Gogos™ Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 θελω να αλλαξω το icon του FA δηλαδη αυτου και να βαλω ενα δικο μου πως γινεται?ειναι καποιο systexture ή animation?Γιατι εψαξα στο system/armorrgp/weaponrpg/itemname-e και δεν το βρηκα...
0 Nox*Shine Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Eα θελω να αλλαξω το icon του FA δηλαδη αυτου και να βαλω ενα δικο μου πως γινεται?ειναι καποιο systexture ή animation?Γιατι εψαξα στο system/armorrgp/weaponrpg/itemname-e και δεν το βρηκα... Ειναι απο Systexture Side και χρειαζεσαι καποια προγραμματα γιανα το κανεις αυτο.
0 Gogos™ Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 ξερεις αν υπαρχει καποιο guide εδω μεσα για να επεξεργαζεσαι utx files ή να ψαξω google μηπως βρω τιποτα?
0 Nox*Shine Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 ξερεις αν υπαρχει καποιο guide εδω μεσα για να επεξεργαζεσαι utx files ή να ψαξω google μηπως βρω τιποτα? Eχω τα προγραμματα εδω στο Forum. Eιναι παρομοια με αυτα που φτιαχνεις μια Armor καταλαβες τι λεω.
Question
Gogos™
θελω να αλλαξω το icon του FA δηλαδη αυτου
και να βαλω ενα δικο μου πως γινεται?ειναι καποιο systexture ή animation?Γιατι εψαξα στο system/armorrgp/weaponrpg/itemname-e και δεν το βρηκα...
4 answers to this question
Recommended Posts