs
0 Dragondoomer Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Tha perimeneis ligo na sou pw me SQL pws na to kaneis ? Pes mou ligo ti Cronicle exeis k Project!
0 ExCaLiBuR® Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Tha perimeneis ligo na sou pw me SQL pws na to kaneis ? Pes mou ligo ti Cronicle exeis k Project! kane add sto msn kai tha perimenw oso xreiastei delta_squad_ts@hotmail.com EDIT Ok to lusame to porb Locked Plz thanks Dragondoomer
Question
ExCaLiBuR®
paidia thelw na kanw delete ola ta mob pou exoun i necropolis
kai ta mob pou exei i catacombs ola ta mob
kai einai para polla gia na ta kanw ena ena //delete
pws mporw na ta sbisw ola mazoi??
apo to navicat ginete??
mesa apo ton server mporw?
peite mou gt prepei na sbistoun
11 answers to this question
Recommended Posts